- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Hasbelkader340
İnşallah pek sanmıyorum her zamanki gibi hissediyorum çünküE ozaman hadi bakalım inşAllah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pek sanmıyorum her zamanki gibi hissediyorum çünküE ozaman hadi bakalım inşAllah vardır
İnşallah olur yaİnşallah pek sanmıyorum her zamanki gibi hissediyorum çünkü
Bi kan versenİnşallah pek sanmıyorum her zamanki gibi hissediyorum çünkü
İnşallah canım yaİnşallah olur ya
Üşeniyorum ya hahshdhdhBi kan versen
Bizde sorun olduğu için gelecek ay ya aşılama ya tüp bebeğe başlicaz ondan dolayı keşke diyorum ama olmicak bu aydaHayırlı olsunnnn , çok sevindimm sağlıkla al bebeğini kucağına
İnşallah yanılıyorsundur ama adet olursan da stres yapma gelecek ay denersin
Hoş geldin aramıza , inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz yavrularımızı
Çok heyecanlısın ve sabredemiyorsun biliyorum ( bende senin gibiyim ) ama hemen belli etmiyor bebişlerimiz kendilerini . Bende hemen çıkmayacağını bile bile her gün idrar testi yapıyorum ne var yani hemen anlaşılsa da biz de meraktan ölmesek
Benim önceki aylarda da oluyordu amaValla canm oluyor normalde ama artış gözlüyosan vardır inşAllah bende öyle olmuştu beyaz akıntıda artmıştı
Allahım tam istediğimdenÜşeniyorum ya hahshdhdh
Benim diğer aylarda da oluyordu ama 9 gün önce başlıyor muydu hatırlamıyorumBenim kuzenimin ilk başta kremsi akıntı günlerce devam etmiş hatta sonra çökeleksi bi görüntüye dönüşmüş adeti geçince testte öğrenmiş
Normalde oluyor zaten , çok oluyorsa diye belirttim canm orda.Benim önceki aylarda da oluyordu ama
Normalde üşengeç değilimdir ama hava soğuk battaniyenin altından çıkmak istemiyorum, youtubeda mini pizza tarifine bakmıştım dünden beri canım çekiyor yapmak istiyorum, üşengeçlikten çıkıp malzeme alamıyorum eşimde akşam geç geldi şarjı bitmişti söyleyemedim.Allahım tam istediğimden
Bende şuan yataktan kalkasım yok iş beni bekliyor ben anca aval aval telefonla uğraşıyorum anlıyorum yani seni normalde kalkıcam ben kalkmak istiyorum ama yatak bırakmıyor beni bende kıramıyorum napıyımNormalde üşengeç değilimdir ama hava soğuk battaniyenin altından çıkmak istemiyorum, youtubeda mini pizza tarifine bakmıştım dünden beri canım çekiyor yapmak istiyorum, üşengeçlikten çıkıp malzeme alamıyorum eşimde akşam geç geldi şarjı bitmişti söyleyemedim.
Maksat yapmak değil He o kolay iş, giyinip dışarı çıkmaya üşeniyorum ahhsjdnd
Evet ya bende bak öğlen oldu hala yataktayım, şükür iş yok bulasık vs hepsini akşamdan halletmiştm sadece açım kahvaltı yapmadımBende şuan yataktan kalkasım yok iş beni bekliyor ben anca aval aval telefonla uğraşıyorum anlıyorum yani seni normalde kalkıcam ben kalkmak istiyorum ama yatak bırakmıyor beni bende kıramıyorum napıyım
Beyninde bitirme canm. 1 dakka içinde bile ne olacağını bilemezsin ki Rabbim elbet hepimiz için gelecek bi güzellik verdi bize..Bizde sorun olduğu için gelecek ay ya aşılama ya tüp bebeğe başlicaz ondan dolayı keşke diyorum ama olmicak bu ayda
Ayh aynı ben , Bende de normalde iş kalmıyor dün gece acıkınca aman sabah toplarım diye biraz dağıtmışımdır sanırım biraz.Evet ya bende bak öğlen oldu hala yataktayım, şükür iş yok bulasık vs hepsini akşamdan halletmiştm sadece açım kahvaltı yapmadım
Ya yakın olsak beraber güzel bir kahvaltı yapardık Benimki kesin çok iştahlı bir bebek olur. Ben iştahlıyım ama zayıfım, benim bebe benim gibi olmasın azcık kilo alsın agagsgs babasına çeksin ponçiğim gerçi kocam da kilolu sayılmazAyh aynı ben , Bende de normalde iş kalmıyor dün gece acıkınca aman sabah toplarım diye biraz dağıtmışımdır sanırım biraz.
Gelde birlikte yapalım kahvaltıyı o manayla yemiş oluruz hamile olsakki inşAllah öyleyizdir ama bebeklerimiz içerden söver bize..
Ahahah aynen öyle nerde oturuyorsun ?Ya yakın olsak beraber güzel bir kahvaltı yapardık Benimki kesin çok iştahlı bir bebek olur. Ben iştahlıyım ama zayıfım, benim bebe benim gibi olmasın azcık kilo alsın agagsgs babasına çeksin ponçiğim gerçi kocam da kilolu sayılmaz
HahahhahshdhdhdAhahah aynen öyle nerde oturuyorsun ?
Ya bende işime gelirse iştahlıyım yoksa akşama kadar çok acıkmazsam yemek aramam.
Bende diyorum azcık tombiş olsun bebemiz diye sen böyle gidersen olur hee diyip kendinin göbeğini tutuyor benim eşimde..
Sanki bana göbeğinden kapılara sığmıyomuş gibi
Anam essah uzakmış Ben istanbuldayım şuan 24 yaşındayım en son 51 dim 52 falan oldum diye umuyorum.Hahahhahshdhdhd
Diyarbakır sen?
Kaç kilosun bide yaş kaç
Baya uzakAnam essah uzakmış Ben istanbuldayım şuan 24 yaşındayım en son 51 dim 52 falan oldum diye umuyorum.
Sen kaç yaşındasın kilo ne ?