- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Yaparlar canımKan testini acilde yapiyolar mi acaba. Işten çıkamıyorum mesai saatlerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparlar canımKan testini acilde yapiyolar mi acaba. Işten çıkamıyorum mesai saatlerinde
Ben acilde yaptırdım bugün yapıyolar tabiKan testini acilde yapiyolar mi acaba. Işten çıkamıyorum mesai saatlerinde
Çok teşekkür ederim Allah tez zamanda isteyen herkese versin İnşallahAyy çok sevindim canım hayırlı olsun ne güzel yavaş yavaş güzel haberler alıyoruz kötü şeyler düşünme İnşallahh çıkmayacak darısı tüm isteyenlerin başına
Akıntınız var mıydı nasıldıaminn inşallah Allahım sizlerede yakın zamanda nasip etsin canım
Belirtim yoktu açıkcası sadece gögüs hassasiyetimi hatırlıyorum dokunduğum zaman sızlıyor acıyordu.
İlk catlatma ignem tutmadı, bat15 Aralık, insallah olmam@Gereksiz06
Cemren0604
@Mevacaa
@Tambikedi
@Lazzzzzz53
@NaaNaa
@janabobc
@Doganftm
@GulYuzlumm
@Roseee12
S Spagetti bolonez
@eylulyorgunu
"
Kızlaar durumlar nedir .?
Yeni bat tarihlerini alıyım lütfen liste güncellenecektir.
Akıntınız var mıydı nasıldı
10 gün var daha nasıl çıksın bu streslerle hamile kalamiyoruz maalesefKızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Belirtileriniz var mıydı var ise neydiKızlar bat tarihimi vermiştim
H Hasbelkader340
Müjdemi isterim
Bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün.
beta hcg testim 18.4 çıktı. Allah korusun bi aksilik olmazsa hamileyim
Canım çıkmayabilir yanlış hatırlamıyorsam 8 gün kala 99 çıkmıştı benim değilim ondan 5 gün onceydi negatif çıkmıştı daha 10gun var çıkmayabilirKızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Haklısınız10 gün var daha nasıl çıksın bu streslerle hamile kalamiyoruz maalesef
Çok erken vermişsin adete 5 gün kala felan kana geçiyorKızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Ay inşallah öyledir çok kremsi beyaz akıntım vardı 2 gündür dayanamadımÇok erken vermişsin adete 5 gün kala felan kana geçiyor
Öyle ümit ediyorumCanım çıkmayabilir yanlış hatırlamıyorsam 8 gün kala 99 çıkmıştı benim değilim ondan 5 gün onceydi negatif çıkmıştı daha 10gun var çıkmayabilir
Sıkma canını canım umudunu kaybetme güzel düşün güzel olsunÖyle ümit ediyorum
Allah razı olsun inşallahSıkma canını canım umudunu kaybetme güzel düşün güzel olsun
İlk catlatma ignem tutmadı, bat15 Aralık, insallah olmam
Benimde kremsi beyaz akıntım başladı 23 Kasım bat bu bi belirti mi ki ?Ay inşallah öyledir çok kremsi beyaz akıntım vardı 2 gündür dayanamadım
Valla böyle belirgin bi belirtim yok ama midem bi tuhaf. Göğüslerim şiş ve sert. Şimdilik bu kadarBelirtileriniz var mıydı var ise neydi