Gebeliğe Hazırlık KASIM- ARALIK AYI HAMILELIK DÜŞÜNENLER BUYURUN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ayin 16 hala olmadim bekliorum heycanla ❤saglik ocaginda kan verdim bakalim .internetten surekli bakiorum sonuç cikmismi die hala cikmamis

O kadar çok negatifi gördüm ki bu defa bakmak istemedim hala adet olmadım bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum 🙈
Kizlar insallah bu ay sizin ayiniz olur guzel haberler alirsiniz heycanla sizden gelecek haberleri bekliyorum hadi baklim ☺🥰

İyiyim biraz üzgünüm canım. Dün battı ama dün gelmedi çok umutlanmıştım bugün akşam üzeri oldum malesef
Hayirlisi olsun cnm bu ay olmasiysa diger aya olur inşallah kendini üzme
Bende iyim cnm ben de aralik ayina kaldim😊🙃

Cnm ovulasyon testiyle yumurtlama gununu bulabilirsin birde esinle keciboynuz pekmezi icin insallah olur bu aylarda
İnşaAllah canım, hepimiz hep beraber sevinelim. Geçen ay doktora gitmiştim hiçbir problem yok demişti artık sıra Rabbim de 🤲

Cnm ovulasyon testiyle yumurtlama gununu bulabilirsin birde esinle keciboynuz pekmezi icin insallah olur bu aylarda
Eşim keçiboynuzu kürü içiyor yapıyorum bende bu ay da olmazsa eğer bir gebenin günlüğünden ovü testi sipariş edeceğim. İnşaAllah bu ay yüzüm güler de gerek kalmaz 😊🤲

X