@Ramdom33 | 1 KASIM |
| 3 KASIM |
S sesett23 | 4 KASIM |
B Busem06y | 5 KASIM |
| 8 KASIM |
H haticeclk22 | 9 KASIM |
A Akasya10 | 19 KASIM |
| 20 KASIM |
S selcanevrenn20 | 28 KASIM |
J jikarinzku 2 KASIM |
H havvatskn 15 KASIM |
O Okuranne 16 KASIM |
S Svgisvgisvgi 15 KASIM |
|
|
I Iremmcneytt 1 Aralık |
M Maviyiseven 20 Aralık |
Bu ay tüp bebek tedavisi ne basliycAm Allah'ın izniyleKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
Kızlar hadi birlikte konusup birlikte paylasalim mutlulugumuzu
Gelecek ay bende ilaç tedavisine başlıca sanırım bakalım ne verecek, bu ay iptal artık regliyi bekliyoruz hepimiz için güzel haber aldığımız aylar olur KasımBu ay tüp bebek tedavisi ne basliycAm Allah'ın izniyle
HosgeldinBu ay tüp bebek tedavisi ne basliycAm Allah'ın izniyle
HoşgeldinGelecek ay bende ilaç tedavisine başlıca sanırım bakalım ne verecek, bu ay iptal artık regliyi bekliyoruz hepimiz için güzel haber aldığımız aylar olur Kasım
Hosgeldin insallahh guzel haberlerini alirizben de artık haftaya denemelere baslarım :) tutarsa ay sonuna guzel haberler alırız hepımız ınsallahhhhhhh
yok ya :)) atlattım ben artık streslerı:))Hosgeldin insallahh guzel haberlerini alirizstres yok ama
HoşgeldinMerhaba ben de 3 senelik evliym ama 4 aydir bebek çalışmaları var. Yumurtalık tembelliği var biraz. Bu ay da ilk kez adet bitiminden 12 gun sonra ara kanama yasiyorum henuz yumurtlama bile olmamıştıAllah hepimizin gönlüne göre versin insallah
☺☺yok ya :)) atlattım ben artık streslerı:))
Teşekkür ederim evet tarçın bal çörekotu iki ay kullandim yumurtlamama çok etki etmedi diye düşünüyorum çünkü yumurtlama gec oldu ve gebelik de olmadı. Bi ara incir de cok yedim ama prolaktini yükseltirse diye devam etmedim çünkü çok düşük degildi benm prolaktin. Stresi hayatimizdan cikarabilsek zaten...Hoşgeldintarcin bal corek otu kurunu yaptinmi cnm birde bol bol.incir ye insallah mujdeli haberi alirsinen kisa zaman da stres yapma oda etkiler yumurtayi
ben nezaman hamile kalacagam.diye dusnm3dim olursa olur olmazsa diger aya diye dusunmustum o ay hamile kaldim insallah olur adetten sonra gun asiri dene dr gittin bide cnmTeşekkür ederim evet tarçın bal çörekotu iki ay kullandim yumurtlamama çok etki etmedi diye düşünüyorum çünkü yumurtlama gec oldu ve gebelik de olmadı. Bi ara incir de cok yedim ama prolaktini yükseltirse diye devam etmedim çünkü çok düşük degildi benm prolaktin. Stresi hayatimizdan cikarabilsek zaten...
Çok üzüldüm Rabbim evlatlarının acısını göstermesinInsallah ben bu ay icin ovulasyon testi deneyip kasim ayina denemek isiyorum 4 hamilelik yasadim 2 si kurtaj oldum 2.side benimle cok sukur 2 kizim var bende cok zorlu yollardan gectim rabbim herkesin Gonlune gore versin
Amin amin cnm isteyen herkese nasip etsin mevlamÇok üzüldüm Rabbim evlatlarının acısını göstermesin