Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben de buradayım artık! Ben 20 ekimde hamile olduğumu öğrendim ama 23 ünde kimyasal yaşadım malesef Çok üzüldüm çok ağladım ama yeni bir umutla bu sayfaya yazıyorum. Bat 20 kasım falat kimyasal gebelikten sonra biraz aksayabiliyormuş. Görcez bakalım.
Bu arada 8 gündür folik asit kullanıyorum.

kizlar bunu yorumlar misiniz cok hafif bi cizgi var ama gebelik mi yoksa yer belirtisi felan mi resimle oynadim gorunsun diye bu sekilde gebelik olmasa da cikuyor mu

Eklentiler

• P01028-073336(1).jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim Polikistik overliyim 2 ay yazz doğum kontrol hapı kullandım bu ay ilk defa doktorum FEMARA ve incolofolik folikasit verdi Cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum regl günüm 9 kasım beklemedeyim biraz uzun yazdım galiba
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

O duyguyu bilirim çok zor bi süreç doktorlar 3 ay önermiyor .umudunu kaybetme

O duyguyu bilirim çok zor bi süreç doktorlar 3 ay önermiyor .umudunu kaybetme
Canım düşük yaşamadım çok şükür kimyasal gebelik yaşadım. İkisi farklıymış. Pazartesi doktora gittim alttan baktı tertemiz dedi sıkıntı yokmuş yani. Bir de film çekti ayın 6sında bir daha gitcem. İnşallah hiç bi sıkıntım olmaz

Bende kimyasal gebelik yaşadım canım

Benimde 5 Kasım adet tarihim. Ve 3 gündür sanki sağ kasığımı oynuyorlar regli ağrısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…