Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

yaşın çok çok genç kesinlikle ümitsizliğe kapılma . o ay öyle denk geldi demekki ya da doktorluk bir durum vardı . üstelik 5 .güne bile gitmiş daha ne olsun. canım benim
Bu 2. Deneme , rapor çıkmıyor, dondurulmuş başka embriyom yok. Maddi olarak çok zorlandık bilmiyorum tekrar nasıl toparlayıp deneme yaptırırız olmazsa. Zaman aleyhime işliyor

Hakkında hayırlısı canım ama olucak gibi hissediyorum

Allah gönlüne göre versin canım inşallah tutar

Hakkında hayırlısı canım ama olucak gibi hissediyorum
Inşallah hayırlısı neyse o olsun .
eşin ve sen çalışıyor musunuz. ya da aileden destek yok mu canım
Eşim çalışıyor Ben okuyorum şuan bu dönem bitiyor okul inşallah. Okul öncesi okudum özel sektör falan ne denk gelirse ise gireceğim eğer deneme olumsuz olursa. 1 kuruş harcamadan tedavi için biriktirmeyi düşünüyorum tekrardan. Ailelerden destek yok malesef tüm yük eşimin omzunda

kıyamam ben ona seninde okulun az kalmış şükür sonrasında beraber el ele verdiniz mi üstesinden gelemeyeceğiniz problem olmaz ( Allahında izniyle ) o kadar gençmişsiniz ki kıyamıyorum size ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım inan ki ama lütfen kendini hırpalama . olmazları olduran Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok

Canım inşallah bebis vardirda o birikim onun için olsun

ayguldiyebiri Fly3646 tosbaga tugce9192 S sevgiliistanbul Ahsen555 Arkadaşlar dün için çok teşekkür ederim hem destek oldunuz hem üzüntümü paylaştınız. Az önce geldim hastaneden.. Rahim arka duvarında kanama başlamış 5Mm kese içinde yolksac gözlemlenmedi.. Vücut atmaya çalışıyor oda tutunmaya çalışıyor hangisi kazanacak görücez dedi kan sulandırıcıyı bırakıyoruz dedi. Diğer ilaçlara devam dedi. Bir kese daha gözüktü 8.5Mm içinde yolksac var.. Haftaya tekrar gidicem. Bir de kanama beklediğimiz bir şey aşırı olmadıkça ağrı da eşlik ediyorsa mutlaka kontrol şart dedi.. İstirahat bolca ve ilaçlara devam.. Dualarınızı bekliyorum.. ❤

Amin inşallah canım Allah razı olsun deneyimlerini anlattığın için teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalışıyorum olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum kür dediğim de keçi boynuzunu çok duyuyorum çok katkissi oluyormuş ben kocaelindeyim en yakın istanbul o yüzden istanbulu tercih ettik dr videolarını izledim yorumlarına baktım çok başarılı bir doktor ben çok kurcalıyorum böyle şeyleri devlette çok riskliydi zaten dr resmen bizimle dalga geçti saçma sapan konuştu buranın üroloji doktoru sanırım devlet diye pek önemsemiyorlar ama bu cüneyt sevinç internetten watsap üzerinden bütün bilgileri verdi yardımcı olmaya çalıştı beni daha çok tatmin etti şu an sadece cumartesi günümü bekliyorum randevuda ne diyecekler diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim tup bebekler varikoselden dolayı tutmadı diye düşünüyorum nasıp Allah sizede nasıp etsin inşallah bi an önce kucaginiz dolsun

Canım inşallah senin için en güzeli olan olsun hayırlısını dileyim en başında

Amin kuzum hep birlikte dolsun kucakalrımız yinede aklına takılan olursa yazarsın allah yardımcınız olsun tez zamanda dertler son bulsun

Kesinlikle Öyle abla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
efuulimm insallah allah gönlundekini veriri, benimde yasim 22, hayirlisi insallah
Aa yaşlar aynı transfer günleri aynı:)
Canım inşallah bebis vardirda o birikim onun için olsun
Inşallah vardır az önce idrar testi yaptım bembeyaz ama zaten erken olduğu için olumsuz düşünmeyeceğim demistim yine de hafif buruldu icim hayırlısı:)

ne demek canım benim insan o anda kendini çaresiz ve yapayalnız hissediyor tek akla gelen seninle aynı duyguları paylaşan aynı acıları çeken birisiyle konuşabilmek. bir nebze de olsa yardımcı olabildiysek ne mutlu bize . durumun içinde Rabbim mücadeleyi kazananın bebeğinin olmasını nasip eder inş.hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…