- 6 Haziran 2022
- 273
- 320
- 30
- Konu Sahibi iyilikperisi92
1 tane gelisti az önce aşılama oldumKaç yumurtanız gelişti? Ben de aynı doz alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane gelisti az önce aşılama oldumKaç yumurtanız gelişti? Ben de aynı doz alıyorum
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz1 tane gelisti az önce aşılama oldum
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim de 1 tane gelişti acaba dozu daha fazla mı verseydi 2 gelişseydi, daha fazla şansımız olurdu. Hayırlı olsun inşallah tutar1 tane gelisti az önce aşılama oldum
Merhaba kuzum bende bugun sabah 11 de yapıldı aşılamam inşallah tutar bebişlerimiz benim 2 tane oldu yumurtam sen kaç tane olduMerhaba canım bende dün ilk asilamami oldum pko var bende de umarım hayırlı haberler alırız kaç yumurtan oldu senin kuzum
İnşallah tutarBi boşuna konusmakdk neyse umıt et cunku ben hamıleyim hemde ılk asılama da
İnşallah tutar sizin ne zaman yapıldı asilamaBenim de 1 tane gelişti acaba dozu daha fazla mı verseydi 2 gelişseydi, daha fazla şansımız olurdu. Hayırlı olsun inşallah tutar
Ben de bugün aşılama oldum test 9 aralıkta beraber bekleyelimKızlar bugun aşılama yapıldı çok heycanlıyım dua edin ne olur inşallah tutar allah tüm istiyenlere nasip etsin 9 aralıkta test yapcam bu süreç nasıl gecicek bilmiyorum
Rabbim hepimize beklediğimiz o güzel haberi almayı nasip etsin benimde bugün 1 hafta oldu aşılama olalı sabirsizlikla bekliyorum günler geçmiyor sankiKızlar bugun aşılama yapıldı çok heycanlıyım dua edin ne olur inşallah tutar allah tüm istiyenlere nasip etsin 9 aralıkta test yapcam bu süreç nasıl gecicek bilmiyorum
Hadi hayırlısı kuzum yat dinlen inşallah tutar benimde 2 tane olmuştu 19m büyüklüğüMerhaba kuzum bende bugun sabah 11 de yapıldı aşılamam inşallah tutar bebişlerimiz benim 2 tane oldu yumurtam sen kaç tane oldu
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım
Bol bol dinlenin, ağır iş yapmayın, stres yok.. Hep pozitif düşünün kendinizi dinlemeyin ve günleri saymayın :)Kızlar bugun aşılama yapıldı çok heycanlıyım dua edin ne olur inşallah tutar allah tüm istiyenlere nasip etsin 9 aralıkta test yapcam bu süreç nasıl gecicek bilmiyorum
Allah gönlünüze göre versin yarın yine kontrolüm var çarşamba ve ya perşembe dedi doktorİnşallah tutar sizin ne zaman yapıldı asilama
Birlikte güzel haberi alırız inşallah kuzum gün gün belirtilerimiz olursa haber edelim :)Ben de bugün aşılama oldum test 9 aralıkta beraber bekleyelim
İnşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum ilaç verdi mi doktor progestan aspirinRabbim hepimize beklediğimiz o güzel haberi almayı nasip etsin benimde bugün 1 hafta oldu aşılama olalı sabirsizlikla bekliyorum günler geçmiyor sanki
Allah dualarımızı kabul eylesinHadi hayırlısı kuzum yat dinlen inşallah tutar benimde 2 tane olmuştu 19m büyüklüğü
Progestan kullanıyorum canım vajinal fitil olarak aspirin vermedi ama doktorumİnşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum ilaç verdi mi doktor progestan aspirin
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda inşallahAllah gönlünüze göre versin yarın yine kontrolüm var çarşamba ve ya perşembe dedi doktor
Benim şu an karnımın içinde sızı var nedense biraz bastırdılar aşılama sırasında ondan oldu sanırım. Sende var mı Bi şeyler:)Birlikte güzel haberi alırız inşallah kuzum gün gün belirtilerimiz olursa haber edelim :)