• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım ben ara ara girdim, görmemişim. Senin neydi yardımcı olabilirmiyim bir bakayım 🤔
4. Günüm bitti transferden ama omurgamdan vuran bel kısmımda ağrım var sağ bacağıma 2. Günün gecesi ilk hissettim şimdilerde sadece belimde kaldı bel ağrısından yatamıyorum fıtığım vs de yok aslında anlamadm

Arkadaşların yazıları okurken farkettim değerlerini yanlış görmüşüm😔 üzüldüm şimdi yaaa☹️ Geçmiş olsun canım. Ben bu ara pek iyi değilim, birde beğene basmışım.
Üzülmeyin ya valla ben üzülmüyorum herseyde var bir hayır siz hep olumlu tarafından bakın en azından artık eşim sürekli haklı çıktığımı görünce daha söz dinler oldu 😊 teşekkür ederim ilgileriniz için ben takmıyorum sizde çok takılmayın olumsuz seylere

4 günü bel sırt ağrısı yaşayıp pozitif olan varmı
Bel ağrısı, gece terleme, bacak ağrıları, kasıklarda batmalar, göğüs ağrıları herkesin yaşadığı şeyler. İlaçların etkisi de çok büyük canım. Kimse testi görmeden pozitif olarak düşünmüyor. İnşallah bebişin tutunur, sağlıkla devam eder😊

4 günü bel sırt ağrısı yaşayıp pozitif olan varmı
Bel ağrısı, gece terleme, bacak ağrıları, kasıklarda batmalar, göğüs ağrıları herkesin yaşadığı şeyler. İlaçların etkisi de çok büyük canım. Kimse testi görmeden pozitif olarak düşünmüyor. İnşallah bebişin tutunur, sağlıkla devam eder😊

1316 sayfadan beri yazdım malesef
Öncelikle sana şunu söyleyim belirti arama çünkü o belirtilerin çoğu gebelikten değil kullanılan ilaçlardan. Benım tek belirgin belirtim vardı aşırı derecede ateş basması ama buna bile doktor ilaçtan dedi. 8. Güne kadar bekle sonra idrar testi yap benım 8. Gün erken gebelikte çıkmıştı 🤗

Allah razı olsun cevap verdiğin için rabbim yardımcın olsun seninde inşallah 🙏🏻 Sabahtan beri kimse cevap vermiyordu bende transfer olanlar birbirine yardımcı oluyodur diye yazdım senelerdir kullanıyorum kadınlar klübünü ilk defa böyle bir topikle karşılaştım
Normalde yazarlar canım gözden kaçmış olabilir bende uzun zamandır girmemiştim kimyasal gebelik yasadiktan sonra baska seylerle ugrastim Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah senden de razı olsun

Yok abla benim hatırladığım kadarıyla seninle de konusmustuk biliyorum o ara sıkıntıların vardı herseyde var bir hayır Allah benim için en güzelini düşünüyordur vardır onun bir bildiği hepimiz için hayırlısı evet abla hasar oluyor ordaki varisli yapıdan dolayı bir ısınma oluyormus oda spermleri kötü etkiliyormuş sağlıklı olmuyorlarmış buda dusuklere gebeliklerin sağlıklı olmamasına neden oluyormuş çünkü embriyolar güzel gelisemiyormus
Sorunun bulunması önemli olan. O bulunduktan sonra çözümü gelir arkadan. Onun arkasından da hayırlı sürekli pozitifler inşaallah 😚🤲

İnşallah ilk denemem 5. Gün embiriyosu tek koyuldu yaşım 25 olur diyolar ama bilmiyorum korkuyorum 1 bebeğimi kaybettim doğuştan tek tüp yarım rahimliyim düşük yapıyorum maşsef gebeliklerde rahim taşıyamıyor 3. Aya getirirsen serklaj atılacak

Öncelikle sana şunu söyleyim belirti arama çünkü o belirtilerin çoğu gebelikten değil kullanılan ilaçlardan. Benım tek belirgin belirtim vardı aşırı derecede ateş basması ama buna bile doktor ilaçtan dedi. 8. Güne kadar bekle sonra idrar testi yap benım 8. Gün erken gebelikte çıkmıştı 🤗
Test yapmaya çok korkuyorum 12 gün sonra kan ver dediler ama ben sanırım değil 12 20-25 gün baktıramıcak gibiyim

