- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 32
Kan verdin mi kuzu gec dollenme olunca idrar da cikmiyor ama bir ihtimal kanda cikar
Gitmedim ya regli olucak gibi hissediyorum bazen bir kac gun daha beklicem ama her gun evde test yapicamKan verdin mi kuzu gec dollenme olunca idrar da cikmiyor ama bir ihtimal kanda cikar
Ozaman bekle cnm☺ insallah olmazsin regli bebis vardirGitmedim ya regli olucak gibi hissediyorum bazen bir kac gun daha beklicem ama her gun evde test yapicam
Bu sabahda yaptim yine negatif canim ya ne bu böyleObirponcik naptin cnm test yaptinmi?
Kan vermedin demi cnm yarin bir kadin dogumcuya gitsenBu sabahda yaptim yine negatif canim ya ne bu böyleher sabah heyecanla yapıyorum ama yok
Insallah bir surpriz yapar bana hemen haber veririm zatenObirponcik misagirin gittigi zaman ver cnmm insallah bebisini seninledir
Yaa hayilisi cnm sen yine bir kadin doğum uzmanina git
Önümuzde ki ay bekliyor zaten 3 ay sonra gel demişti..Yaa hayilisi cnm sen yine bir kadin doğum uzmanina git
Insallah gerek kalmadan bebis gelirÖnümuzde ki ay bekliyor zaten 3 ay sonra gel demişti..
InsallahInsallah gerek kalmadan bebis gelir
Cnm ben daha denemelere baslayamadim ya nasip ocak ayi diye düşünüyorum hayirlisi ile bos gebelik gecirdikten sonra korku oldu bendeInsallahsen de durumlar nasil
Yeni yıla yep yeni bir sayfayla başlayacağız insallah.. allahin dedigi olur biz biraz sabredicez napalim gec olsun ama cok guzeli ve hayirlisi olsunCnm ben daha denemelere baslayamadim ya nasip ocak ayi diye düşünüyorum hayirlisi ile bos gebelik gecirdikten sonra korku oldu bende
Insallah cnm benim kese var ama bebek yok cnm benimde ilk defa boylebasima geldi 9 haftalikti bebek olmayinca kurtaj oldum eylül ayindaYeni yıla yep yeni bir sayfayla başlayacağız insallah.. allahin dedigi olur biz biraz sabredicez napalim gec olsun ama cok guzeli ve hayirlisi olsunbos gebelik nasil oluyor ? Üzmek istemem ama merak ettim , cok gecmis olsun