• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

10.gün 64
12. Gün 85 sonra 124 sonra 113 sonra 93 e düştü ve ilaçları bıraktım sıfırlandı benimki kimyasal oldu yani
Anladım 🥺 umudunuzu hiç yitirmeyin inşallah birdahaki sefer olacak sizinki 🤲 bn 8 yılda ilk defa pozitif görüyorum o yüzden korkum çok fazla

Ben cuma transfer oldum bugün 4.Gun az once yaptim ama çıkmadı:KK43: 🤷‍♀️ insallah erken oldugundandir
Merhaba benimde cuma transfer oldu. 4. Gün test için çok erken. Ben cuma kan vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti var mı? Bide kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi

Benim 3 tane 5 gun embriyosu💕 transferden bir sonranki gun biraz adet sancim vardi, ama son iki gundur birsey hissetmiyorum walla, sende?
Bende de bir durum belirti yok kuzum sadece arada kaSığıma ağrıgiriyor . Inşallah tutunurlar bebisler kaliteleri ne bide üçüz oluyormuş:)

Merhaba benimde cuma transfer oldu. 4. Gün test için çok erken. Ben cuma kan vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti var mı? Bide kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi
Bende arada kasıgıma batma gibi bi durum oluyor başka yok :/ bende cuma kanda baktırmak istiyorum inşallah güzel sonuçlar alalım. 5.gün embriyosu 2 tane sizin?

Kızlaaar merhaba uzun süre sonra aranıza döndüm :) 3.transferimi oldum bugün, 5.gün çift embriyo. Çok heyecanlıyım :) var mı bugün başka transfer olan
Bende dün oldum canım, 6. Gün embiryosu ile çift embiryo :) bende heyecan kalmadı garip bir sükunet coktu galiba 😅 beraber bu bekleme süresini geçirelim inşallah

Yaşarsın canım sıkıntı yapma. Bu topik çoğu kişiye uğurlu geldi okadar çok pozitif haber duydukki sizden de alıcaz inşallah 🤲
İnşallah abla . Ben moral bozmayacaktım zaten ama 2 embriyo ya tutunsalar erken çıkardı sonuç gibi düşünmüştüm 🤷‍♀️ artık hayırlısı

Merhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferim
merhaba cycle prognynova yı günde kaç tane kullanıyorsunuz? benimde dondurulmuş embriyom var bi aksilik olmazsa ay sonunda transferim olacak.günde 3 adet kullanıyorum sadece beyaz olanları içiyorum

Merhaba kızlar opu dan sonra 13.günde adet olmustum.embriyolarim dolduruldu opu dan sonraki adette transfer olacaktı ama maalesef covit pozitif oldum 😪hayatimdaki ilk pozitif test 😅 simdi adetimi bekliyorum ama yok 5 gun geçti sizlerde de gecikme olmuşmuydu?

Merhaba kızlar opu dan sonra 13.günde adet olmustum.embriyolarim dolduruldu opu dan sonraki adette transfer olacaktı ama maalesef covit pozitif oldum 😪hayatimdaki ilk pozitif test 😅 simdi adetimi bekliyorum ama yok 5 gun geçti sizlerde de gecikme olmuşmuydu?
Çok geçmiş olsun canımm gecikebiliyor evet bir haftayı geçerse dr una haber ver söktürücü önerebiliyor

Back