- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Amin inşAllah teşekkürler canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Slm arkadaşlar benim de bat tarihim 29 veya 30 Aralık yeni evliyim 2 aylık bebek düşünüyoruz dr a gittim test yaptırdım b12 ve folik asitin düşük çıktı b12 ilk hafta iğne bitti şimdi haftalık yaptırcam bakalım hayırlısı şuan yumurtlama dönemindeyim aranıza yeni katıldım herkese Allah hayırlısıyla bebek nasip etsin
Daha adet olmadınmı Canm ?Kızlar bu aralar sol kasığımda bir ağrı oluyor , bu bir belirti değildir değil mi
ama zaten burda pik olmuş yani her testte C'den fazla kırmızı olmasına gerek yokki. Değerlendir sen 2 günde bir , haydi hayırlı haberlerini bekliyorumHerzaman böyle olmuyor ilk kez bu ay yaşadım, en fazla pik görseldeki gibi oldu sonra silikleşti
Kotunma özelliği olmayan adet düzenleyiciO hap ne işe yarıyor canm pazartesi gdicem bkalım bişede demiyorki zaman diyo ha bire
Yok canım daha zamanı gelmedi kiDaha adet olmadınmı Canm ?
Canım keşke erken test yapmasaydın şimdi hiç huzurlu olamayacaksınKızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
Anladım canım teşekkürler şuan gelen giden yok bakalım inşAllah olmazda hemen gebe kalırız sağlıkla bida aunı şikayet olursa doktorla görüşüyüm bu ilacı..Kotunma özelliği olmayan adet düzenleyici
Bat yenilenmedimi ozaman senin canm bakıyım bir karıştırmıyosamYok canım daha zamanı gelmedi ki
Neden ki ?4 aydır Yumurtlamadan 1 gün sonra göğüslerim aşırı ağrırdı dokunamazdım ağrı oluşmadı ilk defa sadece hassasiyet var ve sol yumurtalığımdan bu ay yumurtladım sanırım ve orada arada bi batma oluyor rahmimde bir gerilme hissediyorum ama yüzüm sivilce dolduSivilceler çıkınca hayal kırıklığına uğradım ümidim gitti bu Aydan da
Aynen karıştırmışım canm k.bakmaYok canım daha zamanı gelmedi ki
Gereksiz06
Cemren0604
Mevacaa
@Tambikedi
Lazz53
NaaNaa
britneyyyyy
D Dgnftm
@GulYuzlumm
R Roseee12
S Spagetti bolonez
eylulyorgunu
"
Kızlaar durumlar nedir .?
Yeni bat tarihlerini alıyım lütfen liste güncellenecektir.
9 aralıkGereksiz06
Cemren0604
Mevacaa
@Tambikedi
Lazz53
NaaNaa
britneyyyyy
D Dgnftm
@GulYuzlumm
R Roseee12
S Spagetti bolonez
eylulyorgunu
"
Merhaba ben yazdım saniyodum malesef adet oldum yeni bat 14 Aralık diyebilirz çok günü gününe olmuyor amaGereksiz06
Cemren0604
Mevacaa
@Tambikedi
Lazz53
NaaNaa
britneyyyyy
D Dgnftm
@GulYuzlumm
R Roseee12
S Spagetti bolonez
eylulyorgunu
"