- 8 Ekim 2022
- 565
- 340
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Hadiiii inşallah güzel haberlerini heyecanla bekliyoruzİns kzummm haber veririm 1 2 aaate kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiiii inşallah güzel haberlerini heyecanla bekliyoruzİns kzummm haber veririm 1 2 aaate kadar
Aynı gün aşılama olmuşuz umarım tutunur ben bugün test yaptım iğnenin etkisi geçti mi ki diyeKızlar selam öncelikle gebelik haberi alanlara hayırlı olsun çok sevindim bizlerde dua edin bende 9 Kasım çatlatma iğnesi 11 Kasımda aşılamamı oldum bugün 6. Günüm progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 1 tane herhangi bir belirtim yok benimde hayırlısıyla tutunur bebişim
Hayırlı uğurlu olsun canımKozlar değer 85 çıktı
Teşekkür ederim darıısııııı sizlereHayırlı uğurlu olsun canım
UmarimmmTeşekkür ederim darıısııııı sizlere
Ooo süperHayırlı uğurlu olsun canım
Ooo maşallahKozlar değer 85 çıktı
MaşallahKozlar değer 85 çıktı
Sagol kuzum darısı sanaaaaaOoo süper
Ooo maşallah
Sagol kuzum Temmuz annelerine gel sende başlık acmıslar gördüm müMaşallah
Şimdi gördüm. Temmuza mı denk geliyor :) hiç hesaplamadımSagol kuzum Temmuz annelerine gel sende başlık acmıslar gördüm mü
Oyleymıs gel sendeŞimdi gördüm. Temmuza mı denk geliyor :) hiç hesaplamadım
TamamOyleymıs gel sende
Amin inşallahTeşekkür ederim darıısııııı sizlere
Ne çıktı test sonucu bana 15 gün sonra yap dediler sabredicem inşallah belirtin falan var mı benim hiçbir belirtim yokAynı gün aşılama olmuşuz umarım tutunur ben bugün test yaptım iğnenin etkisi geçti mi ki diye
Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize dua et belirtilerin var mıydıKozlar değer 85 çıktı
Canım Allah hepinize nasip etsin insssssssHayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize dua et belirtilerin var mıydı
Hayırlı olsunnnnnnKozlar değer 85 çıktı
Cok teşekkür ederimHayırlı olsunnnnnn