- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Amin canım bende sana dua edeceğimYa çok üzüldüm cnm inşallah tez zamanda iyi heberler alırsın senin için hep dua edecem inşallah yüzün güler bu ay
Canım merhaba bende 29 yaşındayım haziranda kürtaj oldum. Öncelikle senin neden düşük oldu? Araştırdınızmı ve doktor kontrollerine gittin mi umutsuz olma hiç bir zamanAllah en güzel zamanda nasip eder inşallah
He anladım çok başında yaşamışsın canım ben 6. Haftada kalbini bile duydum sonra 9. Haftadayken bi baktık 6. Haftada kalmışmesela ben 3 doktora falan kontole gittim şuan sadece soğan kürü kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü kullanıyorum. Sen gittn mi hiç doktora ya da eşin ?
He anladım çok başında yaşamışsın canım ben 6. Haftada kalbini bile duydum sonra 9. Haftadayken bi baktık 6. Haftada kalmışmesela ben 3 doktora falan kontole gittim şuan sadece soğan kürü kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü kullanıyorum. Sen gittn mi hiç doktora ya da eşin ?
Şey aslında size bişey sorabilirmiyimAmin canım bende sana dua edeceğimOlur niye olmasın en umutsuz anında bir bakmışsın oluvermiş
Canım merhaba bende 29 yaşındayım haziranda kürtaj oldum. Öncelikle senin neden düşük oldu? Araştırdınızmı ve doktor kontrollerine gittin mi umutsuz olma hiç bir zamanAllah en güzel zamanda nasip eder inşallah
Şey aslında size bişey sorabilirmiyimAmin canım bende sana dua edeceğimOlur niye olmasın en umutsuz anında bir bakmışsın oluvermiş
Bu arada çok tşk ederimAmin canım bende sana dua edeceğimOlur niye olmasın en umutsuz anında bir bakmışsın oluvermiş
Sor canım tabiŞey aslında size bişey sorabilirmiyim
Benim bat 23 kasımHerkese merhaba kzlar çatlatma iğnemin 15. Günü bat 24 kasım benle aynı batta olan arkadaşlarım belirtiniz var mı ??
Ya ben iki gün önce test yapmıştım çok silik bi çizgi oluştu ertesi gün daha beli oldu ama bugünde adet oldum kafam çok karıştıSor canım tabi
Tedavin var mı doğal yollardan mı denedin canım belirti filan var mı son durumun nedir :)Benim bat 23 kasım
Gebelik testi mi canım ? Eğer öyleyse bi kan ver emin olmak için bence.Ya ben iki gün önce test yapmıştım çok silik bi çizgi oluştu ertesi gün daha beli oldu ama bugünde adet oldum kafam çok karıştı
Evet gebelik testi ama adet oldum sanırım bu sefer de olmadıGebelik testi mi canım ? Eğer öyleyse bi kan ver emin olmak için bence.
Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yineTedavin var mı doğal yollardan mı denedin canım belirti filan var mı son durumun nedir :)
Kimyasal gebelik geçirmişsinizdirEvet gebelik testi ama adet oldum sanırım bu sefer de olmadı
Zaten adet belirtileri ile aynı olduğu için ayırt etmemiz de çok zor canım şu son günler bata yakın çok değişik geçiyor :) yarın haber ver mutlaka inş bu mucize olur. Tüp için de acele etme bence yaş kaç neden tüp bebeğe gidiceksin kiTedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yine
Test yanlış olabilirEvet gebelik testi ama adet oldum sanırım bu sefer de olmadı
Bilmiyorum belki yarın doktora giderim o kadar istiyorumki olmasını bütün herkesin bebegi var ama benim yok o kadar uzuluyorumki sanırım hiç olmıyacakTest yanlış olabilirama hamile olup adet gören de duydum oyüzden istersen git dedim ama
Regl oldum: (Kızlar yine ben:)))Çatlatma iğnesini vurulmamın 16. Günündeyim.iğne gününü 1.gün Saydım. Sağ kasığımda hafif ağrı var 2gündür adet olacakmışım gibi. Normalde dr 15. Gün test yap dedi ama bat günüm yarın. Progestan da kullandığım için gecikme yapabilir diyorum. İlk çatlatma iğnemde 15. Regl olmuştum. Dua istiyorum sizden, umarım regl olmam ve mucizem benimledir. 24 kasıma kadar regl olmazsam test yapacağım. Belki öğretmenler günü hediyem olur minik mucize
İnşaAllah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimde sperm azlığı var fsh hormonu çok düşük çıktı bu hafta 3 ay sonra daha da düşebilir Diyince Bizde dedik en azından 20 milyon sperm varken morfoloji felan düzgünken tüp yaptıralım Sağlıklı embriyolar olsun diye düşünüyoruz yaşım 23 maalesef sorun olunca geciktikçe daha çok problemle karşılaşmayalım dedik Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah olurZaten adet belirtileri ile aynı olduğu için ayırt etmemiz de çok zor canım şu son günler bata yakın çok değişik geçiyor :) yarın haber ver mutlaka inş bu mucize olur. Tüp için de acele etme bence yaş kaç neden tüp bebeğe gidiceksin ki
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.. inşallah pozitif sonuçlar alırsınız canım o zamanİnşaAllah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimde sperm azlığı var fsh hormonu çok düşük çıktı bu hafta 3 ay sonra daha da düşebilir Diyince Bizde dedik en azından 20 milyon sperm varken morfoloji felan düzgünken tüp yaptıralım Sağlıklı embriyolar olsun diye düşünüyoruz yaşım 23 maalesef sorun olunca geciktikçe daha çok problemle karşılaşmayalım dedik Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah olur
İnşaAllah amin sizin belirtileriniz nedirAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.. inşallah pozitif sonuçlar alırsınız canım o zaman