Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalınabilir tabi ki neden kalınamasın? Bu attığın zaten gayet koyu. Testten teste de değişiyo. İnşallah Allah kalbine göre versin

Dün sabah çok az pembe akıntım olmuştu ben adet olduğumu düşünmüştüm ama adet değilim gibi sanki. Gerisi gelmedi
Hamile olma ihtimalim var mı yoksa ben kafayı mı bozuyorum
Arkadaşlar Merhaba! Benim de bu ay tüp bebek tedavim başlıyor reglimi bekliyorum fakat olmadı stresten heralde gebelik olabilir mi bilmiom ümitlenmek istemiyorum

Merhabalar yeni katıldım bat 29 Kasım ve 4 aydir bebek icin denemeler yaptık henuz bir sonuc yok. Ovulasyon testi de kullaniyorum. Hangi sıklıkla denemeler yapiyorsunuz sizler bunu merak ediyorum gun aşırı mi her gun mü ?

Merhaba hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Yumurtlama zamanındamı canım ?

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. düşük sebeblerin nelerdir test yapıldımı ? RABBİM kmseye yaşatmasın bidakine sağlıkla alırız inşAllah kucağımıza. Hayıt otunu biliyorum inşAllah haberlerimizi veririz birbirimize

Evet araştırdık kanımda pıhtılaşma çıktı gebe kalınca iğne kullanacağım

İnşallah 2 gün sonra artık 15. Gün oluyo kesin geçer demi iğne etkisi?
Kandanda anlaşılır gebelik aslında değer yüksek olduğunda gebelik doğrulanıyor. Evet canım hiç kullanmadım ama tahminen bazı insanlarda 10.günde bile geçtiği oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…