- 22 Kasım 2020
- 304
- 238
- 32
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Ya çok geçmiş olsun peki hangi ilacı kulandınızDoktora görünmeden bu tarz ilaçları kesinlikle kullanmamalısınız. Doktor kontrolünde kullandığım halde kist oluştu, lütfen bir doktora görünün
Ben de klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesi de kullandigim halde kist oldu. Aman diyeyim telafisi zor şeylere sebep olabilir, dikkat edin.Ya çok geçmiş olsun peki hangi ilacı kulandınız
şey aslında klomen kulandım bu ay
İnanın elimden geleni yapıyorum unutmak için ama olmuyor aklımdan hiç çıkmıyor etrafıma baktığımda herkesin bebeği kucağında yada hamile bi de kendime bakıyorum hiç bişey yok o kadar canım yanıyorki anlatamam sizeOrtada bir problem yoksa emin olun içiniz ferah olsun benim gibi hamile kalması mucizevi bir insanın bile içinde bir ihtimalde olsa acaba diye düşünüp hayal kurup ümitleniyorsam ümidinizi kaybetmeyin sakınDua edin kafanızı dağıtın vakit geçirecek şeylerle ilgilenin
Yumurta rezervim az , yani az yumurta oluyorAllah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin sizeÖzel değilse probleminiz nedir ?
Ya çok tşk ederim bi daha kulanmiyacagim ben de hep içiyordum bu ilacı peki iyimisiniz şuan kistiniz gitimiBen de klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesi de kullandigim halde kist oldu. Aman diyeyim telafisi zor şeylere sebep olabilir, dikkat edin.
6 kez transfer olmadı canım, 2 kez transfere gidebildim diğerleri yarısında sonlandırıldı ama hep hormonlar alındı vücuda6 kez transfer yapıldı mı? Az değil embriyolar genetiğe yollanmadı mı? 6 başarısız deneme mahveder insanı
Emin olun sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve emin olun daha daha ağır depresyonlar bunalımlar bide biz problemi kimseye anlatmadık eşimle biz ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz tedavimizide kimseye söylemicez ikimiz tek başımıza üstesinden gelmeye çalışıyoruz Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah size hamile kaldığınızda bugünleri hatırlamayacakmışız bileİnanın elimden geleni yapıyorum unutmak için ama olmuyor aklımdan hiç çıkmıyor etrafıma baktığımda herkesin bebeği kucağında yada hamile bi de kendime bakıyorum hiç bişey yok o kadar canım yanıyorki anlatamam size
Eksik gitti az önce cevabımAllah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin sizeÖzel değilse probleminiz nedir ?
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah tez zamanda hepimizin olurAllah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin sizeÖzel değilse probleminiz nedir ?
Allah ım nasip etsin tez vakitte .Allah öyle bir mucize verir ki size bugünlerinizi unutursunuz inşaAllahYumurta rezervim az , yani az yumurta oluyoreşim sağlıklı
Evet kesinlikle canım her şeyi eşimle beraber halletmeye çalışıyoruz kimseyle durumlarımızı konuşmuyoruz tedavilerimizden bile haberdar etmeyeceğim kendi annem hariç kimseyi çünkü her anlatmada daha da çok strese gireceğimizi her kafadan bir ses çıkacağına inanıyoruzEksik gitti az önce cevabım
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah tez zamanda hepimizin olurİnancımız sonsuz, elhamdulillah gücümüz yettiğince denemeye çalışacağız.Benim size naçizane tavsiyem ne yaşarsanız iki kişi yaşayın süreci kolaylaştıran bu oluyor
Gitti de 2 ay uğraştırdı. O ara tedavi de göremedim. Çok şükür şu an bir sey yok.Ya çok tşk ederim bi daha kulanmiyacagim ben de hep içiyordum bu ilacı peki iyimisiniz şuan kistiniz gitimi
Diğer dördünde neden transfer olmadı? Döllenmediler mi? Amh kaç?6 kez transfer olmadı canım, 2 kez transfere gidebildim diğerleri yarısında sonlandırıldı ama hep hormonlar alındı vücudaYumurta rezervim az.O yüzden tekrar tüp bebek süreci kalbimde yara
Ya çok tşk ederim bi daha kulanmiyacagim ben de hep içiyordum bu ilacı peki iyimisiniz şuan kistiniz gitimiBen de klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesi de kullandigim halde kist oldu. Aman diyeyim telafisi zor şeylere sebep olabilir, dikkat edin.
