bat nezaman insallah hamişsindirinsallah canim.ilki nasil oldu anlamadim bile. bunda bi merak olmuyo desem yalan olur. simdi bata gun sayiyorum. bi hafta kala erken gebelik testi yapmaya baslyacagim.
Merhaba ekim topiğinde ki gibi bat takibi yapsanız süper olur aslında tablo şeklinde :)Kızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
Tesekkur ederim fikriniz icin guzel olur yapalimMerhaba ekim topiğinde ki gibi bat takibi yapsanız süper olur aslında tablo şeklinde :)
Insallah müjdeli haberiniz aliriz hayirlisi ileBizim de deneyeli 5. Ay olucak.. bat 27 ekim
İnsallah birlikte sevinirizInsallah müjdeli haberiniz aliriz hayirlisi ile
Vay be allahim gönlümüzü hep feraha cikarsin insallahInsallah ben bu ay icin ovulasyon testi deneyip kasim ayina denemek isiyorum 4 hamilelik yasadim 2 si kurtaj oldum 2.side benimle cok sukur 2 kizim var bende cok zorlu yollardan gectim rabbim herkesin Gonlune gore versin
İnsallah rabbim hayırlı evlat nasip eder mucize bu ay seninle olurEylül ayında kürtaj oldum doktor adet ol ondan sonra tekrar çalışmaya devam et dedi bu ay inşallah mucizem benimle olur ovülasyon testi yaptım bugun yumurtlama yoktu
Hepimiz inşallah Rabbım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinİnsallah rabbim hayırlı evlat nasip eder mucize bu ay seninle olur
Amin hayurlisi olsun hakkınızdaMerhaba hanımlar bende kasım ayında tekrardan ilaç tedavisine başlayacağım bir-kac hafta önce hsg cekildim doktorum kasım adetinde gel dedi beklemedeyim bu arada ekim adetinde çörekotu kuru yapacagim polikistik yapım var birkaç ay önce çörekotu kurunu denedim ve yumurtlamayı çok erken yakaladım malesef olmadi tekrar deneyeceğim. Insallah Rabbim herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun
Hepimizin insallahAmin hayurlisi olsun hakkınızda
Bende 29 a aylar kaldiObirponcik Amin 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın canım insallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın
Insallah cnm mujdeli haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar bu hafta ovülasyon haftamdı değerlendirdik kasıma inşallah bendehamile kalanlardan olurum ve isteyen herkese evlat nasip olsun inşallah
Yaa az kalmis ozaman 29 aBende 29 a aylar kaldi
Bat 22 Ekim ama hiç bir belirtim yok bu ayı da boş geçicem sanırımKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu