- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.861
canımm benimm inş tutanacaklar sana sıkı sıkı .@ayguldiyebiri @Fly3646 @tosbagatugce9192 S sevgiliistanbul Ahsen555 Arkadaşlar dün için çok teşekkür ederim hem destek oldunuz hem üzüntümü paylaştınız. Az önce geldim hastaneden.. Rahim arka duvarında kanama başlamış 5Mm kese içinde yolksac gözlemlenmedi.. Vücut atmaya çalışıyor oda tutunmaya çalışıyor hangisi kazanacak görücez dedi kan sulandırıcıyı bırakıyoruz dedi. Diğer ilaçlara devam dedi. Bir kese daha gözüktü 8.5Mm içinde yolksac var.. Haftaya tekrar gidicem. Bir de kanama beklediğimiz bir şey aşırı olmadıkça ağrı da eşlik ediyorsa mutlaka kontrol şart dedi.. İstirahat bolca ve ilaçlara devam.. Dualarınızı bekliyorum.. ❤
Ne demek canım burada bunun için varız@ayguldiyebiri @Fly3646 @tosbagatugce9192 S sevgiliistanbul Ahsen555 Arkadaşlar dün için çok teşekkür ederim hem destek oldunuz hem üzüntümü paylaştınız. Az önce geldim hastaneden.. Rahim arka duvarında kanama başlamış 5Mm kese içinde yolksac gözlemlenmedi.. Vücut atmaya çalışıyor oda tutunmaya çalışıyor hangisi kazanacak görücez dedi kan sulandırıcıyı bırakıyoruz dedi. Diğer ilaçlara devam dedi. Bir kese daha gözüktü 8.5Mm içinde yolksac var.. Haftaya tekrar gidicem. Bir de kanama beklediğimiz bir şey aşırı olmadıkça ağrı da eşlik ediyorsa mutlaka kontrol şart dedi.. İstirahat bolca ve ilaçlara devam.. Dualarınızı bekliyorum.. ❤
Canim, bugun 3 gunun mu? Ne zaman evde test yapmayi dusunuyorsun?Kesinlikle Öyle abla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Aa yaşlar aynı transfer günleri aynı:)
Inşallah vardır az önce idrar testi yaptım bembeyaz ama zaten erken olduğu için olumsuz düşünmeyeceğim demistim yine de hafif buruldu icim hayırlısı:)
benim hiç olmadı . ögrendigimden beri
Arada azalır canım normal yani ama midem hiç iyi değil benim. Bulantı kusma yok ama bir tuhaf yani anlatılmaz yaşanır eşime eczaneden mide bulantı bilekliği al dedim aklınızda bulunsun mideniz kötü olursa ondan kullanırsınız benm arkadaşlarım kullandı memnundu
hiç belirtin yok mu canım ğöğüs hassasiyeti kasık yada bel ağrısı bulantı falanbenim hiç olmadı . ögrendigimden beri
bugun ilk defa blantı oldu 4+3 kasık agrım bacak agrım oldu gögüs hassasiyeti oldu ama böyle aman aman degil.hiç belirtin yok mu canım ğöğüs hassasiyeti kasık yada bel ağrısı bulantı falan
canım midem değişik canım birşey istemiyor ama bi tuhaf oluyor midem yiyiyorum mecbur sonra kesiliyor biraz ama kusma yok senin ğöğüslerin sokununca ağrıyor mu mesela her zamanArada azalır canım normal yani ama midem hiç iyi değil benim. Bulantı kusma yok ama bir tuhaf yani anlatılmaz yaşanır eşime eczaneden mide bulantı bilekliği al dedim aklınızda bulunsun mideniz kötü olursa ondan kullanırsınız benm arkadaşlarım kullandı memnundu
bizlerde de şuan öyle hafif hafif belirtiler canım benimde ğöğüsler bazen dokununca çok acıyor bazen hiç hassas olmuyorbugun ilk defa blantı oldu 4+3 kasık agrım bacak agrım oldu gögüs hassasiyeti oldu ama böyle aman aman degil.
yani öyle elleyince falan acımıyor
Benim ki normal gebelik testiydi görünmedi canım. Kaçıncı gundu yaptığında . Ben 6.gunde yaptımBirkaç gün önce erken gebelik testi yaptim silik çıkmıştı ama ertesi güne iyice silindi şimdi çok çok az gozukuyor
sabah yumurtanın beyazına dayanamadım ögürdüm . zaten normalde de sevmem sarısını yerim hep.bizlerde de şuan öyle hafif hafif belirtiler canım benimde ğöğüsler bazen dokununca çok acıyor bazen hiç hassas olmuyor
Yok bazen çok şişmoluyor bazen normal artık hormonlar değişiyor sen çok takılma onlaracanım midem değişik canım birşey istemiyor ama bi tuhaf oluyor midem yiyiyorum mecbur sonra kesiliyor biraz ama kusma yok senin ğöğüslerin sokununca ağrıyor mu mesela her zaman
aynen haklısın canım ya herşeyden korkar olduk vallaYok bazen çok şişmoluyor bazen normal artık hormonlar değişiyor sen çok takılma onlara
Ben cuma transfer oldum bugün 4.Gun az once yaptim ama çıkmadıCanim, bugun 3 gunun mu? Ne zaman evde test yapmayi dusunuyorsun?
çok erken canım bence üzülme yeniden yap şimdi çıkmaması normalBen cuma transfer oldum bugün 4.Gun az once yaptim ama çıkmadıinsallah erken oldugundandir
Öyledir canım benim transfer hariç 5.günde yapmıştım çıkmamıştıBen cuma transfer oldum bugün 4.Gun az once yaptim ama çıkmadıinsallah erken oldugundandir
6.gun yaptım erken gebelik testi ama sonra ki gün yaptığımda pozitif çıkmadı testBenim ki normal gebelik testiydi görünmedi canım. Kaçıncı gundu yaptığında . Ben 6.gunde yaptım
Canim, daha erken! Ben 7 gunden denemeyi dusunuyorum! Insallah ikinci cizgiyi göruruzBen cuma transfer oldum bugün 4.Gun az once yaptim ama çıkmadıinsallah erken oldugundandir
Ne zaman çıktı peki ? Sizi dinlemedim vallaÖyledir canım benim transfer hariç 5.günde yapmıştım çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?