- 8 Ekim 2022
- 565
- 340
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Hahahhaha aynısı bende de varkorkudan test yapabileceğimi sanmıyorum arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha aynısı bende de varkorkudan test yapabileceğimi sanmıyorum arkadaşlar
Hiç korkma canım hayırlısı olsun de yap.korkudan test yapabileceğimi sanmıyorum arkadaşlar
çok korkuyorum ama senin aşılama tarihin neB bugdaycorci sen yapmaya karar verince haber ver bende gaza gelip yapayım
Al benden de o kadar 07 Kasım benim aşılamaçok korkuyorum ama senin aşılama tarihin ne
Vallla iğneden 11 12 gün sonra ypatım benDaha gidemedim 10. Gün aşılama sonrası erken değildir dimi? Yada yarın test yaparım sabahtan sonucu olumsuz olma ihtimali korkutuyor da
Siz ikinizi bekliyorum ona göre :)B bugdaycorci sen yapmaya karar verince haber ver bende gaza gelip yapayım
Kuzu kan vrrcem akşamHiç korkma canım hayırlısı olsun de yap.
Hahahahaha şahsen bende kendimi bekliyorumSiz ikinizi bekliyorum ona göre :)
AferinHahahahaha şahsen bende kendimi bekliyorum
yarın inşallah yapıcam gibi ama erken gebelik testim yok normal gebelik testim var onu yapsamda olurmuSiz ikinizi bekliyorum ona göre :)
Yarın bi bak duruma göre kuzu heyecan varmı :)yarın inşallah yapıcam gibi ama erken gebelik testim yok normal gebelik testim var onu yapsamda olurmu
Hahhahahaa aynı ben bende de normal test var bende aynı şeyi düşünüyorumyarın inşallah yapıcam gibi ama erken gebelik testim yok normal gebelik testim var onu yapsamda olurmu
heyecan olmaz mı ya ölesim var nasıl yapıcam bilmiyorum bide kocam sürekli regl tarihine kadar bekle diyo beklesem mi yapsammı biran önce negatif olursa ne olur pozitif olursa ne olurYarın bi bak duruma göre kuzu heyecan varmı :)
Hadi bakalım, güzel değerlerin olsun inşallahKuzu kan vrrcem akşam
Bende13. Gün normal gebelik testinde yapmıştım hemde dandik çubuk testlerden. Çook silik çıkmıştı. Sende de çıkar inşallah çift çizgi görürsünyarın inşallah yapıcam gibi ama erken gebelik testim yok normal gebelik testim var onu yapsamda olurmu
bekle bekle sen 1 aylık olsun oylr yap kız ne duruyosınnnnnheyecan olmaz mı ya ölesim var nasıl yapıcam bilmiyorum bide kocam sürekli regl tarihine kadar bekle diyo beklesem mi yapsammı biran önce negatif olursa ne olur pozitif olursa ne olur
İnsssss dua et banaaaaHadi bakalım, güzel değerlerin olsun inşallah
İns kzummm haber veririm 1 2 aaate kadarHadi inşallah iyilikperisi92