- 2 Haziran 2020
- 26
- 7
- 36
Bende merak ettim cnm ama yazmadi daha S Svgisvgisvgi naptin cnb
Kanda negatif cikti. 2 den dusuk görünüyor. Ama hala olmadim. Belirtim de yok bikac gun daha beklicemBende merak ettim cnm ama yazmadi daha S Svgisvgisvgi naptin cnm
Sonuç çıktı mı acaba merak ettim.
İnşallah sürpriz olur canım.Kanda 2 den dusuk cikti hala hastalanmadım da bekliorum
Bekle cnm biraz daha belki gec dollenme olmuştur bugun kacinci günününKanda 2 den dusuk cikti hala hastalanmadım da bekliorum
Eşim keçiboynuzu kürü içiyor yapıyorum bende bu ay da olmazsa eğer bir gebenin günlüğünden ovü testi sipariş edeceğim. İnşaAllah bu ay yüzüm güler de gerek kalmaz
2 bck ay önce başladım tedaviye 1 hafta sonra transferim var hayırlısı ile İnşAllah 1AralıkKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylaşalım mutluluğumuzu ve sevinçlerimizi
Batlarimiz birlikte takip edelim topigin güzelleri
@Ramdom331 KASIM @meriana 3 KASIM @sesett23 4 KASIM @Yavuzo 5 KASIM @Enviro16 8 KASIM @haticeclk22 9 KASIM @Sinoplu17 19 KASIM @didonutella 20 KASIM @selcanevrenn20 28 KASIM
@jikarinzku 2 KASIM @havvatskn 15 KASIM @Okuranne 16 KASIM S Svgisvgisvgi 15 KASIM @nm88326 24 KASIM @yengec4 7 Aralik
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar kasım ayında transferim oldu ve ne yazık ki negatif sonuçlandı. Şimdi aralık ayında tekrar sol başaran basliyacagim başka doktorla
Amin canimHayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Hayirlisi olsun cnm rabbim hakkinda en hayirlisi ne ise nasip etsin oldu sevincini yasadigin aylar olsunMerhaba kızlar kasım ayında transferim oldu ve ne yazık ki negatif sonuçlandı. Şimdi aralık ayında tekrar sol başaran basliyacagim başka doktorla
Amin canim hepimiz için sevinçli yasayacagimiz aylarimiz oldunHayirlisi olsun cnm rabbim hakkinda en hayirlisi ne ise nasip etsin oldu sevincini yasadigin aylar olsun
Ya insallah cnm bu ay senin ayin hadi rabbim guzel haberler almayi nasip etsinBenim bat 19 Aralık ins güzel haberler aliriz
InsallahYa insallah cnm bu ay senin ayin hadi rabbim guzel haberler almayi nasip etsin