Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ortada bir problem yoksa emin olun içiniz ferah olsun benim gibi hamile kalması mucizevi bir insanın bile içinde bir ihtimalde olsa acaba diye düşünüp hayal kurup ümitleniyorsam ümidinizi kaybetmeyin sakın ❤️ Dua edin kafanızı dağıtın vakit geçirecek şeylerle ilgilenin
İnanın elimden geleni yapıyorum unutmak için ama olmuyor aklımdan hiç çıkmıyor etrafıma baktığımda herkesin bebeği kucağında yada hamile bi de kendime bakıyorum hiç bişey yok o kadar canım yanıyorki anlatamam size 😔

Allah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin size ❤️ Özel değilse probleminiz nedir ?
Yumurta rezervim az , yani az yumurta oluyor 😔eşim sağlıklı 🙏🏻

6 kez transfer yapıldı mı? Az değil embriyolar genetiğe yollanmadı mı? 6 başarısız deneme mahveder insanı😔
6 kez transfer olmadı canım, 2 kez transfere gidebildim diğerleri yarısında sonlandırıldı ama hep hormonlar alındı vücuda🙁Yumurta rezervim az.O yüzden tekrar tüp bebek süreci kalbimde yara🥺

İnanın elimden geleni yapıyorum unutmak için ama olmuyor aklımdan hiç çıkmıyor etrafıma baktığımda herkesin bebeği kucağında yada hamile bi de kendime bakıyorum hiç bişey yok o kadar canım yanıyorki anlatamam size 😔
Emin olun sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve emin olun daha daha ağır depresyonlar bunalımlar bide biz problemi kimseye anlatmadık eşimle biz ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz tedavimizide kimseye söylemicez ikimiz tek başımıza üstesinden gelmeye çalışıyoruz Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah size hamile kaldığınızda bugünleri hatırlamayacakmışız bile 🤷‍♀️❤️

Allah ımın mucizesi işte beni yanlış anlamayın sakın çok şükür hamile kalabilmişsiniz iyi tarafından düşünün demek ki sağlıksız bir gebelikmiş Ama olabiliyor Allah ım tez vakitte tedavilere gerek kalmadan tekrardan nasip etsin size ❤️ Özel değilse probleminiz nedir ?
Eksik gitti az önce cevabım
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah tez zamanda hepimizin olur ♥️ İnancımız sonsuz, elhamdulillah gücümüz yettiğince denemeye çalışacağız.Benim size naçizane tavsiyem ne yaşarsanız iki kişi yaşayın süreci kolaylaştıran bu oluyor 🙏🏻

Yumurta rezervim az , yani az yumurta oluyor 😔eşim sağlıklı 🙏🏻
Allah ım nasip etsin tez vakitte .Allah öyle bir mucize verir ki size bugünlerinizi unutursunuz inşaAllah ❤️ Ümitli olun vücudunuza o mutluluğu aktarın emin olun stres mutsuzluk bütün hastalıkların başı. Bende çok heyecanlıyım tedavi için daha ilk doktor görüşmemiz olacak

Eksik gitti az önce cevabım

Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah tez zamanda hepimizin olur ♥️ İnancımız sonsuz, elhamdulillah gücümüz yettiğince denemeye çalışacağız.Benim size naçizane tavsiyem ne yaşarsanız iki kişi yaşayın süreci kolaylaştıran bu oluyor 🙏🏻
Evet kesinlikle canım her şeyi eşimle beraber halletmeye çalışıyoruz kimseyle durumlarımızı konuşmuyoruz tedavilerimizden bile haberdar etmeyeceğim kendi annem hariç kimseyi çünkü her anlatmada daha da çok strese gireceğimizi her kafadan bir ses çıkacağına inanıyoruz

Ben de klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesi de kullandigim halde kist oldu. Aman diyeyim telafisi zor şeylere sebep olabilir, dikkat edin.
Ya çok tşk ederim bi daha kulanmiyacagim ben de hep içiyordum bu ilacı peki iyimisiniz şuan kistiniz gitimi
Emin olun sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve emin olun daha daha ağır depresyonlar bunalımlar bide biz problemi kimseye anlatmadık eşimle biz ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz tedavimizide kimseye söylemicez ikimiz tek başımıza üstesinden gelmeye çalışıyoruz Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah size hamile kaldığınızda bugünleri hatırlamayacakmışız bile 🤷‍♀️❤️
Ya sizin için çok üzüldüm inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz sızın icin ve bu duyguyu tatmak istiyen herkese dua edeceğim inşallah rabbim tez zamanda

Ya sizin için çok üzüldüm inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz sızın icin ve bu duyguyu tatmak istiyen herkese dua edeceğim inşallah rabbim tez zamanda

Ya çok tşk ederim bi daha kulanmiyacagim ben de hep içiyordum bu ilacı peki iyimisiniz şuan kistiniz gitimi

Dilinize kalbinize sağlık ❤️ Çok teşekkür ediyorum

Çok şükür geçmiş olsun 😊
Tesekkur ederim. Daha önce muayene oldunuz mu peki? Herhangi bir sorun görüldü mü?
Anlıyorum ben de ilk 1 yıl türlü şeyler denedim olur umuduyla. Doktora da gitmedim durduk yere stresle geçti günlerim. Bi muayene olsanız ona göre devam etseniz? Bir sorun varsa, insallah yoktur, halledip öyle devam edersiniz. Siz de yıpranmamış olursunuz.

Tesekkur ederim. Daha önce muayene oldunuz mu peki? Herhangi bir sorun görüldü mü?
Anlıyorum ben de ilk 1 yıl türlü şeyler denedim olur umuduyla. Doktora da gitmedim durduk yere stresle geçti günlerim. Bi muayene olsanız ona göre devam etseniz? Bir sorun varsa, insallah yoktur, halledip öyle devam edersiniz. Siz de yıpranmamış olursunuz.
Ben geçen ay gitmiştim doktorum bana ne bende nede eşimde bi sorun yok dedi ama sadece yumurtalarım biraz zayıf dedi ben de böyle ilaç kulandım belki bu sefer olur diye

X