Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde sorun olduğu için gelecek ay ya aşılama ya tüp bebeğe başlicaz ondan dolayı keşke diyorum ama olmicak bu ayda

Allahım tam istediğimden
Normalde üşengeç değilimdir ama hava soğuk battaniyenin altından çıkmak istemiyorum, youtubeda mini pizza tarifine bakmıştım dünden beri canım çekiyor yapmak istiyorum, üşengeçlikten çıkıp malzeme alamıyorum eşimde akşam geç geldi şarjı bitmişti söyleyemedim.
Maksat yapmak değil He o kolay iş, giyinip dışarı çıkmaya üşeniyorum ahhsjdnd

Bende şuan yataktan kalkasım yok iş beni bekliyor ben anca aval aval telefonla uğraşıyorum anlıyorum yani seni normalde kalkıcam ben kalkmak istiyorum ama yatak bırakmıyor beni bende kıramıyorum napıyım

Bende şuan yataktan kalkasım yok iş beni bekliyor ben anca aval aval telefonla uğraşıyorum anlıyorum yani seni normalde kalkıcam ben kalkmak istiyorum ama yatak bırakmıyor beni bende kıramıyorum napıyım
Evet ya bende bak öğlen oldu hala yataktayım, şükür iş yok bulasık vs hepsini akşamdan halletmiştm sadece açım kahvaltı yapmadım

Bizde sorun olduğu için gelecek ay ya aşılama ya tüp bebeğe başlicaz ondan dolayı keşke diyorum ama olmicak bu ayda
Beyninde bitirme canm. 1 dakka içinde bile ne olacağını bilemezsin ki Rabbim elbet hepimiz için gelecek bi güzellik verdi bize..
anlıyorum biliyorum zor ama sabır duâ tevekkül ve inan olacak inşAllah Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak...

Evet ya bende bak öğlen oldu hala yataktayım, şükür iş yok bulasık vs hepsini akşamdan halletmiştm sadece açım kahvaltı yapmadım
Ayh aynı ben , Bende de normalde iş kalmıyor dün gece acıkınca aman sabah toplarım diye biraz dağıtmışımdır sanırım biraz.
Gelde birlikte yapalım kahvaltıyı o manayla yemiş oluruz hamile olsakki inşAllah öyleyizdir ama bebeklerimiz içerden söver bize..

Ya yakın olsak beraber güzel bir kahvaltı yapardık Benimki kesin çok iştahlı bir bebek olur. Ben iştahlıyım ama zayıfım, benim bebe benim gibi olmasın azcık kilo alsın agagsgs babasına çeksin ponçiğim gerçi kocam da kilolu sayılmaz

Ahahah aynen öyle nerde oturuyorsun ?
Ya bende işime gelirse iştahlıyım yoksa akşama kadar çok acıkmazsam yemek aramam.
Bende diyorum azcık tombiş olsun bebemiz diye sen böyle gidersen olur hee diyip kendinin göbeğini tutuyor benim eşimde..
Sanki bana göbeğinden kapılara sığmıyomuş gibi

Hahahhahshdhdhd

Diyarbakır sen?

Kaç kilosun bide yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…