- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.841
Bu 2. Deneme , rapor çıkmıyor, dondurulmuş başka embriyom yok. Maddi olarak çok zorlandık bilmiyorum tekrar nasıl toparlayıp deneme yaptırırız olmazsa. Zaman aleyhime işliyoryaşın çok çok genç kesinlikle ümitsizliğe kapılma . o ay öyle denk geldi demekki ya da doktorluk bir durum vardı . üstelik 5 .güne bile gitmiş daha ne olsun. canım benim
Hakkında hayırlısı canım ama olucak gibi hissediyorumInşallah ederim tabi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .
Annem 50 yaşında girdi menapoza genle alakalı değil diyorlar zaten kız çocuğunun yumurta sayısı daha anne karnındayken belli oluyormus zamanla her adetle beraber tüketildiği için kimisinin bi yasa geldiği zaman böyle erken tukeniyormus . 22 yaşında erken menapozu duyunca herkes şaşırıyor:) ayriyeten çikolata kistlerim de var benim onların da etkisi var tabi. Eşimden kaynaklı da çok sorun var sayı 4 milyon ileri hareket %1 morfoloji 0 dna hasarı yüksek pgt önerdi doktor maddiyattan yaptıramadık. Gebelik oluşsa bile riskli yani maleseftosbaga burda yazdim sebebi
Allah nasip ederse zaten evladımla gitmeyi düşünüyorum. Ben acayip takıntılı bi insanım o kelimeden sonra o psikolojiden yemin ederim aylarca çıkamadım hatta bu tedavimde bile hala korkuyordum yine yumurtam çıkmayacak die. Konyada başka merkezlere de gittim %15-20 ihtimal verdiler tüp bebekte. Doktorumu buldum sonra Kayseride once Rabbime sonra kendisine güveniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
eşin ve sen çalışıyor musunuz. ya da aileden destek yok mu canımBu 2. Deneme , rapor çıkmıyor, dondurulmuş başka embriyom yok. Maddi olarak çok zorlandık bilmiyorum tekrar nasıl toparlayıp deneme yaptırırız olmazsa. Zaman aleyhime işliyor
Allah gönlüne göre versin canım inşallah tutarBenim ilk tedavim yaşadığım şehirde oldu 2 yumurtam vardı ikisi de boş cıktı transfere gidemedim. Doktorum dedi ki hatta "boşuna uğraşma benim yapamadigimi fizana da gitsen kimse yapamaz olmaz senin cocugun" ben tabi aylarca psikolojimi zor topladım Kayseriye gittim 6 yumurta toplandı ama 2 si 5.güne gidebildi biri bb biri eb kalite ikisini de transfer ettik hayırlısı olur insallah
Inşallah hayırlısı neyse o olsun .Hakkında hayırlısı canım ama olucak gibi hissediyorum
Eşim çalışıyor Ben okuyorum şuan bu dönem bitiyor okul inşallah. Okul öncesi okudum özel sektör falan ne denk gelirse ise gireceğim eğer deneme olumsuz olursa. 1 kuruş harcamadan tedavi için biriktirmeyi düşünüyorum tekrardan. Ailelerden destek yok malesef tüm yük eşimin omzundaeşin ve sen çalışıyor musunuz. ya da aileden destek yok mu canım
Inşallah Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin canım inşallah tutar
kıyamam ben ona.
Eşim çalışıyor Ben okuyorum şuan bu dönem bitiyor okul inşallah. Okul öncesi okudum özel sektör falan ne denk gelirse ise gireceğim eğer deneme olumsuz olursa. 1 kuruş harcamadan tedavi için biriktirmeyi düşünüyorum tekrardan. Ailelerden destek yok malesef tüm yük eşimin omzunda
Canım inşallah bebis vardirda o birikim onun için olsunInşallah hayırlısı neyse o olsun .
Eşim çalışıyor Ben okuyorum şuan bu dönem bitiyor okul inşallah. Okul öncesi okudum özel sektör falan ne denk gelirse ise gireceğim eğer deneme olumsuz olursa. 1 kuruş harcamadan tedavi için biriktirmeyi düşünüyorum tekrardan. Ailelerden destek yok malesef tüm yük eşimin omzunda
Amin inşallah canım Allah razı olsun deneyimlerini anlattığın için teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalışıyorum olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum kür dediğim de keçi boynuzunu çok duyuyorum çok katkissi oluyormuş ben kocaelindeyim en yakın istanbul o yüzden istanbulu tercih ettik dr videolarını izledim yorumlarına baktım çok başarılı bir doktor ben çok kurcalıyorum böyle şeyleri devlette çok riskliydi zaten dr resmen bizimle dalga geçti saçma sapan konuştu buranın üroloji doktoru sanırım devlet diye pek önemsemiyorlar ama bu cüneyt sevinç internetten watsap üzerinden bütün bilgileri verdi yardımcı olmaya çalıştı beni daha çok tatmin etti şu an sadece cumartesi günümü bekliyorum randevuda ne diyecekler diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim tup bebekler varikoselden dolayı tutmadı diye düşünüyorum nasıp Allah sizede nasıp etsin inşallah bi an önce kucaginiz dolsunBenim içinde uzaktı Ankara canım tokattan gittik geldik biz şükür ki sağlıklı spermleri oldu ve şimdi tüp bebek yapıldı transferimi oldum sonuç bekliyorum dua et herşey vakti gelince olacak kafana takma ben eşim spermi sıfıra indiğinde hep hayırlısı olsun demeli daha vakti var diye moral verdim önemli olan senin sağlığın dedim odaklandığım tek nokta eşimin sağlığı oldu onu Buda hissetti moral çok önemli sende eşinde morlinizi bozmayın ve biz bazı ilaçlar kullandık canım ameliyattan sonra hocamız sadece onları kullandırdı aslında ilaç değil takviyeydi selenyum Qenzim çinko bunlar benim eşimi düzeltti inşallah sana yararım olur eğer markalarını istersen özelden yaz vereyim kul kula sebep olsun bizim doktorumuz kür falan kullanmayın dedi ilaçta değil takviye kullandırdı çok şükür şimdi binleri gördük sıfırdanAllahtan tek istediğim var kimseyi zorda koymasın herkes istediğini versin
