- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Benim beyaz akıntıdan 2 gün sonra ovulasyonum pik yaptı. Sanırım o sadece belirti.Beyaz akıntınız olup ovulasyon testinizin negatif olduğu oldu mu? akıntım var kasık ağrım var fakat ovulasyon negatif
BAT 24 Kasım
3 gün sonra yani 13. Gün test yaptım yine pozitif çıktı. Allahım İnşallah iğnenin etkisi değildir hala? Ama olabilir demi?Amin diline sağlık canımm
14. Günü bekleyin diyolar az daha beklim de vercem size mutlaka haber vercem
Kalınabilir tabi ki neden kalınamasın? Bu attığın zaten gayet koyu. Testten teste de değişiyo. İnşallah Allah kalbine göre versinArkdaşlar bir konuda Yardımınıza ihtiyacım var, benim bu ay yumurtlamam olmadı yeterince pik göremedim, ama en belirgin olan günü değerlendirdim. Görselde ekleyeceğim, adetime 2 gün kaldı karnıma kramp giriyor, yani tam pik göremeden hamile kalınabilir mi?
Arkadaşlar Merhaba! Benim de bu ay tüp bebek tedavim başlıyor reglimi bekliyorum fakat olmadı stresten heralde gebelik olabilir mi bilmiom ümitlenmek istemiyorumDün sabah çok az pembe akıntım olmuştu ben adet olduğumu düşünmüştüm ama adet değilim gibi sanki. Gerisi gelmedi
Hamile olma ihtimalim var mı yoksa ben kafayı mı bozuyorum
n çok teşekkür ederim, Allah hepimizin gönlüne göre versinKalınabilir tabi ki neden kalınamasın? Bu attığın zaten gayet koyu. Testten teste de değişiyo. İnşallah Allah kalbine göre versin
Benimde öyleydi.Beyaz akıntınız olup ovulasyon testinizin negatif olduğu oldu mu? akıntım var kasık ağrım var fakat ovulasyon negatif
BAT 24 Kasım
14.gün testi öneriyorlar inşaAllah hamilesinizdir ay heyecanlandım kan testi verin kesin çıkar3 gün sonra yani 13. Gün test yaptım yine pozitif çıktı. Allahım İnşallah iğnenin etkisi değildir hala? Ama olabilir demi?
Merhaba hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Merhabalar yeni katıldım bat 29 Kasım ve 4 aydir bebek icin denemeler yaptık henuz bir sonuc yok. Ovulasyon testi de kullaniyorum. Hangi sıklıkla denemeler yapiyorsunuz sizler bunu merak ediyorum gun aşırı mi her gun mü ?
Test yaptın mı canm ?Arkadaşlar Merhaba! Benim de bu ay tüp bebek tedavim başlıyor reglimi bekliyorum fakat olmadı stresten heralde gebelik olabilir mi bilmiom ümitlenmek istemiyorum
Ay maşaAllah pozitif görünüyor inşaAllah iğnenin etkisi değildirEki Görüntüle 2719330
14 ü bekleyemedim 3 gün sonra yine yaptım 13. Gün bugün çizgi koyulaştı. İlk yapmamda resmin rengini değiştirerek görebildiğim çizgi şimdi direkt çıktı. Ne dersiniz?
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. düşük sebeblerin nelerdir test yapıldımı ? RABBİM kmseye yaşatmasın bidakine sağlıkla alırız inşAllah kucağımıza. Hayıt otunu biliyorum inşAllah haberlerimizi veririz birbirimizeBat 25.11.2020
İlk çocuğum olacak 2 yıllık evliyim
Üç düşüğüm oldu en son gecen sene Kasım ayında düşük yaptım 1 yıldır da olmadı temmuz ayında pco olduğu mu öğrendim bu ay da ovulasyon testi ile takip yaptım hatta bugün pik di tahmini tarihim 25 Kasım hayırlısı ile olur ve bu ay hayıt otu içmiştim onu da ekleyim H Hasbelkader340
Evet araştırdık kanımda pıhtılaşma çıktı gebe kalınca iğne kullanacağımMerhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. düşük sebeblerin nelerdir test yapıldımı ? RABBİM kmseye yaşatmasın bidakine sağlıkla alırız inşAllah kucağımıza. Hayıt otunu biliyorum inşAllah haberlerimizi veririz birbirimize
Anladım bende şimdi sonuçlarımı bekliyorum bakalım..Evet araştırdık kanımda pıhtılaşma çıktı gebe kalınca iğne kullanacağım
Genetik test mi yaptırdınAnladım bende şimdi sonuçlarımı bekliyorum bakalım..
İnşallah 2 gün sonra artık 15. Gün oluyo kesin geçer demi iğne etkisi?Ay maşaAllah pozitif görünüyor inşaAllah iğnenin etkisi değildir
Belki yeni yumurtlamışsınızdır benim yumurtlarken arada kramplar giriyorduAslında stres yapmıyorum bu ay ovülasyon testinde pik göremediğim için umudum yoktu. Bugün kasığımda kramp oldu kıvrandım, o yüzden acaba mı dedim,
İ
Kandanda anlaşılır gebelik aslında değer yüksek olduğunda gebelik doğrulanıyor. Evet canım hiç kullanmadım ama tahminen bazı insanlarda 10.günde bile geçtiği oluyormuşİnşallah 2 gün sonra artık 15. Gün oluyo kesin geçer demi iğne etkisi?