-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Yaaa hadi inşallah senin çıksın da bana umut olurAy ben sana dedim bugün covid şüphesiyle doktora gidince covid testi yanına gebelik testi de eklettimusul usul ben bekleyemedim.henüz sonuçlar çıkmadı ama her şeye hazırım. Bat 22 benim.
Olamayacak canım 1.2 çıktıYaaa hadi inşallah senin çıksın da bana umut olur
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah.. amin inşAllah.Bat 15 Kasim fakat belirsizlik olmasin diye 16 diym bekliyorum inseALLAH Rabbim hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin. .Amin
Bat 15 Kasim fakat belirsizlik olmasin diye 16 diym bekliyorum inseALLAH Rabbim hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin. .Amin
Kimin canm ?Akıntılarınız ne zaman başladı tam olarak?
Yaaa belk artar hiç üzülme pozitif ol benim 0,1Olamayacak canım 1.2 çıktıçok üzüldüm sabredelim bakalım.. Ama benim artık küçük bir ihtimal.
İnşallah canım.. İnşallah.. ama senin daha 10 gün vardı.. Pozitif çıkması çok düşük bir ihtimaldi. Bakalım sabredicem artık.Yaaa belk artar hiç üzülme pozitif ol benim 0,1
Honeyball yazmisti bu forumu kullanmayi ogrenemedim hala :) kusura bakmayin :)Kimin canm ?
Canım hani geçen ay yaşadıklarımızı bidaha yaşamamak için regli geciktikten 1 hafta sonra yapcaktık bidaha testleri.Olamayacak canım 1.2 çıktıçok üzüldüm sabredelim bakalım.. Ama benim artık küçük bir ihtimal.
Bağırsaklarında gaz problemi falan oluyor mu bir de beyaz kremsi akıntın oldu muİnşallah canım.. İnşallah.. ama senin daha 10 gün vardı.. Pozitif çıkması çok düşük bir ihtimaldi. Bakalım sabredicem artık.
Anladım canm düzelttimH Hasbelkader340 canim ben bati yanlismI soyledim benimki 16.11 yani bugundu fakat olmadim Daha elhamdulillah cok sukur test yapmiycam esim zaten suan sehirdisinda gelince doktora gidicem inseALLaH
Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldımm listeye beni de eklermisiniz bende sizler gibi anne olmak istiyorumm
Canım hani geçen ay yaşadıklarımızı bidaha yaşamamak için regli geciktikten 1 hafta sonra yapcaktık bidaha testleri.
Böyle böyle strese sokuyoruz kendimizi. Bide daha senin regline 6 gün var. Sabretcez bekliycez tamam mı bi geciksin bakalım...üzme kendini
Gaz çok var, beyaz kremsi akıntı da var ama bugün hafiften kahverengi ye dönmeye başladı sanırım regl erken olacağım.. Bilemedim. Geçen ay kimyasal yaşamıştım onda kasık batması da vardı bu sefer o yok. Muhtemelen regl olacağım ben.Bağırsaklarında gaz problemi falan oluyor mu bir de beyaz kremsi akıntın oldu mu