Canım inşallah senin için en güzeli olan olsun hayırlısını dileyim en başındaayguldiyebiri Fly3646 tosbaga tugce9192 S sevgiliistanbul Ahsen555 Arkadaşlar dün için çok teşekkür ederim hem destek oldunuz hem üzüntümü paylaştınız. Az önce geldim hastaneden.. Rahim arka duvarında kanama başlamış 5Mm kese içinde yolksac gözlemlenmedi.. Vücut atmaya çalışıyor oda tutunmaya çalışıyor hangisi kazanacak görücez dedi kan sulandırıcıyı bırakıyoruz dedi. Diğer ilaçlara devam dedi. Bir kese daha gözüktü 8.5Mm içinde yolksac var.. Haftaya tekrar gidicem. Bir de kanama beklediğimiz bir şey aşırı olmadıkça ağrı da eşlik ediyorsa mutlaka kontrol şart dedi.. İstirahat bolca ve ilaçlara devam.. Dualarınızı bekliyorum.. ❤
Amin kuzum hep birlikte dolsun kucakalrımız yinede aklına takılan olursa yazarsın allah yardımcınız olsun tez zamanda dertler son bulsunAmin inşallah canım Allah razı olsun deneyimlerini anlattığın için teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalışıyorum olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum kür dediğim de keçi boynuzunu çok duyuyorum çok katkissi oluyormuş ben kocaelindeyim en yakın istanbul o yüzden istanbulu tercih ettik dr videolarını izledim yorumlarına baktım çok başarılı bir doktor ben çok kurcalıyorum böyle şeyleri devlette çok riskliydi zaten dr resmen bizimle dalga geçti saçma sapan konuştu buranın üroloji doktoru sanırım devlet diye pek önemsemiyorlar ama bu cüneyt sevinç internetten watsap üzerinden bütün bilgileri verdi yardımcı olmaya çalıştı beni daha çok tatmin etti şu an sadece cumartesi günümü bekliyorum randevuda ne diyecekler diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim tup bebekler varikoselden dolayı tutmadı diye düşünüyorum nasıp Allah sizede nasıp etsin inşallah bi an önce kucaginiz dolsun❤
Kesinlikle Öyle abla hakkımızda hayırlısı neyse o olsunkıyamam ben onaseninde okulun az kalmış şükür sonrasında beraber el ele verdiniz mi üstesinden gelemeyeceğiniz problem olmaz ( Allahında izniyle ) o kadar gençmişsiniz ki kıyamıyorum size ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım inan ki ama lütfen kendini hırpalama . olmazları olduran Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok
Aa yaşlar aynı transfer günleri aynı:)efuulimm insallah allah gönlundekini veriri, benimde yasim 22, hayirlisi insallah
Inşallah vardır az önce idrar testi yaptım bembeyaz ama zaten erken olduğu için olumsuz düşünmeyeceğim demistim yine de hafif buruldu icim hayırlısı:)Canım inşallah bebis vardirda o birikim onun için olsun
ne demek canım benim insan o anda kendini çaresiz ve yapayalnız hissediyor tek akla gelen seninle aynı duyguları paylaşan aynı acıları çeken birisiyle konuşabilmek. bir nebze de olsa yardımcı olabildiysek ne mutlu bize . durumun içinde Rabbim mücadeleyi kazananın bebeğinin olmasını nasip eder inş.hakkında hayırlısı olsunayguldiyebiri Fly3646 tosbaga tugce9192 S sevgiliistanbul Ahsen555 Arkadaşlar dün için çok teşekkür ederim hem destek oldunuz hem üzüntümü paylaştınız. Az önce geldim hastaneden.. Rahim arka duvarında kanama başlamış 5Mm kese içinde yolksac gözlemlenmedi.. Vücut atmaya çalışıyor oda tutunmaya çalışıyor hangisi kazanacak görücez dedi kan sulandırıcıyı bırakıyoruz dedi. Diğer ilaçlara devam dedi. Bir kese daha gözüktü 8.5Mm içinde yolksac var.. Haftaya tekrar gidicem. Bir de kanama beklediğimiz bir şey aşırı olmadıkça ağrı da eşlik ediyorsa mutlaka kontrol şart dedi.. İstirahat bolca ve ilaçlara devam.. Dualarınızı bekliyorum.. ❤
Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim kolaylık versin inşallahAmin kuzum hep birlikte dolsun kucakalrımız yinede aklına takılan olursa yazarsın allah yardımcınız olsun tez zamanda dertler son bulsun
İnşallahHayırlısı olsun inşallahrabbim korktuğun yere uğratmasın inşallah miniğin seninledir
İnşallah tutunurTabiki ederiztedirginliğini çok iyi anlıyorum belki şuan tutunmaya çalışıyordur henüz tutunamamış olabilir. Benimde değerim az çıktığında doktor öyle demişti
İnşallah dua edin banaBenim de 3.gün embriyosu.İlk 12.gün yapmıştım.59,35 çıkmıştı.Sonra 3,5 kat arttı hep.yani önemli olan değerin yüksekliği değil düzenli artması.2 gün sonraki değerin önemli
Birkaç gün önce erken gebelik testi yaptim silik çıkmıştı ama ertesi güne iyice silindi şimdi çok çok az gozukuyorEvde test yapmismiydin canım. Göründü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?