Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Catlatma ignesi olduktan sonra zaten biliyorsunuz 34-36 saat içinde opu oluyor bu süre içinde çıkmıştı bu değer. Kaç gün içinde düşer bir bilgim yok :/ transferinizin kaçıncı günü:) ?
Bugün 6.günüm. Dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane koydular. Tutunmasına yardımcı oluyormuş diye transferin 3.günü ve 7.günü için 1/2 dozda çatlatma iğnesi verdiler. Cuma kan yaptırayım istiyorum. Dayanamıyorum artık :))

Ama ankara bana çok uzak teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun cüneyt sevince randevu aldık bu cumartesi gidecez inşallah benim esimin iki taraflı varikosel sağ 3 sol 4mm benim esiminde sınırda ama sağlıklı sperm elde edilmediği için sağlıklı embriyo oluşmuyor iki tup bebek denemem de kimyasal gebelik oldu çok umutluyum ilaçlarla takviyelerle kürlerle de destekleyecez çok inanıyorum olacağına ben artık adet tutmuyorum adet takvimine baktıkça psikolojim alt üst oluyor iyisi mi kendi haline bırakacaksın sende kendini rahat tutmalısın eğer psikolojini düzeltemezsen bi ise yaramaz aklına getirme dikkatini başka yönlere ver eşinle mutlu olmaya çalış çocuk için birbirinize yaklaşmayın çocuk zaten olacak inşallah Allah nasipte ederse o yüzden sadece eşinle tadını çıkar bu durumun

7. Günü de kullanacaksanız bence yapmayın cuma günü:/ gününüzü bekleyin. Sanırım vücut bir tepki göstermesin diye bebeğe zarar vermesin die mevcut yumurtalarınızı catlatiyolar. Ben climara forte bant kullanıyorum yumurtaları baskılamak için

Yaa gerçekten 4. Gun çıkar mi kanda ben cuma öğlen 12de transfer oldum bugün öğlen kaçıncı günüm oluyor ki 4 mü 5 mi
Yapma canım çıksa bile erkenden öğrenme sonra sürekli kan vermek zorunda kalırsın. Ben 5.gün idrarda yaptım çıkmadı 8. Gün kanda 227 çıktı birdaha kan istemedi doktor kesinlikle erken yapma

Yapma canım çıksa bile erkenden öğrenme sonra sürekli kan vermek zorunda kalırsın. Ben 5.gün idrarda yaptım çıkmadı 8. Gün kanda 227 çıktı birdaha kan istemedi doktor kesinlikle erken yapma
Yok Ben kan vermeyi düşünmüyorum bugün yarın ve obur gun idrar testi yapıp cizgi cikarsa 7. Gun kan testi yapmayı dusunuyorum :) testlerde çizgi çıkmazsa günümü bekleyip pazar günü vercem kanı

Bende 34 0.6 kaç yumurta toplandı senden 6 tanede toplandı ama benim 1mi 5. Güne gitti
Benim ilk tedavim yaşadığım şehirde oldu 2 yumurtam vardı ikisi de boş cıktı transfere gidemedim. Doktorum dedi ki hatta "boşuna uğraşma benim yapamadigimi fizana da gitsen kimse yapamaz olmaz senin cocugun" ben tabi aylarca psikolojimi zor topladım Kayseriye gittim 6 yumurta toplandı ama 2 si 5.güne gidebildi biri bb biri eb kalite ikisini de transfer ettik hayırlısı olur insallah

Olsun ben yine de yaptırayım :) zaten pazartesi de test günüm.hem artışı da kontrol etmiş oluruz Dua edin bana da inşallah pozitif olur

Ne güzel bulunmuş zaten bu amh değerinde bu sayılarda çıkıyor inşallah ikiside tutarda birdaha uğraşmasın. Annen ne zaman menapoza girmiş kız anneden alırmış geni

Şöyle söyleyen doktorlar nasıl doktorum diye geziyor ya. Ne demek senin çocuğun olmaz deli gibi anne olmak için bütün zorluğa katlanacak bir kadına denmez. Allahh bilir çok yumurtası olanın çocuğu olacağına kesin değil. Bir yumurta ve sprem yetiyor. Şimdi git o doktora senin yapamadığını fizana gitmeden başkası çok güzel yaptı de

Olsun ben yine de yaptırayım :) zaten pazartesi de test günüm.hem artışı da kontrol etmiş oluruz Dua edin bana da inşallah pozitif olur
Inşallah ederim tabi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .
Ne güzel bulunmuş zaten bu amh değerinde bu sayılarda çıkıyor inşallah ikiside tutarda birdaha uğraşmasın. Annen ne zaman menapoza girmiş kız anneden alırmış geni
Annem 50 yaşında girdi menapoza genle alakalı değil diyorlar zaten kız çocuğunun yumurta sayısı daha anne karnındayken belli oluyormus zamanla her adetle beraber tüketildiği için kimisinin bi yasa geldiği zaman böyle erken tukeniyormus . 22 yaşında erken menapozu duyunca herkes şaşırıyor:) ayriyeten çikolata kistlerim de var benim onların da etkisi var tabi. Eşimden kaynaklı da çok sorun var sayı 4 milyon ileri hareket %1 morfoloji 0 dna hasarı yüksek pgt önerdi doktor maddiyattan yaptıramadık. Gebelik oluşsa bile riskli yani malesef tosbaga burda yazdim sebebi
Allah nasip ederse zaten evladımla gitmeyi düşünüyorum. Ben acayip takıntılı bi insanım o kelimeden sonra o psikolojiden yemin ederim aylarca çıkamadım hatta bu tedavimde bile hala korkuyordum yine yumurtam çıkmayacak die. Konyada başka merkezlere de gittim %15-20 ihtimal verdiler tüp bebekte. Doktorumu buldum sonra Kayseride once Rabbime sonra kendisine güveniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah

yaşın çok çok genç kesinlikle ümitsizliğe kapılma . o ay öyle denk geldi demekki ya da doktorluk bir durum vardı . üstelik 5 .güne bile gitmiş daha ne olsun. canım benim

Benim içinde uzaktı Ankara canım tokattan gittik geldik biz şükür ki sağlıklı spermleri oldu ve şimdi tüp bebek yapıldı transferimi oldum sonuç bekliyorum dua et herşey vakti gelince olacak kafana takma ben eşim spermi sıfıra indiğinde hep hayırlısı olsun demeli daha vakti var diye moral verdim önemli olan senin sağlığın dedim odaklandığım tek nokta eşimin sağlığı oldu onu Buda hissetti moral çok önemli sende eşinde morlinizi bozmayın ve biz bazı ilaçlar kullandık canım ameliyattan sonra hocamız sadece onları kullandırdı aslında ilaç değil takviyeydi selenyum Qenzim çinko bunlar benim eşimi düzeltti inşallah sana yararım olur eğer markalarını istersen özelden yaz vereyim kul kula sebep olsun bizim doktorumuz kür falan kullanmayın dedi ilaçta değil takviye kullandırdı çok şükür şimdi binleri gördük sıfırdan Allahtan tek istediğim var kimseyi zorda koymasın herkes istediğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…