Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kadar çok ki hangi birini yazayım bende düşündüm ama açıkcası yazmak istemedim internetten her gördüğünü uygulayan bi kitlemiz var malum biliyosundur ve başıma geldi biri sormadan okumuş uygulamış sıkıntı çekmişti ve tekrar öyle olsun istemem bende o yüzden sorabilirsibiz diye yazdım..
Evet haklısın peki yumurta kalitesi için farklı bildiğin birşeyler var mı ☺️

Merhaba, BAT tarihi 24.11.2020
ilk Çocuk
Gebelik için kan testlerin ultrasonik ve pelvik muayane
1 yıldır evliyim
Gebeliği zorlaştırdığı çok söylenmiyor ama 50mg tiroit hapı kullanıyorum
Yumurtlama takibini dijital testle yapıyorum, Şuan gebe değilim, inşallah yakında :)))
Sizlere de bol şans :)))

Merhaba, BAT tarihi 24.11.2020
ilk Çocuk
Gebelik için kan testlerin ultrasonik ve pelvik muayane
1 yıldır evliyim
Gebeliği zorlaştırdığı çok söylenmiyor ama 50mg tiroit hapı kullanıyorum
Yumurtlama takibini dijital testle yapıyorum, Şuan gebe değilim, inşallah yakında :)))
Sizlere de bol şans :)))
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. teşekkürler.

Merhabalar :KK54:
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan ekim kasım hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah.. :KK9:tatmayan herkes o mutluluğu tatması dileğiyle. :cool:Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥:nazar::halay:
Listeye eklenmek isteyen beni etiketleyebilir.
Aktif olmayan listeden kaldırılacaktır.
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
1. Soru ^
BAT tarihi
Kaçıncı çocuk
Gebelik için neler yaptınız
Ne kadarlık evlisin
Gebeliği zorlaştıran durumun varmı
Yumurtlama takibi nasıl oldu ve son olarak Gebelik ne zaman öğrenildi ve nasıl bi yol izlenildi ?

H Hasbelkader340 BAT : 14.11.20
@Mevacaa BAT : 11.11.20
@toowarmtoocool BAT : 06.11.20
@Gdkd BAT : 05.11.20 🤰
@Sinoplu17 BAT : 19.11.20
@Tambikedi BAT : 13.11.20
@Pussuk BAT : 25.11.20
@sevdalikus BAT : 01.12.20
@Kaktusluk BAT : 18.11.20
@PpAaSs BAT : 22.11.20
@bitkiselhayat BAT : 22.11.20
@Lazzzzzz53 BAT : 08.11.20
@janabobc BAT : 10.11.20
@NaaNaa BAT : 10.11.20
@borasu BAT : 18.11.20
@IlyZcn BAT : 17.11.20
@Doganftm BAT : 10.11.20
@GulYuzlumm BAT : 11.11.20
@skylight06060606 BAT : 13.11.20
@didonutella BAT : 20.11.20
@Cemren0604 BAT : 08.11.20
@Roseee12 BAT : 02.11.20
@jikarinzku BAT :
02.11.20 🤰
@Gereksiz06 BAT : 05.11.20
@eylulyorgunu BAT : 11.11.20
@Blacklight BAT : 14.11.20
mutluuugizz mutluuugizz BAT : 23.11.20
@Ftmanur BAT : 17.11.20
busebarci busebarci BAT : 16.11.20
@AFonat BAT : 19.11.20
@Merveun BAT: 01.12.20
@Maestro78 BAT : 03.11.20
[FONT=arial]@sevda3335[/FONT] BAT : 12.12.20
@Tekderdimkpss BAT : 09.12.20
P pandaaa BAT : 24.11.20
@kevser677889 BAT : 29.11.20
E Elifkskl BAT : 25.11.20
Herkese merhaba kasım ayından umutluydum olmadı aralığa kaldı. Bat 6 aralık benide ekler misiniz?☺️ 1.5 yıl olacak evleneli 29 yaşındayım bi düşük yaşadım haziranda kürtaj oldum ne yazıkki 6haftalık kalbi durdu 😢 şimdi yeniden istiyorum nasipse geçen ay bal çörek otu tarçın yedim 10 gün falan bu ayda soğan kürü yapacağım eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum 🥰

Herkese merhaba kasım ayından umutluydum olmadı aralığa kaldı. Bat 6 aralık benide ekler misiniz?☺️ 1.5 yıl olacak evleneli 29 yaşındayım bi düşük yaşadım haziranda kürtaj oldum ne yazıkki 6haftalık kalbi durdu 😢 şimdi yeniden istiyorum nasipse geçen ay bal çörek otu tarçın yedim 10 gün falan bu ayda soğan kürü yapacağım eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum 🥰
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Öncelikle Rabbim bida yaşatmasın bende kaybettim 1 ay oldu başladık bakalım çalışmalara inşAllah güzel haberi veririz sağlıkla alırız kucağımıza Rabbimn izniyle inşAllah 2021 e girmeden inanıp dua edip sabretmek tevekkül etmek lazım biliyorum zor ama stres olmamaso lazım en büyük etken stres Verende Alanda Rabbim ne yaparsak yapalım..
Doktora gittinizmi ? Eşine yaptığın kür ters etki yapabilir eğer bi sorunu yoksa öyle bi bayan vardı diğer topiğimde.
Aslanpençesi çayı öneririm yumurtlama zamanını biliyormusun ?
Pozisyon olsun ve günlük ilişki olsun oda önemli rol oynuyor gebelikte..
İnşAllah herşey güzel olcak sevgiler 🤗

