Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım başka yerede git ben onlara çok sınır oldum anlattıklarından öyle şey mi olur ya nasıl anlatmazlar
Sorma canım ya bende ilk defa bı anda böyle başıma gelince bilemedim ki kontrol dedim gerek yok kanama olursa gel dedi başkada hocbirsey demedi Dr ne girerken ne çıkarken gördüm ameliyathaneden zaten konu sahibi arkadaş sogolsun çoğu şeyi ona sordum şimdi bakıyorum başka yerede gideceğim teşekkür ederim

Sorma canım ya bende ilk defa bı anda böyle başıma gelince bilemedim ki kontrol dedim gerek yok kanama olursa gel dedi başkada hocbirsey demedi Dr ne girerken ne çıkarken gördüm ameliyathaneden zaten konu sahibi arkadaş sogolsun çoğu şeyi ona sordum şimdi bakıyorum başka yerede gideceğim teşekkür ederim
Aynen canım mutlaka git

insallah canım. reglime 3 gun var daha insallah ne yapacagimi bilmiyorum cok tedirginim
Değerinin 2 güne bı bakılıp katlamasi lazım canım tedirgin olma düşük değerde kimyasal falan olabiliyor sen kendini strese sokma Rabbim hayırlısını nasip etsin 2 gün sonra baktır bizede haber ver canım 🥳🥳bı hamisimiz daha oldu🤗

Değerinin 2 güne bı bakılıp katlamasi lazım canım tedirgin olma düşük değerde kimyasal falan olabiliyor sen kendini strese sokma Rabbim hayırlısını nasip etsin 2 gün sonra baktır bizede haber ver canım 🥳🥳bı hamisimiz daha oldu🤗
insallah canım tabiki veririm testlerim cok silik çıkıyordu kaset testi ve 1 tane erken gebelik days comfort markali olandan yaptim 10 dk sonra neredeyse silik cikardi gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan verdim sonuc bu cikti😃😃

Beyninde bitirme canm. 1 dakka içinde bile ne olacağını bilemezsin ki Rabbim elbet hepimiz için gelecek bi güzellik verdi bize..
anlıyorum biliyorum zor ama sabır duâ tevekkül ve inan olacak inşAllah Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak...
aynen öyle dualarımda her saniye Allah ol dedikten sonra her şey olur nasippp 😊

insallah canım tabiki veririm testlerim cok silik çıkıyordu kaset testi ve 1 tane erken gebelik days comfort markali olandan yaptim 10 dk sonra neredeyse silik cikardi gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan verdim sonuc bu cikti😃😃
Hayırlısı olsun canımm iyi yapmışsın ilaç kullanmakla🤗

Arkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
Ben de yaptırmıştım 18.4 çıkmıştı ertesi akşam regl oldum. İnşallah seninki giderek artar hamiledirsin. 10 ve üzeri pozitif diye değerlendiriliyor normalde eğer çok yeniyse seninki gibi çıkabilir.

Çok teşekkür ederim canım hepsini anladım en iyisi ben 24’üne kadar usul usul bekleyeyim başıma ne gelirse sabırsızlıktan geliyor 😇
Ay ben sana dedim bugün covid şüphesiyle doktora gidince covid testi yanına gebelik testi de eklettim 🤭 usul usul ben bekleyemedim.henüz sonuçlar çıkmadı ama her şeye hazırım. Bat 22 benim.

Herkese merhabalar, 27 yaşındayım 2 senelik evliyim.yaklaşık 6 aydır deniyoruz ama altı ayın altı ayıda günleri değerlendiremedik. Eşim ve bende gebeliğe engel olacak sorun çıkmadı. Ben biraz stres yapıyorum sadece 😌. Bu yolda bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah kucağını boş bırakmasın. Bat 15.12.2020 benide ekleyebilirmisiniz listeye H Hasbelkader340

Arkadaşlar merhaba tekrar, benim adetim 3 gün gecikti daha test yapmadım, bu ay geç yumurtlama olduğu için biraz daha bekliyorum, inşşalah geç döllenme olmuştur. Kasıklarımda batma ve akıntım var, hiç adetimde gecikme olmamıştı dua edin 🙏 inşşalah Allah herkesin gönlüne göre versin
Inş canım hayırlısı ile olur

Canım bana hiç kağıt falan vermediler e nabız dan baktım diğerleri var beta bakmamislar ne ilişkiyi söylediler kontrole gerek yok dediler patoloji yada inceleme tarzı birşeyin lafı dahi geçmedi belki bu yüzden Birşey bilmeyince takıyorum ya ultrason fotosunun fotoğrafını çekmek istedim izin vermediler o dosyayı hiç görmedim ben🤷
Bu nasıl saçmalıktır.. sen bi yeni dr. Git canm böyle bişe yapamazlar ki..

Herkese merhabalar, 27 yaşındayım 2 senelik evliyim.yaklaşık 6 aydır deniyoruz ama altı ayın altı ayıda günleri değerlendiremedik. Eşim ve bende gebeliğe engel olacak sorun çıkmadı. Ben biraz stres yapıyorum sadece 😌. Bu yolda bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah kucağını boş bırakmasın. Bat 15.12.2020 benide ekleyebilirmisiniz listeye H Hasbelkader340
Merhaba canm hoşgeldin aramıza maşAllah Rabbim sıkıntı vermesin amin inşAllah ekliyorum.. 🌹

X