Test yapmaya çok korkuyorum 12 gün sonra kan ver dediler ama ben sanırım değil 12 20-25 gün baktıramıcak gibiyim
12 gün sonra kesin kan ver inşallah vardır yoksa da boşyere ilaç kullanmış olursun. Yaştan dolayı avantajlısın olur büyük ihtimalle inşallah

Aynen öyle abla aslında sorun belliydi ama üstüne gidemedik sağolsun eşim yanaşmadı yoksa sorun benim neyimde var yok diye ben kendimi iyice araştırdım bende bisey çıkmadı ama o yapmadı
Canım ben senin kimyasal olduğunu bilmiyordum. Rabbim bir daha yaşatmasın bu son olsun inşallah. 😔

Aynen öyle abla aslında sorun belliydi ama üstüne gidemedik sağolsun eşim yanaşmadı yoksa sorun benim neyimde var yok diye ben kendimi iyice araştırdım bende bisey çıkmadı ama o yapmadı
Malesef erkekler bu konuda böyle. 7 yıl boyunca tüp bebek merkezinde bir spermiogram yaptıramadım eşime 😑 Gerci o biraz benden de kaynaklanıyor. Dırdırı ve baskıyı hiç sevmem. Kendi vereceği karar. Sadece söylemem gereken her yerde söyledim ama dinlemedi. Sonuç? Maalesef haklı çıktım 😑

Canım ben senin kimyasal olduğunu bilmiyordum. Rabbim bir daha yaşatmasın bu son olsun inşallah. 😔
Iki defa oldu tup bebek denemesi ikiside kimyasal gebelik oldu üzülmeyin valla ben iyiyim hayat devam ediyor belki normal hamile kalma şansım olacak önce öyle bir umudum da yoktu şimdi tup bebek bi daha nasıl deneyecem diyordum maddi acıdan ama en azından şu anda bu ameliyat bana bir umut olabilir

İnşallah ilk denemem 5. Gün embiriyosu tek koyuldu yaşım 25 olur diyolar ama bilmiyorum korkuyorum 1 bebeğimi kaybettim doğuştan tek tüp yarım rahimliyim düşük yapıyorum maşsef gebeliklerde rahim taşıyamıyor 3. Aya getirirsen serklaj atılacak
Kaybettiğin bebeğin tüp bebek miydi yoksa normal gebelik mi? Bende birçok şeyi bu topikte öğreniyorum. Sağolsun herkes bilgilerini paylaşıyor. Okuya okuya öğreniyorum🙂

Iki defa oldu tup bebek denemesi ikiside kimyasal gebelik oldu üzülmeyin valla ben iyiyim hayat devam ediyor belki normal hamile kalma şansım olacak önce öyle bir umudum da yoktu şimdi tup bebek bi daha nasıl deneyecem diyordum maddi acıdan ama en azından şu anda bu ameliyat bana bir umut olabilir
Bencede olablir canım ameliyatdan sonra kendi gebe kalan çok inşallah senin de öyle olur iğne ilaç uğraşmaktansa hakkında hayrılısı olsun 🤗🤲

Malesef erkekler bu konuda böyle. 7 yıl boyunca tüp bebek merkezinde bir spermiogram yaptıramadım eşime 😑 Gerci o biraz benden de kaynaklanıyor. Dırdırı ve baskıyı hiç sevmem. Kendi vereceği karar. Sadece söylemem gereken her yerde söyledim ama dinlemedi. Sonuç? Maalesef haklı çıktım 😑
Bende öyle abla bütün sıkıntıyı yaşadım o hormon ilaçları ne kadar ağır biliyorsunuz zaten o kadar masraf da cabasi ne vardı belki üç sene önce yapmış olsaydı şu an belki çocuğumuz bile vardı ama bunda da vardır bir hayır yaşadık geçti inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyebilirdim

Kaybettiğin bebeğin tüp bebek miydi yoksa normal gebelik mi? Bende birçok şeyi bu topikte öğreniyorum. Sağolsun herkes bilgilerini paylaşıyor. Okuya okuya öğreniyorum🙂
Normal gebelikti yani çatlatma iğnesiyle kalmıştım polikistikoverliyim aynı zamanda bende sorunlar üst üste biraz düşük sebebimde istanbulda geçen sene olan depremde çok korkmam oldu kanamam başladı depremden sonra kaybettim

Back