Ya sizin için çok üzüldüm inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz sızın icin ve bu duyguyu tatmak istiyen herkese dua edeceğim inşallah rabbim tez zamandaEmin olun sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve emin olun daha daha ağır depresyonlar bunalımlar bide biz problemi kimseye anlatmadık eşimle biz ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz tedavimizide kimseye söylemicez ikimiz tek başımıza üstesinden gelmeye çalışıyoruz Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah size hamile kaldığınızda bugünleri hatırlamayacakmışız bile
Emin olun sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve emin olun daha daha ağır depresyonlar bunalımlar bide biz problemi kimseye anlatmadık eşimle biz ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz tedavimizide kimseye söylemicez ikimiz tek başımıza üstesinden gelmeye çalışıyoruz Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah size hamile kaldığınızda bugünleri hatırlamayacakmışız bile
Ya sizin için çok üzüldüm inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz sızın icin ve bu duyguyu tatmak istiyen herkese dua edeceğim inşallah rabbim tez zamandaEmin olun sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve emin olun daha daha ağır depresyonlar bunalımlar bide biz problemi kimseye anlatmadık eşimle biz ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz tedavimizide kimseye söylemicez ikimiz tek başımıza üstesinden gelmeye çalışıyoruz Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah size hamile kaldığınızda bugünleri hatırlamayacakmışız bile
Çok şükür geçmiş olsunGitti de 2 ay uğraştırdı. O ara tedavi de göremedim. Çok şükür şu an bir sey yok.
Dilinize kalbinize sağlıkYa çok tşk ederim bi daha kulanmiyacagim ben de hep içiyordum bu ilacı peki iyimisiniz şuan kistiniz gitimi
Ya sizin için çok üzüldüm inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz sızın icin ve bu duyguyu tatmak istiyen herkese dua edeceğim inşallah rabbim tez zamanda
Ya sizin için çok üzüldüm inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz sızın icin ve bu duyguyu tatmak istiyen herkese dua edeceğim inşallah rabbim tez zamanda
Rica ederim inşallah dualarımız kabul olurDilinize kalbinize sağlıkÇok teşekkür ediyorum
Tesekkur ederim. Daha önce muayene oldunuz mu peki? Herhangi bir sorun görüldü mü?Çok şükür geçmiş olsun
Ben geçen ay gitmiştim doktorum bana ne bende nede eşimde bi sorun yok dedi ama sadece yumurtalarım biraz zayıf dedi ben de böyle ilaç kulandım belki bu sefer olur diyeTesekkur ederim. Daha önce muayene oldunuz mu peki? Herhangi bir sorun görüldü mü?
Anlıyorum ben de ilk 1 yıl türlü şeyler denedim olur umuduyla. Doktora da gitmedim durduk yere stresle geçti günlerim. Bi muayene olsanız ona göre devam etseniz? Bir sorun varsa, insallah yoktur, halledip öyle devam edersiniz. Siz de yıpranmamış olursunuz.
Rahim filmi çekildi mi?Ben geçen ay gitmiştim doktorum bana ne bende nede eşimde bi sorun yok dedi ama sadece yumurtalarım biraz zayıf dedi ben de böyle ilaç kulandım belki bu sefer olur diye
Altan muayne eti sadece bide karnımdan muayene eti öyle işte bugünde adet oldum yarın belki giderim yineRahim filmi çekildi mi?