- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Bi rahim filmi isteyin bence tüplere de bakılsınAltan muayne eti sadece bide karnımdan muayene eti öyle işte bugünde adet oldum yarın belki giderim yine
olur söylerim hiç aklıma gelmedi bu tşk ederimBi rahim filmi isteyin bence tüplere de bakılsın
Döllendi fakat yaşamadı, AMH 0,1Diğer dördünde neden transfer olmadı? Döllenmediler mi? Amh kaç?
Prp yapıyorlar yumurta hücre kalitesini arttırmak için bir araştırın istersenizDöllendi fakat yaşamadı, AMH 0,1
2 ay önce yaptırdımPrp yapıyorlar yumurta hücre kalitesini arttırmak için bir araştırın isterseniz
Hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin allahim canım hayırlı olsunKızlarrr dayanamadım gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2726518
Geçen ay yaşadıklarımdan sonra pek de sevinemedim ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
Yaaa masallah darisi bizlereKızlarrr dayanamadım gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2726518
Geçen ay yaşadıklarımdan sonra pek de sevinemedim ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
Amin canım inşallah isteyen herkes için dua ediyorumHayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin allahim canım hayırlı olsun
Amin canım inşallahYaaa masallah darisi bizlerekuzum belirtin neydi
Benim bu ay hamile kalmam imkansiz o zamanGünaydın arkadaşlar size bişey sorabilirmiyim şimdi ben dişime dolgu yapacam duydumki o doktorun vurduğu ine uyuşturmak için onu vurulursak o ay hamile kalamıyormuşuz sizce bu doğrumu ona göre yapayım yardim ederseniz çok sevinirim❤
Ya ama belki doğru değildir ya üzülmeyin ben belki bilen vardır doğrumu değilmi diye sordum çünkü ben de yapacamBenim bu ay hamile kalmam imkansiz o zaman
Inşallah doğru değildirYa ama belki doğru değildir ya üzülmeyin ben belki bilen vardır doğrumu değilmi diye sordum çünkü ben de yapacam
Inşallah cnmInşallah doğru değildir
Dr. Gittin mi canm.?Merheba ben 28 yaşındayım 3 yılık evliyim bir düşüklüğüm oldu 2 yılımda ondan sonra hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapacağımıda bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
aynen öyle nasip bakalım bekleyelim inşAllah olur bu ay kuzum..Siliklesmis dimi canım o pik yaptığı günü yani cuma gününü değerlendirdik cumartesi değerlendiremedik bügunu değerlendirsek artık gerisi rabbimin bileceği iş diyorum senin fikrinide alabilirmiyim canım birde testi artık yapmayayım dimi
Öyle bişey yok can.Günaydın arkadaşlar size bişey sorabilirmiyim şimdi ben dişime dolgu yapacam duydumki o doktorun vurduğu ine uyuşturmak için onu vurulursak o ay hamile kalamıyormuşuz sizce bu doğrumu ona göre yapayım yardim ederseniz çok sevinirim❤
MaşAllah Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına al inşAllah gözün aydın canm dua et bizede..Kızlarrr dayanamadım gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2726518
Çok tşk ederim çok agrım oluyordu ama bu yüzden yapamıyordumÖyle bişey yok can.
Rica ederim canm doktorla bizzat bu konuyu görüştüğüm için içiniz rahat etsin yani benimde var diş tedavim bilinmeyen bi gebelik durumunda sıkıntı yok yani başlarda vs kanda çıkmadığı halde eğer bi gebelik varsa dr. Kntolü lazım yaptırmak için ama hiç bi şekilde etkisi yokmuş hamile kalma konusunda..Çok tşk ederim çok agrım oluyordu ama bu yüzden yapamıyordum