Hayirlisi olsunKızlar selamAllah’ım hepimizin gönlüne göre versin. Ovülasyon takip ediyorum.Nasipse bekleyip görücem önümüzdeki aylara inşallah
Amin ben de bu ay basalayacagam ovulasyon test markasi ne cnmKızlar selamAllah’ım hepimizin gönlüne göre versin. Ovülasyon takip ediyorum.Nasipse bekleyip görücem önümüzdeki aylara inşallah
Merhaba cnm hadi insallah ilk mujdeli haber sende gelir insallahBu ay da Kasım'a kalanlardanım ☺ herkese merhaba. Güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle..
Biz 3 aydır deniyoruz. Bu hafta doktora gideceğiz artık bakalım bi sıkıntı var mı?
İnşallah güzel haberi ilk paylaşanlardan olurum çünkü BAT 1 KASIM ☺
Insallah gelir bu ay bebişBende ovulasyon testi ile günümü bekliyorum. umarım bu ay gelir
Hayirlisi olsun insallahBu ay bende tüp bebek için görüşmeye gideceğim inş hayırlısı olur hepimiz için
Hakkinda hayirlisi olsun sen yinede evde oldugu gunler değerlendir rabbim nasip ederse bir sekilde olurBende istiyorum ama eşim askeri personel olduğu için sürekli göreve gidiyor yumurtlama dönemimde evde olmuyor denk gelmeyecek
Ya z
İnşallahHakkinda hayirlisi olsun sen yinede evde oldugu gunler değerlendir rabbim nasip ederse bir sekilde olur
Hayirlisi olsun
Amin ben de bu ay basalayacagam ovulasyon test markasi ne cnm
Tesekkurler cnm bakiyim gittigidiyoraLaboquick marka aldım canım gittigidiyor’dan 50’lik 70 küsür bi şeydi ücreti.
Her gün olmasa da arada aliyroum benKizlar folik asit kullaniyormusunuz
Hayirlisi olsun insallahMerhaba bende yeni geldim 8 gün gecikmeli bu gün adet oldum artık kasim a nasipse
Bende hergun iciyordum simdi de arada aliyorum kan ilacı da kullandigim icin icinde varmis folik asitHer gün olmasa da arada aliyroum ben
ilk gebeligimde kullanmistim. 2. de kullanmiyorum. her sey dogal sureci de ilerlesin istiyorumKizlar folik asit kullaniyormusunuz
Insallah bu ay hamis olursun cnmekimden elenirsem buraya isinlancm☺
Aynen bende oyle dusunuyorum hsyirlisi ile saglikli bir hamilelik gelişmesi icinilk gebeligimde kullanmistim. 2. de kullanmiyorum. her sey dogal sureci de ilerlesin istiyorum
hos 2. henuilk gebeligimde kullanmistim. 2. de kullanmiyorum. her sey dogal sureci de ilerlesin istiyorum
insallah canim.ilki nasil oldu anlamadim bile. bunda bi merak olmuyo desem yalan olur. simdi bata gun sayiyorum. bi hafta kala erken gebelik testi yapmaya baslyacagim.Insallah bu ay hamis olursun cnm
Aynen bende oyle dusunuyorum hsyirlisi ile saglikli bir hamilelik gelişmesi icin