- 2 Haziran 2020
- 26
- 7
- 36
Bugün ayin 16 hala olmadim bekliorum heycanla ❤saglik ocaginda kan verdim bakalim .internetten surekli bakiorum sonuç cikmismi die hala cikmamisneyse bekle canim az kaldi 15 ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ayin 16 hala olmadim bekliorum heycanla ❤saglik ocaginda kan verdim bakalim .internetten surekli bakiorum sonuç cikmismi die hala cikmamisneyse bekle canim az kaldi 15 ne
O kadar çok negatifi gördüm ki bu defa bakmak istemedim hala adet olmadım bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorumBekliyoruz cnm
Bugün ayin 16 hala olmadim bekliorum heycanla ❤saglik ocaginda kan verdim bakalim .internetten surekli bakiorum sonuç cikmismi die hala cikmamis
Kizlar insallah bu ay sizin ayiniz olur guzel haberler alirsiniz heycanla sizden gelecek haberleri bekliyorum hadi baklim ☺O kadar çok negatifi gördüm ki bu defa bakmak istemedim hala adet olmadım bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum
İnşallah ya Rabbim herkesin gönlüne göre versinKizlar insallah bu ay sizin ayiniz olur guzel haberler alirsiniz heycanla sizden gelecek haberleri bekliyorum hadi baklim ☺
Ins canim benim ins❤rabbim hepimizin yuzunu güldürsünKizlar insallah bu ay sizin ayiniz olur guzel haberler alirsiniz heycanla sizden gelecek haberleri bekliyorum hadi baklim ☺
ImsallahhBir dahaki aya inşallah
Ben elendim ☹Ins canim benim ins❤rabbim hepimizin yuzunu güldürsün
Hosgeldin canim ☺merhabalar :)
beni de aranıza kabul eder misiniz? bat 7 aralık
Sonuç çıktı mı acaba merak ettim.Bugün ayin 16 hala olmadim bekliorum heycanla ❤saglik ocaginda kan verdim bakalim .internetten surekli bakiorum sonuç cikmismi die hala cikmamis
İyiyim biraz üzgünüm canım. Dün battı ama dün gelmedi çok umutlanmıştım bugün akşam üzeri oldum malesef
Sen nasılsın
amin canım inşallah hepimize güzel haberler alacağımız bir ay olsunHosgeldin canim ☺
tabi topik her tatlışlara açık
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin mujdeli haberler aldigin aylar olsun
Hayirlisi olsun cnm bu ay olmasiysa diger aya olur inşallah kendini üzmeİyiyim biraz üzgünüm canım. Dün battı ama dün gelmedi çok umutlanmıştım bugün akşam üzeri oldum malesef
İnşaAllah canım, hepimiz hep beraber sevinelim. Geçen ay doktora gitmiştim hiçbir problem yok demişti artık sıra Rabbim deHayirlisi olsun cnm bu ay olmasiysa diger aya olur inşallah kendini üzme
Bende iyim cnm ben de aralik ayina kaldim
İnşaAllah canım, hepimiz hep beraber sevinelim. Geçen ay doktora gitmiştim hiçbir problem yok demişti artık sıra Rabbim de
Eşim keçiboynuzu kürü içiyor yapıyorum bende bu ay da olmazsa eğer bir gebenin günlüğünden ovü testi sipariş edeceğim. İnşaAllah bu ay yüzüm güler de gerek kalmazCnm ovulasyon testiyle yumurtlama gununu bulabilirsin birde esinle keciboynuz pekmezi icin insallah olur bu aylarda