• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Normal gebelikti yani çatlatma iğnesiyle kalmıştım polikistikoverliyim aynı zamanda bende sorunlar üst üste biraz düşük sebebimde istanbulda geçen sene olan depremde çok korkmam oldu kanamam başladı depremden sonra kaybettim
En azından gebe kalabiliyorsun canım. Moralini yüksek tut, fazla düşünmemeye çalış kendini oyala. Bende cuma günü 8. Haftalık bebeğimi kalbi durdu diye aldırmak zorunda kaldım. Yaşamamız gereken birşey varsa önüne geçemiyoruz maalesef. Umudumuzu yitirmiyoruz🥰

Bende öyle abla bütün sıkıntıyı yaşadım o hormon ilaçları ne kadar ağır biliyorsunuz zaten o kadar masraf da cabasi ne vardı belki üç sene önce yapmış olsaydı şu an belki çocuğumuz bile vardı ama bunda da vardır bir hayır yaşadık geçti inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyebilirdim
Olan olmuş dedim ben de kendime ne yapayım? Eşime yakınsam zamanı geri mi getirecekti? Zaten çok üzüldü problem çıktığı için. Böyle yaşanması gerekiyormuş dedim geçtim. Sen de öyle yap. Çünkü gerçekten zamanı geri getiremezsin.

En azından gebe kalabiliyorsun canım. Moralini yüksek tut, fazla düşünmemeye çalış kendini oyala. Bende cuma günü 8. Haftalık bebeğimi kalbi durdu diye aldırmak zorunda kaldım. Yaşamamız gereken birşey varsa önüne geçemiyoruz maalesef. Umudumuzu yitirmiyoruz🥰
Aslan aygülüm beee şu motivasyona bak. Havalı gaci seni 😎

Olan olmuş dedim ben de kendime ne yapayım? Eşime yakınsam zamanı geri mi getirecekti? Zaten çok üzüldü problem çıktığı için. Böyle yaşanması gerekiyormuş dedim geçtim. Sen de öyle yap. Çünkü gerçekten zamanı geri getiremezsin.
Ne kadar gucluyuz be 😁 erkekler de bizim gibi cesaretli olsa ne olurdu sanki asıl aciyi biz kaldırıyoruz valla adet bizde doğum bizde aileyi evi herşeyi idare etmek bizde göğüs acısı bizde sorun erkekte yada bayanda fark etmiyor tedavi oldugunda onun acısı da bizde bu kadar şeyin karşılığı sevgi ilgi beklediğimiz tek şey ne kadar kandırılması kolay canlılarız ha

4. Günüm bitti transferden ama omurgamdan vuran bel kısmımda ağrım var sağ bacağıma 2. Günün gecesi ilk hissettim şimdilerde sadece belimde kaldı bel ağrısından yatamıyorum fıtığım vs de yok aslında anlamadm
Aynısı bende de oldu canım . Evde test yaptım negatif. 2.gun embriyosu. Kanda baktiracam üç gün sonra

Yaa gerçekten 4. Gun çıkar mi kanda 🙄🙄 ben cuma öğlen 12de transfer oldum bugün öğlen kaçıncı günüm oluyor ki 4 mü 5 mi 🤣
Canım transfer günü sayilmiyor. Seninde bugün 4.oluyor. 5.gun embriyosu erken çıkıyır 😍

Canım transfer günü sayilmiyor. Seninde bugün 4.oluyor. 5.gun embriyosu erken çıkıyır 😍
Yani sonuç olarak yapayım mi yapmayım mi :D idrar testi yapmayı düşünüyorum bugün saat 6 buçukta malesef idrara girmiştim 4 saat tutayım da öyle yapayım diye bekliyorum :D 2 adet 5.gün embriyosu

Günaydın. Çatlatma iğnesinin kanda beta hcg yi ne kadar oranda etkilediğini bilen var mı kızlar?
Ben transfer olacağım gün e2 çok düşük olduğu için içim rahatlasın diye tam test vermiştim beta hcg de yapmışlar niyeyse, 27 cikmisti

Yani sonuç olarak yapayım mi yapmayım mi :KK70: idrar testi yapmayı düşünüyorum bugün saat 6 buçukta malesef idrara girmiştim 4 saat tutayım da öyle yapayım diye bekliyorum :KK70: 2 adet 5.gün embriyosu
Canım istersen yap ama kan da dusuk çıkar bu sefer stres yaparsın artacak mı diye😁

Ben transfer olacağım gün e2 çok düşük olduğu için içim rahatlasın diye tam test vermiştim beta hcg de yapmışlar niyeyse, 27 cikmisti
Teşekkür ederim cevapladığınız için 😊Çatlatma iğnesinden kaç gün sonraydı peki bu değer?bana transfer sonrası da çatlatma iğnesi de verdiler de kan vermek istiyorum ama çıkan sonucun ne kadarı iğnenin etkisi olur onu araştırmaya çalışıyorum 😁

Teşekkür ederim cevapladığınız için 😊Çatlatma iğnesinden kaç gün sonraydı peki bu değer?bana transfer sonrası da çatlatma iğnesi de verdiler de kan vermek istiyorum ama çıkan sonucun ne kadarı iğnenin etkisi olur onu araştırmaya çalışıyorum 😁
Catlatma ignesi olduktan sonra zaten biliyorsunuz 34-36 saat içinde opu oluyor bu süre içinde çıkmıştı bu değer. Kaç gün içinde düşer bir bilgim yok :/ transferinizin kaçıncı günü:) ?

Bende öyle abla bütün sıkıntıyı yaşadım o hormon ilaçları ne kadar ağır biliyorsunuz zaten o kadar masraf da cabasi ne vardı belki üç sene önce yapmış olsaydı şu an belki çocuğumuz bile vardı ama bunda da vardır bir hayır yaşadık geçti inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyebilirdim
Allah yardımcın olsun canım bende yaşadım bunları hep eşimi ikna edip götüremedim doktora hep ben gitti boşa ilaç kullandım çatlatma iğnesi klomen falan olmadı artık başka çağre kalmadı başka doktora gittim orda doktor peki eşinize hiç bakıldımı dedi eşimden hayır dedi orda bakıldı spermlerine 15milyon çıktı sınırda dedi üroloji doktoruna görün dedi gitti baktırdı varikosel çıktı sonra spermleri bir anda sıfıra indi hiç çıkmadı Allah bin kere rağzı olsun Yaşar özgök diye ankarada profesör var o ameliyat yaptı eşimi çok araştırdık tabi bu arada ameliyattan sonra eşimin spermleri düzeldi bulundu ama baya bir zaman alıyor düzelmesi insan o arada yıpranıyor bu ayda hamile kalamadım diye tabi herkesin bünyesi farlı belki senin eşin bünyesi farklıdır bir anda normale döner inşallah doğal yol ile kalırsın hamile ama ben Yaşar hocayı öneririm

Back