Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba beni de ekler misin bat 13 Kasım hala adet olmadım ama gecikme hep oluyor pcos var

Merhaba canım sağlıkla amin inşAllah
Rabbim başka sıkıntı vermesin. Stres yok inan ve duâ et gerisi boş..
Hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.

Bu arada evet 14 pikmiş.

Kızlar bat tarihimi vermiştim
H Hasbelkader340
Müjdemi isterim
Bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün.
beta hcg testim 18.4 çıktı. Allah korusun bi aksilik olmazsa hamileyim
Hayırlı olsunnnn , çok sevindimm sağlıkla al bebeğini kucağına
Bilmiyorum ama çok heyecanlı ve umutluydum inşaAllah yanılırım
İnşallah yanılıyorsundur ama adet olursan da stres yapma gelecek ay denersin
Hoş geldin aramıza , inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz yavrularımızı
Kızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Çok heyecanlısın ve sabredemiyorsun biliyorum ( bende senin gibiyim ) ama hemen belli etmiyor bebişlerimiz kendilerini . Bende hemen çıkmayacağını bile bile her gün idrar testi yapıyorum ne var yani hemen anlaşılsa da biz de meraktan ölmesek

Kızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Benim de bata 7-8 gün kaldı.. Erken diye daha kan testi vermedim.. Sanırım sabretmek gerekiyor. negatif çıkması normal. Ovulasyon takibi yapmış mıydın..? Döllenmeden en erken 7 gün en geç 12 gün sonra kanda beta hcg çıkıyormuş. Bu bata 7 gün kala en erken çıkabileceği anlamına geliyor. Ya da bata 3 gün kala bile çıkmayabileceği...

Yani bata 2 gün kala kan testi veya bat geçtikten 1 gün sonra idrar testi kesin sonuç verebilecektir. Biraz karışık oldu ama

Tabiki ekliyorum. Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Dr. Gittin mi ?
Gitmedim.canim.bekarligimdan beri var 3 aylık tedavi sonrası baya gerilemisti pcos ama evlilikte bir doğum.sonrasi aldığım.kilolardan yine arttı mesela son adet tarihlerim 5 Eylül 12 Ekim şuan da gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…