Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm arkadaşlar benim de bat tarihim 29 veya 30 Aralık yeni evliyim 2 aylık bebek düşünüyoruz dr a gittim test yaptırdım b12 ve folik asitin düşük çıktı b12 ilk hafta iğne bitti şimdi haftalık yaptırcam bakalım hayırlısı şuan yumurtlama dönemindeyim aranıza yeni katıldım herkese Allah hayırlısıyla bebek nasip etsin
Amin inşAllah teşekkürler canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..

4 aydır Yumurtlamadan 1 gün sonra göğüslerim aşırı ağrırdı dokunamazdım ağrı oluşmadı ilk defa sadece hassasiyet var ve sol yumurtalığımdan bu ay yumurtladım sanırım ve orada arada bi batma oluyor rahmimde bir gerilme hissediyorum ama yüzüm sivilce doldu ☹️ Sivilceler çıkınca hayal kırıklığına uğradım ümidim gitti bu Aydan da

Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız

Canım keşke erken test yapmasaydın şimdi hiç huzurlu olamayacaksın 😊 testi 2 3 günde bir tekrarla. Koyulaşma oldukça heveslen ve iki çizgi aynı koyulukta olduğunda koşarak kan vermeye git.

Gebelik var görünüyor umarım hiç bir sıkıntı olmadan devam eder. Geçen ay ben de silik çizgi gördüm çok umutlandım hemen kan vermeye gittim kanda da pozitif çıktı eşime süprizler falan yaptım ama maalesef bebeğimi kaybettim. Kimyasal gebelikmiş.
Stres çok kötü. O yüzden sen hiç stres yapmadan normal hayatına devam et ve testi 2 3 günde bir tekrarla 💋 Bize haber vermeyi de unutma 🤗

4 aydır Yumurtlamadan 1 gün sonra göğüslerim aşırı ağrırdı dokunamazdım ağrı oluşmadı ilk defa sadece hassasiyet var ve sol yumurtalığımdan bu ay yumurtladım sanırım ve orada arada bi batma oluyor rahmimde bir gerilme hissediyorum ama yüzüm sivilce doldu ☹️ Sivilceler çıkınca hayal kırıklığına uğradım ümidim gitti bu Aydan da
Neden ki ?

X