Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 Ekim batım ama değerlendiremedik biz bu ay...değerlendirdiğimiz aylarda(8 ay) olmadı bu ay hiç olmaz o yüzden hayaller umutlar Kasımaa belli oldu .

Eylül ayında kürtaj oldum doktor adet ol ondan sonra tekrar çalışmaya devam et dedi bu ay inşallah mucizem benimle olur ovülasyon testi yaptım bugun yumurtlama yoktu

Insallah ben bu ay icin ovulasyon testi deneyip kasim ayina denemek isiyorum 4 hamilelik yasadim 2 si kurtaj oldum 2.side benimle cok sukur 2 kizim var bende cok zorlu yollardan gectim rabbim herkesin Gonlune gore versin
Vay be allahim gönlümüzü hep feraha cikarsin insallah kac yasindasin maviay ? Umarim birlikte guzel haberler aliriz

Eylül ayında kürtaj oldum doktor adet ol ondan sonra tekrar çalışmaya devam et dedi bu ay inşallah mucizem benimle olur ovülasyon testi yaptım bugun yumurtlama yoktu
İnsallah rabbim hayırlı evlat nasip eder mucize bu ay seninle olur

Obirponcik Amin30 yaşındayımsen kaç yaşındasın canım insallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın

Merhaba hanımlar bende kasım ayında tekrardan ilaç tedavisine başlayacağım bir-kac hafta önce hsg cekildim doktorum kasım adetinde gel dedi beklemedeyim bu arada ekim adetinde çörekotu kuru yapacagim polikistik yapım var birkaç ay önce çörekotu kurunu denedim ve yumurtlamayı çok erken yakaladım malesef olmadi tekrar deneyeceğim. Insallah Rabbim herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun

Amin hayurlisi olsun hakkınızda

Merhaba hanımlar bu hafta ovülasyon haftamdı değerlendirdik kasıma inşallah bende hamile kalanlardan olurum ve isteyen herkese evlat nasip olsun inşallah

Merhaba hanımlar bu hafta ovülasyon haftamdı değerlendirdik kasıma inşallah bende hamile kalanlardan olurum ve isteyen herkese evlat nasip olsun inşallah
Insallah cnm mujdeli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…