- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Eşinede aktar arkadaşım önermişti zararı yok faydası var diye o yüzden ikilemde kalmamak adına Keçi boynuzu değilde 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı zerdaçal zencefil 1 tatlı kaşığı arı poleni yemeklerden 15 dk önce sabah akşam 1 y.kaşığı kaşığı yiyip üstüne 2 bardak su içilecek canım bunu yapabilirsin.Anladım canım bu ay da içiriyim olmazsa eşimde bi doktora gider onda durum ne bilmiyoruzçayı da araştıracağım sağolasın. Neden canım nasıl kanaman benim 2 hafta sürdü ilk kanamam sonra adetlerim çok düzensiz çol değişik oldu dediğim gibi 3. Adette eskiye döndü bu kürtaj sonrası 4. Adetim
Herzaman böyle olmuyor ilk kez bu ay yaşadım, en fazla pik görseldeki gibi oldu sonra silikleştiBana da öyle oluyodu hiç tam net 2. Çizgiyi göremiyodum. Doktora gidip yumurtlama takibi yaptırdım. Belki yumurtaların sağlıklı büyümüyodur. İlaç desteğine ihtiyacın vardır. Doktora gitmelisin
Bugün gittim kan verdim akşama doğru çıktı sonucum maalesef yokTest yaptın mı canm ?
Test yaptın mı canm ?
Canım normal benimde kürtaj sonrası böyle sıkıntılar olmuştu sonra doktor cyclo prognova verdi düzene girdiÖnemli değil ne demek ben bir çok araştırmalar uğraşlar sonucu fazlasıyla bilgi edindim sanırım çay konusunda bende kullandım yani o yüzden demek istedim :)
Canım benim kanama 1 hafta sürdğ kürtajdan sonra kesildi 3 4 gün sonra yeniden geldi oda biraz değişik gibiydi oda bi hafta sürdü sonra kesildi kürtajın 25. Günü kanama başladı dr. Gittim gerekli tahliller yapıldı yumurtalıklara flan baktı rahme falan bi sorun yok normal herşey adettir dedi oda 5 gün sürdü 4. Gün yoğunlaşıp kanama dün kesildi yani dün bitti derken adetim bugün öğlen yine geldi kanama sonra pembeye döndü şuan lekelenme şeklinde devam ediyor niye oluyor bilmiyorum kafam karıştı klomrnde kullanıyorum bi yandan.. araştırıyorum bi normal deniliyor bi yandanda rahim ağzıyla alakalı şeylerle karşılaşıyorum. böyle bişey yaşayan varmı ?
Bence bu gün yumurtlamışsınHerzaman böyle olmuyor ilk kez bu ay yaşadım, en fazla pik görseldeki gibi oldu sonra silikleşti
Doktora git tekrar canım benimde kürtajdan sonra kanamam bitip başlamıştı korkmuştum ama normal demişlerdi bana olumsuz düşünme sende bu süreçte pek normal olmuyor yaşadıklarımızÖnemli değil ne demek ben bir çok araştırmalar uğraşlar sonucu fazlasıyla bilgi edindim sanırım çay konusunda bende kullandım yani o yüzden demek istedim :)
Canım benim kanama 1 hafta sürdğ kürtajdan sonra kesildi 3 4 gün sonra yeniden geldi oda biraz değişik gibiydi oda bi hafta sürdü sonra kesildi kürtajın 25. Günü kanama başladı dr. Gittim gerekli tahliller yapıldı yumurtalıklara flan baktı rahme falan bi sorun yok normal herşey adettir dedi oda 5 gün sürdü 4. Gün yoğunlaşıp kanama dün kesildi yani dün bitti derken adetim bugün öğlen yine geldi kanama sonra pembeye döndü şuan lekelenme şeklinde devam ediyor niye oluyor bilmiyorum kafam karıştı klomrnde kullanıyorum bi yandan.. araştırıyorum bi normal deniliyor bi yandanda rahim ağzıyla alakalı şeylerle karşılaşıyorum. böyle bişey yaşayan varmı ?
Benide eklermisiniz bat 30 Kasım benim 1 çocuğum var 3 aydır deniyoruz 2. Çocuk için ama olmadı maalesef bu ay ovulasyon testi ile denedim bu aydan umitliyim bakalım inşallah hepimiz için hayırlı olur.
O hap ne işe yarıyor canm pazartesi gdicem bkalım bişede demiyorki zaman diyo ha bireCanım normal benimde kürtaj sonrası böyle sıkıntılar olmuştu sonra doktor cyclo prognova verdi düzene girdi
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. dr. Acizliği hepimiz yaşıyoruz maleseff Rabbim başka sıkıntı vermesin ekliyorum.Beni de ekler misin bat 26.11 2 senelik evliyim ve hiç korunmadık yumurtalıklarım zayıf 1 senelikken Bi doktora gittim daha içeri girdim tam anlatıyordum stresten dedi gönderdi 1 ay sonra başka doktora sıra aldım yumurtalıklarımın zayıf olduğunu söyledi Bi dahaki ay gel tedaviye başlayalım dedi gittim klomen verdi adetimin 5. Günü başladım kontrole gittim yumurtalıklarım olmuş ama iğne vurulamadım bir sonraki aya kaldı gittim doktor izne çıkmış aradan 1 sene daha geçti ve başka doktora gittim bana günde 1 tane klomen 5 gün dedi iğneye gerek yok benim de aklıma iğneye gerek yoksa ben niye hamile kalamıyorum 2 senedir dedim ve hemen ertesi güne arkadaşımın önerdiği doktora randevu aldım hemen tedaviye başladık klomen kullandım ayın 05.11 çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 8. Günüm bakalım ne olucak
MaşAllah Allah bağışlasın hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah canım.. inşAllah bi sıkıntın falan varmı ?Benide eklermisiniz bat 30 Kasım benim 1 çocuğum var 3 aydır deniyoruz 2. Çocuk için ama olmadı maalesef bu ay ovulasyon testi ile denedim bu aydan umitliyim bakalım inşallah hepimiz için hayırlı olur.
Bir sıkıntım yok yani ben öyle biliyorum bakalım eğer 1 kaç ay daha hamile kalamasazsam bende doktora gidicem.MaşAllah Allah bağışlasın hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah canım.. inşAllah bi sıkıntın falan varmı ?
Eki Görüntüle 2719330
14 ü bekleyemedim 3 gün sonra yine yaptım 13. Gün bugün çizgi koyulaştı. İlk yapmamda resmin rengini değiştirerek görebildiğim çizgi şimdi direkt
Amin hepimizin insallah aynen yumurtlama donemlerinde. Ben oncesinde her gunu degerlendirdim olmadi bu sefer 2 kez yapmayi dusunuyorum gun aşırı insallah bu kez olurMerhaba hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Yumurtlama zamanındamı canım ?
Benim belirtilerle aynı canım. Yinede üzme kendini Hadi inşAllah seninde haberinizi alırız..Arkadaşlar bugün bat günüm daha adet olmadım, kasıklarımda aşırı şişkinlik var içime çekemiyorum karnımı batma oluyor, 2 gün önce beyaz süt kıvamında akıntı geldi, birde sağ göğüs ucumda yanma batma hissi var. Göğüslerim şiş değil sadece uçları acıyor, onun haricinde sık sık idrara çıkıyorum. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu ay çok beklemiyordum açıkcası ümidim yoktu. Ovülasyon testi ile yeterince pik yakalayamamıştım. Ama bu belirtiler olunca acabamı dedim, böyle yaşayıp hamile kalanlar varmı? Bugün adet olmazsam sabah test yapacağım
İnşAllahAmin hepimizin insallah aynen yumurtlama donemlerinde. Ben oncesinde her gunu degerlendirdim olmadi bu sefer 2 kez yapmayi dusunuyorum gun aşırı insallah bu kez olur
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız