Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim bugun reglmin 3. Gunu bugün başladım ben

Bu ay meyveler kuruyemisler falan iclerinden ikiz cikti hep bir de o yuzden umitlenmistim bak simdi sen de ikiz falan dedin noluyor
Bilmiyorum valla direk aklıma öyle geldi rabbim ikiz versin inşallah tabi bakabileceksen hayirliysa sağlıklı bir şekilde dualarım hep sizinle inşallah anne oluruz biran once

Adetim 5. Günü başlattı bana 5 gün sabah akşam birer tane içtim. 5 gün sonra gittim 17 mm olmuş iki tane dedi iğneyi yazdı iki gün sonra 5 6 gibi vurun dedi. Yanı döngümün 10. Gününde yumurtam olmuştu 12. Günü iğneyi yaptı tam 36 saat sonra çatladı ama ben 34. Saatte ilişkiye girdim çünkü sabah 5 gibi falan uyanamazdım geç yatıyoruz zaten yapalım birşey olmaz dedim. Doktorlar sitesinde bi doktorda yazmış diye erken olması daha iki 34. Saatte ideal diye okumuştum hayırlısı olsun bakalım ise yarayacakmi

Daha adetin geçmedi ya belki oyuzden çok az miktarda beta hcg vardır hafif görünüyor bence bekle adetin geçsin öyle yap ben yapmayacağım doktor adet olmazsan 3. Günü gel olursada 3. Günü gel dedi nasılsa doktora her şekilde gideceğim bana supriz olsun zaten idrar testler adetten 5 6 gün sonra kesin sonucu veriyormuş yanılma payları çok oluyor erken yaparsan

Ben de pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum 1.5 senedir hiç hamile kalamadım diye gerçek olduğunu düşünemiyorum

Ben bugün doktora gittim kist olmuş dedi 1 ay tedaviye ara verelim kist kaybolsun dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba hiç
canım bende bugün gittim kontrole 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyordum olmadı ilaçlardan kistim oluşmuş ilaç verdi aynı senin durumundayım önce kistim eriyecek sonra tedavi

Benim de 3. Gun baslatti gunde 2 tane 5 gun. Sonra tam adetin 15. Gunu igne vurunmusum baktim da simdi. 36 saat sonra dedi daha dogrusu 35 ve 36. Saat arasinda olsun dedi. Doktora tabiyiz onlar ne derse onu yapiyoruz tabi onlar vesilesi bu işin.

Rica ederim canim haftaya cumartesi gidecem kontrole bende ama bu sefer hic kaptimayacam kendimi akışına bırakıcam
En dogrusu o. Ama su gelip gitmeler insani psikolojik olarak yoruyor o yuzden de beklentiye giriyoruz. Bu ay ben de kendimi akisa birakiyorum valla ya arkadasimla konustum da yeni dogum yapan bosver hayatini yasa bizde uyku kalmadi falan diyo bana

Benim de 3. Gun baslatti gunde 2 tane 5 gun. Sonra tam adetin 15. Gunu igne vurunmusum baktim da simdi. 36 saat sonra dedi daha dogrusu 35 ve 36. Saat arasinda olsun dedi. Doktora tabiyiz onlar ne derse onu yapiyoruz tabi onlar vesilesi bu işin.
Adet döngünüz kaç gün benim doktor iğneden bir gün önce başlayın ilişkiye dedi yani pazar vuruldum cumartesi başladık perşembeye kadar olacak cumada yanıma geleceksin dedi öyle saat belirtmedi hergun dedi birde öyle iki günde bir de demedi herşeyin en doğrusunu allah bilir tabi onlar vesile

Adet dongum yok pkoluyum o yuzden adetlerim zaten 50 gunden asagi olmaz. Biz de igneden 1 gun once iliski igneden 36 saat sonra ve sonrasinda gun asiri. Hergun iliski onermedi. Her doktorun farkli bir bakis acisi var benim anladigim. Ovulasyon testlerini de onermiyo benimki mesela yalanci sonuclar cikarir cok fazla diyor. Artik hayirlisi olsun hakkimizda hepimizin.

Aynen her birinin tedavi anlayışı farklı heralde allah rast getirsin

canım bende bugün gittim kontrole 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyordum olmadı ilaçlardan kistim oluşmuş ilaç verdi aynı senin durumundayım önce kistim eriyecek sonra tedavi
Sizde herhangi bir sorun var mı pko felan bende pko olduğundan sanırım öyle oldu. Benim doktor ilaçta vermedi soğan kürü kullan dedi

Kızlar yardımcı olur musunuz bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, beta değerim ilk öğrendiğim gün 47.8di iki gün sonra test verdim 168.1olduğunu öğrendim tekrar iki gün arayla verdiğim teste 303 olduğunu gördüm ve çok tedirgin oldum iki güne bir iki katı artması lazım bildiğiniz duyduğunuz okuduğunuz örnek var mı lütfeeennnn ihtiyacım var duymaya yarın tekrar vericem kan zaten ama içimi yiyip bitiriyorum

Canım tedirgin olma iki günde bir zaten artışı güzel gerçekleşmiş rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Canım tedirgin olma iki günde bir zaten artışı güzel gerçekleşmiş rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım , işte en az iki kat artmalı vs diye okuyunca tam iki katı olmayınca tedirgin oldum işte.. en ufak şey can sıkıcı oluyor

Sağol canım , işte en az iki kat artmalı vs diye okuyunca tam iki katı olmayınca tedirgin oldum işte.. en ufak şey can sıkıcı oluyor
Yok sıkılma bak bebşin etkilenmesin allah esirgesin bana da dua et bende çok pimpirikliyim inşallah salı günü hayırlı haberi alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…