- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Sağol kuzum güzel tavsiyelerin için aynen pozitif düşünelim pozitif olsunBol bol dinlenin, ağır iş yapmayın, stres yok.. Hep pozitif düşünün kendinizi dinlemeyin ve günleri saymayın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum güzel tavsiyelerin için aynen pozitif düşünelim pozitif olsunBol bol dinlenin, ağır iş yapmayın, stres yok.. Hep pozitif düşünün kendinizi dinlemeyin ve günleri saymayın :)
Bendede ağrılar oluyor ufak ufak belki çatlama ağrısıdır kuzum doktorum demişti bugun biraz ağrın olabilir diyeBenim şu an karnımın içinde sızı var nedense biraz bastırdılar aşılama sırasında ondan oldu sanırım. Sende var mı Bi şeyler:)
Aşılama dan sonra ara ara kasıkta ağrı batma olabiliyor regl gününe kadar olmuştu bendeBendede ağrılar oluyor ufak ufak belki çatlama ağrısıdır kuzum doktorum demişti bugun biraz ağrın olabilir diye
Kuzum başka belirtilerin olmuşmuyduAşılama dan sonra ara ara kasıkta ağrı batma olabiliyor regl gününe kadar olmuştu bende
Bende fitin olarak kullanıyorum günde 3 kere sadece ilişki günleri ağızdan içiceksin diğer günler de fitil olarak kullancaksın dedi bide çocuk aspirini verdi sen günde kaçtane kullanıyorsun progestanıProgestan kullanıyorum canım vajinal fitil olarak aspirin vermedi ama doktorum
Aşılama dan 3-4 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ama ben onu iğnelerden olabilir diye düşünmüştüm. 1 hafta sonra sürekli uyumaya başladım. Oturduğum yere uyuyakalıyodum haberim bile olmuyordu bir de çok nadir ara asa bulantım oldu.Kuzum başka belirtilerin olmuşmuydu
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin bana Progestan vermedi duphaston verdi progestan daha mı iyi acabaaBendede ağrılar oluyor ufak ufak belki çatlama ağrısıdır kuzum doktorum demişti bugun biraz ağrın olabilir diye
Sende olmuş baya belirti kuzum :) benim daha 2. Günüm bakalım ne olucak göğüsüm sızlıyor fakat o sanırım progestan dan dolayıAşılama dan 3-4 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ama ben onu iğnelerden olabilir diye düşünmüştüm. 1 hafta sonra sürekli uyumaya başladım. Oturduğum yere uyuyakalıyodum haberim bile olmuyordu bir de çok nadir ara asa bulantım oldu.
Kuzum her doktor farklı veriyor kişinin vucuduna göre demek duphaston sende daha iyi olucak bendede progestan :) aşılama yapmadab önce ultasonla sonkez yumurtalarına baktı mı kuzum?Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin bana Progestan vermedi duphaston verdi progestan daha mı iyi acabaa
Asilamadan önce bakmadilar canım aşılama yapılırken baktılar sende nasıl olduKuzum her doktor farklı veriyor kişinin vucuduna göre demek duphaston sende daha iyi olucak bendede progestan :) aşılama yapmadab önce ultasonla sonkez yumurtalarına baktı mı kuzum?
Bende bakmadı kuzum aşılama yaptı direkAsilamadan önce bakmadilar canım aşılama yapılırken baktılar sende nasıl oldu
Bir sabah bir akşam 2 kez dedi bana kuzum baya akıntım var ama fitil yaptıktan sonra oluyor. Bugün 8. Günüm adet olacak gibi ağrılarım var korkuyorum olmaktan böyle ağrısı olup hamile olan da var gerçi beklemedeyimBende fitin olarak kullanıyorum günde 3 kere sadece ilişki günleri ağızdan içiceksin diğer günler de fitil olarak kullancaksın dedi bide çocuk aspirini verdi sen günde kaçtane kullanıyorsun progestanı
Aşılama yaparken yanınızda ultrason cizahi yok muydu canımBende bakmadı kuzum aşılama yaptı direk
Öyle düşünme kuzum ben inanıyorum bebiş haberini alıcaksın allahın izniyle doktorum dedi adet ağrısı gibi olur ona aldanma dedi :)Bir sabah bir akşam 2 kez dedi bana kuzum baya akıntım var ama fitil yaptıktan sonra oluyor. Bugün 8. Günüm adet olacak gibi ağrılarım var korkuyorum olmaktan böyle ağrısı olup hamile olan da var gerçi beklemedeyim
Amin canım benim cümlemizinAynı gün aşılama olmuşuz cankm bende dün oldum bir saatir bu başlığı okuyorum için çok umutla doldu Rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin ve bizlere de nasip etsin inşallah
Ay kuzum ne güzel umut oldun şimdi bana sabahtan beri düşünmekten yoruldum hepimiz alalım bu güzel haberi bir an önce inşallahÖyle düşünme kuzum ben inanıyorum bebiş haberini alıcaksın allahın izniyle doktorum dedi adet ağrısı gibi olur ona aldanma dedi
Vardı ama bakmadı direk yattım aşılama oldu gerek duymadı galibaAşılama yaparken yanınızda ultrason cizahi yok muydu canım
İnşallah kuzum allahın izniyle güzel haberleri alıcaz sen devlete mi yaptırdın özele mi kuzum?Ay kuzum ne güzel umut oldun şimdi bana sabahtan beri düşünmekten yoruldum hepimiz alalım bu güzel haberi bir an önce inşallah
Özele yaptırdım kuzum biraz masraflı oldu o yüzden. Sen nerede oldun ?İnşallah kuzum allahın izniyle güzel haberleri alıcaz sen devlete mi yaptırdın özele mi kuzum?