- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Ya kızlar hazır kilo muhabbeti açılmışken sorayım. Benim kilo endeksim 18 in altında.. 1.70, 49 kiloyum. Düşük riski var diye duydum. Sizin boylar kaç? Dr bu konuda size bir şey dedi mi? almak kesinlikle gerekiyor mu?Baya uzak
Ben 22 yaşındayım. 48 kiloyum
Canım düşük riski varmı bilmem ama boyuna göre çok zayıfsın. Ben 1,57 boyum 48 kiloyum almaya çalıssan iyi olur benceYa kızlar hazır kilo muhabbeti açılmışken sorayım. Benim kilo endeksim 18 in altında.. 1.70, 49 kiloyum. Düşük riski var diye duydum. Sizin boylar kaç? Dr bu konuda size bir şey dedi mi? almak kesinlikle gerekiyor mu?
Sizin vücut kitle endeksi 19.5 o zaman ideal aralıkta.. . Almaya çalışıyorum da, stres yaptıkça verenlerdenim.almaya çalışmaya başladığımda 51 kiloydumCanım düşük riski varmı bilmem ama boyuna göre çok zayıfsın. Ben 1,57 boyum 48 kiloyum almaya çalıssan iyi olur bence
Hayırlısıyla saglikla doğsun❤ Darısı bizim başımıza insallahhgebeligimi ogrendim ama yine de forumlardan ayrilamiyorum. kizlar insallah Rabbim sizlere cok aratmaz. her girdigimde dua ediyorum valla.
Oh oh maşAllahBaya uzak
Ben 22 yaşındayım. 48 kiloyum
Çok teşekkür ederim canım hepsini anladım en iyisi ben 24’üne kadar usul usul bekleyeyim başıma ne gelirse sabırsızlıktan geliyorBenim de bata 7-8 gün kaldı.. Erken diye daha kan testi vermedim.. Sanırım sabretmek gerekiyor.negatif çıkması normal. Ovulasyon takibi yapmış mıydın..? Döllenmeden en erken 7 gün en geç 12 gün sonra kanda beta hcg çıkıyormuş. Bu bata 7 gün kala en erken çıkabileceği anlamına geliyor. Ya da bata 3 gün kala bile çıkmayabileceği...
Yani bata 2 gün kala kan testi veya bat geçtikten 1 gün sonra idrar testi kesin sonuç verebilecektir. Biraz karışık oldu ama
Belirtilerinizi yazabilir misinizgebeligimi ogrendim ama yine de forumlardan ayrilamiyorum. kizlar insallah Rabbim sizlere cok aratmaz. her girdigimde dua ediyorum valla.
3 haftalikken ogrendim ben. ogreneli nerdeyse 1 ay oldu. kasik agrisi ve hafif bel agrisi disinda bi sey yoktu.Belirtilerinizi yazabilir misiniz
Canım sen test yaptın mı ya hic sıfırlandı mi diyeOh oh maşAllah
Boy olarak bilmiyorum ama bana Dr genellikle zayıf insanlarda düşük daha az olur demişti bende malesef kilomdan muzdaribim 162 46 kgYa kızlar hazır kilo muhabbeti açılmışken sorayım. Benim kilo endeksim 18 in altında.. 1.70, 49 kiloyum. Düşük riski var diye duydum. Sizin boylar kaç? Dr bu konuda size bir şey dedi mi? almak kesinlikle gerekiyor mu?
Benimki 2 hafta sonra falan düşmüştü canm nolduki ?Canım sen test yaptın mı ya hic sıfırlandı mi diye
Ya ben test yaptım hala çift çizgi ondan sordum canım 2 hafta oldu belki daha düşer Dr da gidemedim bı sorayım dedimBenimki 2 hafta sonra falan düşmüştü canm nolduki ?
Ama benim zaten 1 hafta öncesinden düşmeye başlamıştı değerim canım karnımda öldüğü için.. 20-25 güne kadar yolu var normal yani pozitif diye biliyorum senin değer kaçtı düşük yaparken orasıda var ?Ya ben test yaptım hala çift çizgi ondan sordum canım 2 hafta oldu belki daha düşer Dr da gidemedim bı sorayım dedim
Hastaneye Yatış işlemi verilen kağıtta yazar canm betan tam kan sayımı olan diğer sonuçlarla. Yapılan işlemlerin olduğu kağıt işte 20 gün ılık duş 20 gün ilişki Yask 20 gün sonra pataloji sonucu bilmem ne yazan kağıtta En alt kısma veya arka sayfasına bak.Valla bakmadılar ki beta ya canım ya En son 6 haftada 5900 du int baktım bir ayı bile bulurmus bazen benim cumartesi akşam kalbi atıyordu pazartesi durmuş etkiyi bilmiyorum biraz fazla takıyorum galiba
Canım bence aynı yere git detayları sorgula neden yapman yada yapmaman gereken bilgilerin verilmediginide sorgula sonra araştırıp iyi bi hastaneye git istersen iyi bir dr dan detayları öğrenip tekrar yola devam etCanım bana hiç kağıt falan vermediler e nabız dan baktım diğerleri var beta bakmamislar ne ilişkiyi söylediler kontrole gerek yok dediler patoloji yada inceleme tarzı birşeyin lafı dahi geçmedi belki bu yüzden Birşey bilmeyince takıyorum ya ultrason fotosunun fotoğrafını çekmek istedim izin vermediler o dosyayı hiç görmedim ben
Salı günü için randevu aldım gidip soracağım sağol canımCanım bence aynı yere git detayları sorgula neden yapman yada yapmaman gereken bilgilerin verilmediginide sorgula sonra araştırıp iyi bi hastaneye git istersen iyi bir dr dan detayları öğrenip tekrar yola devam et