- 19 Ekim 2018
- 120
- 90
- 48
- 31
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Sen iğne falan mı oldun canım bu ay ?Yok sıkılma bak bebşin etkilenmesin allah esirgesin bana da dua et bende çok pimpirikliyim inşallah salı günü hayırlı haberi alirim
Evet 15. Günüm bu gunSen iğne falan mı oldun canım bu ay ?
Hadi bakalım dualarım seninle inşallah tutar ben de 16.günümde öğrendim gebeliği bi bekle bakim yarın olmadı test verirsinEvet 15. Günüm bu gun
Inşallah ya allah razı olsun yarında baya işim var müsait olursam test alacağım Olmazsa da artık salıya zaten günüm geçerse doktor çağırdı direk doktora giderim supriz olsun banadaHadi bakalım dualarım seninle inşallah tutar ben de 16.günümde öğrendim gebeliği bi bekle bakim yarın olmadı test verirsin
Ara ara bel ağrısı geliyordu bana da canım aşırı bir belirtim olmadı zaten bir kaç gün öncesinde göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı başlamıştıSizde de aşırı bel ağrısı var mıydı? Benim belim çok ağrıyor sırtıma kadar
Benimde göğüs ucum şiş gibi dokununca ağrıyor bilemedim inşallah gebeliktendir yaAra ara bel ağrısı geliyordu bana da canım aşırı bir belirtim olmadı zaten bir kaç gün öncesinde göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı başlamıştı
Kızlar merhaba, ben 2 Aralık’ta iğne oldum. Normalde 17 Aralık’ta adet olmam gerekirdi. Hala olmadım. Hamile olabilir miyim yoksa kist mi oluştu offf
Yok elimde test yok maalesef sokağa çıkma yasağı var. Yapamadım yaniTest yaptınız mı
Igneden sonra doktora gitmedin mı çatlamış mı diye bakması gerekti doktorun.Kızlar merhaba, ben 2 Aralık’ta iğne oldum. Normalde 17 Aralık’ta adet olmam gerekirdi. Hala olmadım. Hamile olabilir miyim yoksa kist mi oluştu offf
Yok hayır çağırmadı sadece adet olursan gel olmazsan yine gel dediIgneden sonra doktora gitmedin mı çatlamış mı diye bakması gerekti doktorun.
Igneyi vurulduktan iki gün sonra akıntın oldu mu kasık ağrısı falan olduysa merak etme çatlamıştır.Yok hayır çağırmadı sadece adet olursan gel olmazsan yine gel dedi
Inşallah gebesindirYok hayır çağırmadı sadece adet olursan gel olmazsan yine gel dedi
İnşallahInşallah gebesindir
Yani bayağı oldu vurulalı böyle karnımın alt tarafına ağrı vurmuştu onu hatırlıyorumIgneyi vurulduktan iki gün sonra akıntın oldu mu kasık ağrısı falan olduysa merak etme çatlamıştır.
Ozaman çatlamıştır kuzum merak etme yarın hemen git doktora bana adetin geçince 3. Günü gel adet oluncada 3.günu gel dediYani bayağı oldu vurulalı böyle karnımın alt tarafına ağrı vurmuştu onu hatırlıyorum
Insallah hamilesinizdir ya , daha once gecikiyor muydu adetiniz ?Yok elimde test yok maalesef sokağa çıkma yasağı var. Yapamadım yani
Hayır hayatımda ilk defa gecikiyorYani bayağı oldu vurulalı böyle karnımın alt tarafına ağrı vurmuştu onu hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?