Bende bu ay ovulasyon testi ile deneme yapayim dedim kaldi kasim ayina insallah bakalimBat 22 Ekim ama hiç bir belirtim yok bu ayı da boş geçicem sanırım☹
Ne tesadüf bende ilk defa bu ay ovülasyon testi denedimBende bu ay ovulasyon testi ile deneme yapayim dedim kaldi kasim ayina insallah bakalim
Merhaba, ben de bu ay kürtaj oldum, ilk gebelikti kalp atışı duyulamadı. Bana 2 doktor 2 farklı yorum yaptı. Biri 3 ay bekle dedi diğeri adetten hemen sonra deneyin dedi. Kafam çok karıştı. Rahimin kendini toparlaması için 1 kez adet olmak yeterli midir acabaEylül ayında kürtaj oldum doktor adet ol ondan sonra tekrar çalışmaya devam et dedi bu ay inşallah mucizem benimle olur ovülasyon testi yaptım bugun yumurtlama yoktu ☺
Doktor muayenesinde söylüyor canım Rahim kendisini toparladıysa adetten sonra başla der ama toparlamadıysa bekletiyorlarMerhaba, ben de bu ay kürtaj oldum, ilk gebelikti kalp atışı duyulamadı. Bana 2 doktor 2 farklı yorum yaptı. Biri 3 ay bekle dedi diğeri adetten hemen sonra deneyin dedi. Kafam çok karıştı. Rahimin kendini toparlaması için 1 kez adet olmak yeterli midir acaba
Ben deniycem inşallah bu ay olur olmaz Rabbimin takdiri neyse o olsunMerhaba, ben de bu ay kürtaj oldum, ilk gebelikti kalp atışı duyulamadı. Bana 2 doktor 2 farklı yorum yaptı. Biri 3 ay bekle dedi diğeri adetten hemen sonra deneyin dedi. Kafam çok karıştı. Rahimin kendini toparlaması için 1 kez adet olmak yeterli midir acaba
Cnm bende bos gebelikten kurtaj oldum doktorum.bana 1 kez adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi ben insallah kasim ayi yada aralik ayi gibi dusunuyorum rabbim nasip ederse eger sen ne zaman kendini hazir hissederse vee rahim topralanmissa fazla beklemeye gerek yokMerhaba, ben de bu ay kürtaj oldum, ilk gebelikti kalp atışı duyulamadı. Bana 2 doktor 2 farklı yorum yaptı. Biri 3 ay bekle dedi diğeri adetten hemen sonra deneyin dedi. Kafam çok karıştı. Rahimin kendini toparlaması için 1 kez adet olmak yeterli midir acaba
Ay insallah ❤Yaa az kalmis ozaman 29 ahayirli saglikli ve bebisli yilin olsun
Inşallah hersey olmasi gerektigi gibidir guzel haberini bekliyorumYarın ilk defa jinekolojik muane olucam 5. Ay denememiz olucak, genel bir muane olayım bakalım her şey olması gerektiği gibi mi
Evett çok şükür hiç problem yok yumurtaliklar dolu doluymus 3 ay gebelik için surec verdi, gebelik olmaz ise 3 ay sonra regl doneminde yeniden gideceğim ve duruma gore bakacagiz.. ayrica birde ilac verdi rahmi gebeliğe hazirliyormusInşallah hersey olmasi gerektigi gibidir guzel haberini bekliyorum
Ya sevindim senin adinaEvett çok şükür hiç problem yok yumurtaliklar dolu doluymus 3 ay gebelik için surec verdi, gebelik olmaz ise 3 ay sonra regl doneminde yeniden gideceğim ve duruma gore bakacagiz.. ayrica birde ilac verdi rahmi gebeliğe hazirliyormus
belirtin var mı canım benimde 4 kasımMerhaba kızlarBAT Kasım 3 :)) Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız..
Insallah hepimizin guzell haberleini okuruzYa sevindim senin adinainsallah bebisin seninle olur cnm yumurta takibi yap esin keciboyunuz pekmezi icsin hergun ayrica hic streslenme olacak insallah bebisin mujdeli haberlerini aliriz yakin zamanda
Merhaba cnm insallah bebis tutunmustur ben hamile kaldigimda adet gunum gecene kadar kasik agrim vardi adet olacakmissim gibiMerhaba kızlar benimde bat 8 Kasım, ilk defa ovülasyon takibi yaptım ve yakaladım yumurtlama günü ve devam eden günlerle birlikte kasık ağrım devam ediyor sanki 5 gündür reglmişim gibiSiz de durumlar nasıl gözlemlediğiniz nele
Insallah bu mubarek gunde bebisin seninleledir canim mujdeli haberlerini bekliyoruzMerhaba ben yeni aranıza katılanlardanım umarım en yakında hepimiz dileklerimize kavuşuruz2 sene olacak rabbim ne zman nasip ederse o zamanı bekliyorum bu ay çok ümitliyim olursa ilk sizlere haber edeceğim
Hayirli olsun cnm hamileligin sevindim seninadinahos 2. henu
insallah canim.ilki nasil oldu anlamadim bile. bunda bi merak olmuyo desem yalan olur. simdi bata gun sayiyorum. bi hafta kala erken gebelik testi yapmaya baslyacagim.
İnşallah öyledir canım, bir de şu testlere devam ediyorum hamile isen T çizgisi yine koyu çıkıyormuş diye okudum birçok yerde, öyle olmasa bile günleri umutla geçiyorum işte beklemek çok zorMerhaba cnm insallah bebis tutunmustur ben hamile kaldigimda adet gunum gecene kadar kasik agrim vardi adet olacakmissim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?