Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam Allah’ım hepimizin gönlüne göre versin. Ovülasyon takip ediyorum.Nasipse bekleyip görücem önümüzdeki aylara inşallah
Hayirlisi olsun
Kızlar selam Allah’ım hepimizin gönlüne göre versin. Ovülasyon takip ediyorum.Nasipse bekleyip görücem önümüzdeki aylara inşallah
Amin ben de bu ay basalayacagam ovulasyon test markasi ne cnm

Merhaba cnm hadi insallah ilk mujdeli haber sende gelir insallah

Kizlar folik asit kullaniyormusunuz

Bende istiyorum ama eşim askeri personel olduğu için sürekli göreve gidiyor yumurtlama dönemimde evde olmuyor denk gelmeyecek gibi

Bende istiyorum ama eşim askeri personel olduğu için sürekli göreve gidiyor yumurtlama dönemimde evde olmuyor denk gelmeyecek
Ya z
Hakkinda hayirlisi olsun sen yinede evde oldugu gunler değerlendir rabbim nasip ederse bir sekilde olur

ilk gebeligimde kullanmistim. 2. de kullanmiyorum. her sey dogal sureci de ilerlesin istiyorum
hos 2. henu
Insallah bu ay hamis olursun cnm

Aynen bende oyle dusunuyorum hsyirlisi ile saglikli bir hamilelik gelişmesi icin
insallah canim.ilki nasil oldu anlamadim bile. bunda bi merak olmuyo desem yalan olur. simdi bata gun sayiyorum. bi hafta kala erken gebelik testi yapmaya baslyacagim.

insallah canim.ilki nasil oldu anlamadim bile. bunda bi merak olmuyo desem yalan olur. simdi bata gun sayiyorum. bi hafta kala erken gebelik testi yapmaya baslyacagim.
[/QUOTE]
bat nezaman insallah hamişsindirbak bende heycanlandim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…