tesekkur ederim canimHayirli olsun cnm hamileligin sevindim seninadina
Ben Dostinex kullandım prolaktini düşürmek için kullandımKızlar dostinex ve prowoman kullananizvar mi ? Ne ise yariyor ?
Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim Polikistik overliyim 2 ay yazz doğum kontrol hapı kullandım bu ay ilk defa doktorum FEMARA ve incolofolik folikasit verdi Cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum regl günüm 9 kasım beklemedeyim biraz uzun yazdım galibaKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
O duyguyu bilirim çok zor bi süreç doktorlar 3 ay önermiyor .umudunu kaybetmeMerhaba kızlar ben de buradayım artık! Ben 20 ekimde hamile olduğumu öğrendim ama 23 ünde kimyasal yaşadım malesefÇok üzüldüm çok ağladım ama yeni bir umutla bu sayfaya yazıyorum. Bat 20 kasım falat kimyasal gebelikten sonra biraz aksayabiliyormuş. Görcez bakalım.
Bu arada 8 gündür folik asit kullanıyorum.
Bazen çıkabiliyor ama erken gebelik testlerin de bişey diyemiyorum inşallah hamilesindir sabah tekrar denekizlar bunu yorumlar misiniz cok hafif bi cizgi var ama gebelik mi yoksa yer belirtisi felan mi resimle oynadim gorunsun diye bu sekilde gebelik olmasa da cikuyor mu
elimde test yok pahalida normal testler ne kadar onlardan alir denerimBazen çıkabiliyor ama erken gebelik testlerin de bişey diyemiyorum inşallah hamilesindir sabah tekrar dene
Canım normal gebelik testi 5tl erken gebelik testi 20tl almıştım ben.elimde test yok pahalida normal testler ne kadar onlardan alir denerim
Canım düşük yaşamadım çok şükür kimyasal gebelik yaşadım. İkisi farklıymış. Pazartesi doktora gittim alttan baktı tertemiz dedi sıkıntı yokmuş yani. Bir de film çekti ayın 6sında bir daha gitcem. İnşallah hiç bi sıkıntım olmazO duyguyu bilirim çok zor bi süreç doktorlar 3 ay önermiyor .umudunu kaybetme
Bende kimyasal gebelik yaşadım canımCanım düşük yaşamadım çok şükür kimyasal gebelik yaşadım. İkisi farklıymış. Pazartesi doktora gittim alttan baktı tertemiz dedi sıkıntı yokmuş yani. Bir de film çekti ayın 6sında bir daha gitcem. İnşallah hiç bi sıkıntım olmaz
5 TL falan al sabah erken saatte yap bence ilk idrarlaelimde test yok pahalida normal testler ne kadar onlardan alir denerim
nerdeenCanım normal gebelik testi 5tl erken gebelik testi 20tl almıştım ben.
alabilirsem bakalim misafir var hayirlisi olsun insallah vardir bisiler5 TL falan al sabah erken saatte yap bence ilk idrarla
Bak durumuna artık regl kaç gün var canım inşallah vardıralabilirsem bakalim misafir var hayirlisi olsun insallah vardir bisiler
10gun gecti suan normalde de duzensiz olurum tesekkur ederim insallahhBak durumuna artık regl kaç gün var canım inşallah vardır
Ya yarın bize hayırlı haberlerini verirsin inşallah10gun gecti suan normalde de duzensiz olurum tesekkur ederim insallahh
test alabilirsem insallahYa yarın bize hayırlı haberlerini verirsin inşallah
Benimde 5 Kasım adet tarihim. Ve 3 gündür sanki sağ kasığımı oynuyorlar regli ağrısı gibiMerhaba kızlar benimde bat 8 Kasım, ilk defa ovülasyon takibi yaptım ve yakaladım yumurtlama günü ve devam eden günlerle birlikte kasık ağrım devam ediyor sanki 5 gündür reglmişim gibiSiz de durumlar nasıl gözlemlediğiniz neler var?
ayy gebelik. hayirli olsun canim. bariz bir sekilde ikinci cizgi varkizlar bunu yorumlar misiniz cok hafif bi cizgi var ama gebelik mi yoksa yer belirtisi felan mi resimle oynadim gorunsun diye bu sekilde gebelik olmasa da cikuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?