Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 15 aralıkta iğne oldum muhtemel adet tarihim 5 ocak gibi.

Canım 2 kat artmış gibi, bence endişelenme, canını sıkma, şuan morale çok ihtiyacın var. Rabbim sağlıkla kavuştursun

benımde tek bır yumurta 20 mm (ilacı bıraktıktan sonra 2. gün oluştu.) bugun aksam ıgneyı yaptrcam. 2 hafta sonra da gebelık testı dedı doktor.

Yok elimde test yok maalesef sokağa çıkma yasağı var. Yapamadım yani
Test yaptınız mı sonucunuz ne benimde iki günüm geçiyor ama dün test yaptım negatif yarın hastaneye gideceğim bakalım olmazsan 3.günü gel dedi. Idrar testi negatif oluo kan testi pozitif olur ku acaba inşallah olur ya

Bende 15 aralıkta iğne oldum muhtemel adet tarihim 5 ocak gibi.
İğne 17 aralık
Selam kızlar iğne tarihim 17 aralık test tarihi 31 aralık bat 5 ocak

Ben klomen kullandım. Öyle asırı bir karın kasık ya da bel agrım olmadı vücudunu cok dinleyen biri de değilim galiba.. 3 yumurta vardı 15-16 mm civarlarındaydılar ama son kontrolde ikisi durmus dedi biri 21 mm idi iğne vuruldum. Beklemedeyım.. ama içimde bir umutta yok neden bilmiyorum.. ağrılarım yok belki ondan umutsuzum

Bazılarında ağrı olmuyormuş canım umutsuz olma hayırlısı olsun inşallah. İyi düşünüp iyi haberler Bekleyelim

gruptan 1 hamişimiz var inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip olsun, bizlere de güzel haberler inşallah.
sonucu yaz mutlaka hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…