- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde dahil üzülmeyinBilmiyorum belki yarın doktora giderim o kadar istiyorumki olmasını bütün herkesin bebegi var ama benim yok o kadar uzuluyorumki sanırım hiç olmıyacak
Inşallah sizce hamile kalmak için hangi ilaçları kullanmamız lazımAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde dahil üzülmeyin
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah tez vakitte paylaşalım mutluluğumuzu..
Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yine
Aynı durumdayız canımTedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yine
Bilmiyorum bununla ikinci defa oldu yine mutluluğum uzun sürmediKimyasal gebelik geçirmişsinizdir
İlaç olarak hiç bilmiyorum bir tek folik asit veriyor doktorlarInşallah sizce hamile kalmak için hangi ilaçları kullanmamız lazım
Onu 3 ay kulandım sonra bıraktımİlaç olarak hiç bilmiyorum bir tek folik asit veriyor doktorlar
Sizin ne probleminiz var tüp bebeğe mi başlayacaksınızAynı durumdayız canımmutluuugizz
Evet 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben fakat olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım kürtaj oldum bu ay dahil 6 ay vücut dinlendirildi yarın doktora gideceğim ona göre yol çizilecek muhtemelen tekrar tüp bebekSizin ne probleminiz var tüp bebeğe mi başlayacaksınız
Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah bol bol dua edinBilmiyorum bununla ikinci defa oldu yine mutluluğum uzun sürmedi
Doktora görünmeden bu tarz ilaçları kesinlikle kullanmamalısınız. Doktor kontrolünde kullandığım halde kist oluştu, lütfen bir doktora görünün.Yakşamlar arkadaşlar hamile kalmak için önereceğiniz etkili bir ilaç varmı varsa bana söylermisiniz bazıları kist yapabiliyormuş bunu öğrendim hangi ilaçları kullanacağımı şaşırdım
Tşk ederim hep dua ediyorum hem kendime hemde tüm anne olmak istiyenlere ama bi türlü benim duam kabul olmadı olmuyor umidim gittikçe azalıyorAllah tez vakitte nasip etsin inşaAllah bol bol dua edin
Allah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin sizeEvet 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben fakat olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım kürtaj oldum bu ay dahil 6 ay vücut dinlendirildi yarın doktora gideceğim ona göre yol çizilecek muhtemelen tekrar tüp bebek
6 kez transfer yapıldı mı? Az değil embriyolar genetiğe yollanmadı mı? 6 başarısız deneme mahveder insanıEvet 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben fakat olmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım kürtaj oldum bu ay dahil 6 ay vücut dinlendirildi yarın doktora gideceğim ona göre yol çizilecek muhtemelen tekrar tüp bebek
Doktora görünmeden bu tarz ilaçları kesinlikle kullanmamalısınız. Doktor kontrolünde kullandığım halde kist oluştu, lütfen bir doktora
Ortada bir problem yoksa emin olun içiniz ferah olsun benim gibi hamile kalması mucizevi bir insanın bile içinde bir ihtimalde olsa acaba diye düşünüp hayal kurup ümitleniyorsam ümidinizi kaybetmeyin sakınTşk ederim hep dua ediyorum hem kendime hemde tüm anne olmak istiyenlere ama bi türlü benim duam kabul olmadı olmuyor umidim gittikçe azalıyor