- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Ben hamileyim canım@Gereksiz06
Cemren0604
Mevacaa
@Tambikedi
@Lazzzzzz53
NaaNaa
@janabobc
@Doganftm
@GulYuzlumm
@Roseee12
@skylight06060606
@eylulyorgunu
"
Kızlaar durumlar nedir .?
Yeni bat tarihlerini alıyım lütfen liste güncellenecektir.
Yüz asmak yok öteki aya olacak inşAllah canım.9 aralık
Sıkıntı yok canım düzeltiyorumMerhaba ben yazdım saniyodum malesef adet oldum yeni bat 14 Aralık diyebilirz çok günü gününe olmuyor ama
Çok sevindim adına inşAllah sıkıntısız bi şekilde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın canm hayırlı uğurlu olsun maşAllah darısı tüm isteyenlere..Ben hamileyim canım
Sivilceler çıkınca adet oluyorumNeden ki ?
Belki olmazsın direk öyle bağdaştırılabiliyor muSivilceler çıkınca adet oluyorum
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun ne güzel yavaş yavaş güzel haberler alıyoruz kötü şeyler düşünme İnşallahh çıkmayacakKızlar bat tarihimi vermiştim
H Hasbelkader340
Müjdemi isterim
Bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün.
beta hcg testim 18.4 çıktı. Allah korusun bi aksilik olmazsa hamileyim
Allahım gönlünden annelik geçen herkese bu duyguyu yaşatsın size her zaman dua edicemAyy çok sevindim canım hayırlı olsun ne güzel yavaş yavaş güzel haberler alıyoruz kötü şeyler düşünme İnşallahh çıkmayacakdarısı tüm isteyenlerin başına
MaşaAllahhhKızlar bat tarihimi vermiştim
H Hasbelkader340
Müjdemi isterim
Bilmiyorum ama çok heyecanlı ve umutluydum inşaAllah yanılırımBelki olmazsın direk öyle bağdaştırılabiliyor mu
aminn inşallah Allahım sizlerede yakın zamanda nasip etsin canımÇok sevindim adına inşAllah sıkıntısız bi şekilde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın canm hayırlı uğurlu olsun maşAllah darısı tüm isteyenlere..
Belirtim yoktu açıkcası sadece gögüs hassasiyetimi hatırlıyorum dokunduğum zaman sızlıyor acıyordu.Belirtilerinizi yazabilir misiniz
Umut kaybetmek yok kötü düşünüp kötüyü çağırma hemen ya inşallah olurBilmiyorum ama çok heyecanlı ve umutluydum inşaAllah yanılırım
Canım ben regli oldum.BAT 05.12.2020@Gereksiz06
Cemren0604
Mevacaa
@Tambikedi
@Lazzzzzz53
NaaNaa
@janabobc
@Doganftm
@GulYuzlumm
@Roseee12
@skylight06060606
@eylulyorgunu
"
MaşAllah adına çok sevindim kuzm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah Gözünüz aydın..Kızlar bat tarihimi vermiştim
H Hasbelkader340
Müjdemi isterim
Amin inşAllahaminn inşallah Allahım sizlerede yakın zamanda nasip etsin canım
Belirtim yoktu açıkcası sadece gögüs hassasiyetimi hatırlıyorum dokunduğum zaman sızlıyor acıyordu.
Ben adet olmadım henüz. Test yaptım negatif. Bekliyorum gelmesini@Gereksiz06
Cemren0604
Mevacaa
@Tambikedi
@Lazzzzzz53
NaaNaa
@janabobc
@Doganftm
@GulYuzlumm
@Roseee12
@skylight06060606
@eylulyorgunu
"
Kan testi dene canm ?Ben adet olmadım henüz. Test yaptım negatif. Bekliyorum gelmesini
Kan testini acilde yapiyolar mi acaba. Işten çıkamıyorum mesai saatlerindeKan testi dene canm ?