Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım bende sana dua edeceğim Olur niye olmasın en umutsuz anında bir bakmışsın oluvermiş
Şey aslında size bişey sorabilirmiyim

Amin canım bende sana dua edeceğim Olur niye olmasın en umutsuz anında bir bakmışsın oluvermiş
Şey aslında size bişey sorabilirmiyim

Tedavin var mı doğal yollardan mı denedin canım belirti filan var mı son durumun nedir :)
Tedavisiz doğal yolla denedik ovulasyon yapıyordum ama adet olursam tüp bebeğe başlicaz bu ay çok farklıydı hislerim Vardı sol kasığımda ilk defa gerilme hissi seyerme oldu belimden kasığıma doğru sancılar çektim günlerce ilk defa ama karnım şiş şuan hep adet olmadan önce şişlik olurdu sanırım adet olacam yine

Zaten adet belirtileri ile aynı olduğu için ayırt etmemiz de çok zor canım şu son günler bata yakın çok değişik geçiyor :) yarın haber ver mutlaka inş bu mucize olur. Tüp için de acele etme bence yaş kaç neden tüp bebeğe gidiceksin ki

Regl oldum: (

İnşaAllah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimde sperm azlığı var fsh hormonu çok düşük çıktı bu hafta 3 ay sonra daha da düşebilir Diyince Bizde dedik en azından 20 milyon sperm varken morfoloji felan düzgünken tüp yaptıralım Sağlıklı embriyolar olsun diye düşünüyoruz yaşım 23 maalesef sorun olunca geciktikçe daha çok problemle karşılaşmayalım dedik Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah olur

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.. inşallah pozitif sonuçlar alırsınız canım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…