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Öncelikle Rabbim bida yaşatmasın bende kaybettim 1 ay oldu başladık bakalım çalışmalara inşAllah güzel haberi veririz sağlıkla alırız kucağımıza Rabbimn izniyle inşAllah 2021 e girmeden inanıp dua edip sabretmek tevekkül etmek lazım biliyorum zor ama stres olmamaso lazım en büyük etken stres Verende Alanda Rabbim ne yaparsak yapalım..
Doktora gittinizmi ? Eşine yaptığın kür ters etki yapabilir eğer bi sorunu yoksa öyle bi bayan vardı diğer topiğimde.
Aslanpençesi çayı öneririm yumurtlama zamanını biliyormusun ?
Pozisyon olsun ve günlük ilişki olsun oda önemli rol oynuyor gebelikte..
İnşAllah herşey güzel olcak sevgiler 🤗
Aa ne gibi ters etki hiç duymadım keçiboynuzu için.
doktora üç kez falan gittim canım 🥰 normal küçük bir kistim ve miyomum var ama engel değilmiş. Aslanpençesi yumurtlama zamanımı kullanacağım ? Sana da çok geçmiş olsun canım senin neden oldu kaybın. Benim vücudum 3 . Adette anca düzene girdi inşallah tekrar sağlıkla bir gebelik olur insan stres oluyor ister istemez herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🥰

Aa ne gibi ters etki hiç duymadım keçiboynuzu için.
doktora üç kez falan gittim canım 🥰 normal küçük bir kistim ve miyomum var ama engel değilmiş. Aslanpençesi yumurtlama zamanımı kullanacağım ? Sana da çok geçmiş olsun canım senin neden oldu kaybın. Benim vücudum 3 . Adette anca düzene girdi inşallah tekrar sağlıkla bir gebelik olur insan stres oluyor ister istemez herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🥰
Amin inşAllah teşekkür ederim canım kayıp sebebi araştırma aşamasında şuan hala..
Sperm sayısını etkileme gibi canım galiba düşürüyomuş tabi ki bu her insan için aynı olmaz.
Rabbim başka sıkıntı vermesin ilaç falan kullanımın varmı ?
Aslan pençesi 1 ay sabah akşam bi bardak şeklinde kullanılacak canım adet veya yumurtlama zamanı gibi belirtilen bişey yok..
Bende herşey iyi gidiyor şükür ama tek kanama kafamı karıştırıyor senin kanamaların nasıl olmuştu ?

Amin inşAllah teşekkür ederim canım kayıp sebebi araştırma aşamasında şuan hala..
Sperm sayısını etkileme gibi canım galiba düşürüyomuş tabi ki bu her insan için aynı olmaz.
Aslan pençesi 1 ay sabah akşam bi bardak şeklinde kullanılacak canım adet veya yumurtlama zamanı gibi belirtilen bişey yok..
Bende herşey iyi gidiyor şükür ama tek kanama kafamı karıştırıyor senin kanamaların nasıl olmuştu ?
Anladım canım bu ay da içiriyim olmazsa eşimde bi doktora gider onda durum ne bilmiyoruz 😂 çayı da araştıracağım sağolasın. Neden canım nasıl kanaman benim 2 hafta sürdü ilk kanamam sonra adetlerim çok düzensiz çol değişik oldu dediğim gibi 3. Adette eskiye döndü bu kürtaj sonrası 4. Adetim

Bu arada şuan sadece vitamin folik asit falan kullanıyorum bide ben glifor kullanıyorum insülin direncim var gebelik olunca bırakacağım.

Anladım canım bu ay da içiriyim olmazsa eşimde bi doktora gider onda durum ne bilmiyoruz 😂 çayı da araştıracağım sağolasın. Neden canım nasıl kanaman benim 2 hafta sürdü ilk kanamam sonra adetlerim çok düzensiz çol değişik oldu dediğim gibi 3. Adette eskiye döndü bu kürtaj sonrası 4. Adetim
Önemli değil ne demek ben bir çok araştırmalar uğraşlar sonucu fazlasıyla bilgi edindim sanırım çay konusunda bende kullandım yani o yüzden demek istedim :)
Canım benim kanama 1 hafta sürdğ kürtajdan sonra kesildi 3 4 gün sonra yeniden geldi oda biraz değişik gibiydi oda bi hafta sürdü sonra kesildi kürtajın 25. Günü kanama başladı dr. Gittim gerekli tahliller yapıldı yumurtalıklara flan baktı rahme falan bi sorun yok normal herşey adettir dedi oda 5 gün sürdü 4. Gün yoğunlaşıp kanama dün kesildi yani dün bitti derken adetim bugün öğlen yine geldi kanama sonra pembeye döndü şuan lekelenme şeklinde devam ediyor niye oluyor bilmiyorum kafam karıştı klomrnde kullanıyorum bi yandan.. araştırıyorum bi normal deniliyor bi yandanda rahim ağzıyla alakalı şeylerle karşılaşıyorum. böyle bişey yaşayan varmı ?

X