- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
- Konu Sahibi pembiss123
- #19.881
Senin de mi çift transfer canım kaçıncı gün embriyosu? Herhangi Bi belirti var mı suanCanim, daha erken! Ben 7 gunden denemeyi dusunuyorum! Insallah ikinci cizgiyi göruruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de mi çift transfer canım kaçıncı gün embriyosu? Herhangi Bi belirti var mı suanCanim, daha erken! Ben 7 gunden denemeyi dusunuyorum! Insallah ikinci cizgiyi göruruz
Inşallah oyledir :/çok erken canım bence üzülme yeniden yap şimdi çıkmaması normal
10.gün 64İnşallah tutunur peki sonra değeriniz nasıl cikmisti
Anladım umudunuzu hiç yitirmeyin inşallah birdahaki sefer olacak sizinki bn 8 yılda ilk defa pozitif görüyorum o yüzden korkum çok fazla10.gün 64
12. Gün 85 sonra 124 sonra 113 sonra 93 e düştü ve ilaçları bıraktım sıfırlandı benimki kimyasal oldu yani
Peki kimyasala bı belirti oluyor mu ağrı kanama falan10.gün 64
12. Gün 85 sonra 124 sonra 113 sonra 93 e düştü ve ilaçları bıraktım sıfırlandı benimki kimyasal oldu yani
Benim 3 tane 5 gun embriyosu transferden bir sonranki gun biraz adet sancim vardi, ama son iki gundur birsey hissetmiyorum walla, sende?Senin de mi çift transfer canım kaçıncı gün embriyosu? Herhangi Bi belirti var mı suan
8.gün kanda 227 çıktı idrarda yapmadım daha 5.gün çıkmayınca 8.gün direk kan vermiştimNe zaman çıktı peki ? Sizi dinlemedim valla
Merhaba benimde cuma transfer oldu. 4. Gün test için çok erken. Ben cuma kan vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti var mı? Bide kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildiBen cuma transfer oldum bugün 4.Gun az once yaptim ama çıkmadı insallah erken oldugundandir
Bende de bir durum belirti yok kuzum sadece arada kaSığıma ağrıgiriyor . Inşallah tutunurlar bebisler kaliteleri ne bide üçüz oluyormuş:)Benim 3 tane 5 gun embriyosu transferden bir sonranki gun biraz adet sancim vardi, ama son iki gundur birsey hissetmiyorum walla, sende?
Anladım peki silik dahi olsa bisey yok muydu 5.Gun ? Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi acaba8.gün kanda 227 çıktı idrarda yapmadım daha 5.gün çıkmayınca 8.gün direk kan vermiştim
Bende arada kasıgıma batma gibi bi durum oluyor başka yok :/ bende cuma kanda baktırmak istiyorum inşallah güzel sonuçlar alalım. 5.gün embriyosu 2 tane sizin?Merhaba benimde cuma transfer oldu. 4. Gün test için çok erken. Ben cuma kan vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti var mı? Bide kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi
Bende dün oldum canım, 6. Gün embiryosu ile çift embiryo :) bende heyecan kalmadı garip bir sükunet coktu galiba beraber bu bekleme süresini geçirelim inşallahKızlaaar merhaba uzun süre sonra aranıza döndüm :) 3.transferimi oldum bugün, 5.gün çift embriyo. Çok heyecanlıyım :) var mı bugün başka transfer olan
5.gün tek embroydu. Yok bişi çıkmamıştı ogün birdaha yapmıcam dedim 8. Gün kan vermiştimAnladım peki silik dahi olsa bisey yok muydu 5.Gun ? Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi acaba
Anladım abla inşallah bende yaşarım5.gün tek embroydu. Yok bişi çıkmamıştı ogün birdaha yapmıcam dedim 8. Gün kan vermiştim
Yaşarsın canım sıkıntı yapma. Bu topik çoğu kişiye uğurlu geldi okadar çok pozitif haber duydukki sizden de alıcaz inşallahAnladım abla inşallah bende yaşarım
İnşallah abla . Ben moral bozmayacaktım zaten ama 2 embriyo ya tutunsalar erken çıkardı sonuç gibi düşünmüştüm artık hayırlısıYaşarsın canım sıkıntı yapma. Bu topik çoğu kişiye uğurlu geldi okadar çok pozitif haber duydukki sizden de alıcaz inşallah
merhaba cycle prognynova yı günde kaç tane kullanıyorsunuz? benimde dondurulmuş embriyom var bi aksilik olmazsa ay sonunda transferim olacak.günde 3 adet kullanıyorum sadece beyaz olanları içiyorumMerhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferim
Çok geçmiş olsun canımm gecikebiliyor evet bir haftayı geçerse dr una haber ver söktürücü önerebiliyorMerhaba kızlar opu dan sonra 13.günde adet olmustum.embriyolarim dolduruldu opu dan sonraki adette transfer olacaktı ama maalesef covit pozitif oldum hayatimdaki ilk pozitif test simdi adetimi bekliyorum ama yok 5 gun geçti sizlerde de gecikme olmuşmuydu?
Insallah canim, doktor ucununde kalitesi iyi söyledi insallah tutunurlar, senin daha dondurulmus embriyon var mi?Bende de bir durum belirti yok kuzum sadece arada kaSığıma ağrıgiriyor . Inşallah tutunurlar bebisler kaliteleri ne bide üçüz oluyormuş:)