Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten kimyasal dan sonra hiç umutlanası gelmiyor insanın ama inşallah yanılıyorsundur. Ben tam teçhizat Aralık savaşına hazırım inşallah 2021 e gebe gireceğiz.

Merhaba ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım.2020 de Anne olmayı çok istiyorum bana yardım edermisiniz

Canım merhaba bende 29 yaşındayım haziranda kürtaj oldum. Öncelikle senin neden düşük oldu? Araştırdınızmı ve doktor kontrollerine gittin mi umutsuz olma hiç bir zaman Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah

Merhaba çok üzüldüm geçmiş olsun öncelikle ben ilk başta evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ondan sonra 4 5 gün sonra kanamam oldu doktora gitigimde doktor bana ya tam rahme gitiginde düşük yapmisin yada kimyasal gebelik geçirmişsin dedi

He anladım çok başında yaşamışsın canım ben 6. Haftada kalbini bile duydum sonra 9. Haftadayken bi baktık 6. Haftada kalmış mesela ben 3 doktora falan kontole gittim şuan sadece soğan kürü kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü kullanıyorum. Sen gittn mi hiç doktora ya da eşin ?

Doktora gidiyordum bütün testleri yaptım ne ben ne de eşimde sıkıntı yok sadece doktorum yumurtaların biraz zayıf dedi tedavi verdi komen kulandım yumurtalarımdan biri güzel dedi catlatma iğnesi verdi vuruldum ama yine işe yaramadı bilmiyorum çok korkuyorum bebeğim olmiyacak diye

Ya çok üzüldüm cnm inşallah tez zamanda iyi heberler alırsın senin için hep dua edecem inşallah yüzün güler bu ay

Ya çok üzüldüm cnm inşallah tez zamanda iyi heberler alırsın senin için hep dua edecem inşallah yüzün güler bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…