- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.801
Amin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsinBencede olablir canım ameliyatdan sonra kendi gebe kalan çok inşallah senin de öyle olur iğne ilaç uğraşmaktansa hakkında hayrılısı olsun
Canim yazilarini gormemisiz yogun aktif bir grup olunca karisabiliyor yazilar1316 sayfadan beri yazdım malesef
En azından gebe kalabiliyorsun canım. Moralini yüksek tut, fazla düşünmemeye çalış kendini oyala. Bende cuma günü 8. Haftalık bebeğimi kalbi durdu diye aldırmak zorunda kaldım. Yaşamamız gereken birşey varsa önüne geçemiyoruz maalesef. Umudumuzu yitirmiyoruzNormal gebelikti yani çatlatma iğnesiyle kalmıştım polikistikoverliyim aynı zamanda bende sorunlar üst üste biraz düşük sebebimde istanbulda geçen sene olan depremde çok korkmam oldu kanamam başladı depremden sonra kaybettim
Olan olmuş dedim ben de kendime ne yapayım? Eşime yakınsam zamanı geri mi getirecekti? Zaten çok üzüldü problem çıktığı için. Böyle yaşanması gerekiyormuş dedim geçtim. Sen de öyle yap. Çünkü gerçekten zamanı geri getiremezsin.Bende öyle abla bütün sıkıntıyı yaşadım o hormon ilaçları ne kadar ağır biliyorsunuz zaten o kadar masraf da cabasi ne vardı belki üç sene önce yapmış olsaydı şu an belki çocuğumuz bile vardı ama bunda da vardır bir hayır yaşadık geçti inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyebilirdim
Aslan aygülüm beee şu motivasyona bak. Havalı gaci seniEn azından gebe kalabiliyorsun canım. Moralini yüksek tut, fazla düşünmemeye çalış kendini oyala. Bende cuma günü 8. Haftalık bebeğimi kalbi durdu diye aldırmak zorunda kaldım. Yaşamamız gereken birşey varsa önüne geçemiyoruz maalesef. Umudumuzu yitirmiyoruz
Yerim kız seni, asıl motivasyon sende. Şuan bile motive ettin beniAslan aygülüm beee şu motivasyona bak. Havalı gaci seni
Olan olmuş dedim ben de kendime ne yapayım? Eşime yakınsam zamanı geri mi getirecekti? Zaten çok üzüldü problem çıktığı için. Böyle yaşanması gerekiyormuş dedim geçtim. Sen de öyle yap. Çünkü gerçekten zamanı geri getiremezsin.
Ne kadar gucluyuz beEn azından gebe kalabiliyorsun canım. Moralini yüksek tut, fazla düşünmemeye çalış kendini oyala. Bende cuma günü 8. Haftalık bebeğimi kalbi durdu diye aldırmak zorunda kaldım. Yaşamamız gereken birşey varsa önüne geçemiyoruz maalesef. Umudumuzu yitirmiyoruz
Evde test yapmismiydin canım. Göründü müBayanlar 3. Gün embriyo transferi bugün 10.gun degerim 26 çıktı sizce nasıl
Aynısı bende de oldu canım . Evde test yaptım negatif. 2.gun embriyosu. Kanda baktiracam üç gün sonra4. Günüm bitti transferden ama omurgamdan vuran bel kısmımda ağrım var sağ bacağıma 2. Günün gecesi ilk hissettim şimdilerde sadece belimde kaldı bel ağrısından yatamıyorum fıtığım vs de yok aslında anlamadm
Aynen 4+5de görmüştüm. 18ine de az kaldı bakalımBiz S sevgiliistanbul la ayniyiz ben keseyi 5 haftalikken gordum o benden onceydi sanirim 4+5 miydi neydi darisi sana canim carsambamiydi seninki kesen
Yaa gerçekten 4. Gun çıkar mi kandaÇıkar canım 4. Gün bile çıkar kanda
Canım transfer günü sayilmiyor. Seninde bugün 4.oluyor. 5.gun embriyosu erken çıkıyırYaa gerçekten 4. Gun çıkar mi kandaben cuma öğlen 12de transfer oldum bugün öğlen kaçıncı günüm oluyor ki 4 mü 5 mi
Yani sonuç olarak yapayım mi yapmayım miCanım transfer günü sayilmiyor. Seninde bugün 4.oluyor. 5.gun embriyosu erken çıkıyır
Ben transfer olacağım gün e2 çok düşük olduğu için içim rahatlasın diye tam test vermiştim beta hcg de yapmışlar niyeyse, 27 cikmistiGünaydın. Çatlatma iğnesinin kanda beta hcg yi ne kadar oranda etkilediğini bilen var mı kızlar?
Canım istersen yap ama kan da dusuk çıkar bu sefer stres yaparsın artacak mı diyeYani sonuç olarak yapayım mi yapmayım miidrar testi yapmayı düşünüyorum bugün saat 6 buçukta malesef idrara girmiştim 4 saat tutayım da öyle yapayım diye bekliyorum 2 adet 5.gün embriyosu
Yok ben bugün yarın ve obur gün idrar testi yapayım diyorum cuma günü de kan veririm diye düşünüyorumCanım istersen yap ama kan da dusuk çıkar bu sefer stres yaparsın artacak mı diye
Teşekkür ederim cevapladığınız içinBen transfer olacağım gün e2 çok düşük olduğu için içim rahatlasın diye tam test vermiştim beta hcg de yapmışlar niyeyse, 27 cikmisti
Catlatma ignesi olduktan sonra zaten biliyorsunuz 34-36 saat içinde opu oluyor bu süre içinde çıkmıştı bu değer. Kaç gün içinde düşer bir bilgim yok :/ transferinizin kaçıncı günü:) ?Teşekkür ederim cevapladığınız içinÇatlatma iğnesinden kaç gün sonraydı peki bu değer?bana transfer sonrası da çatlatma iğnesi de verdiler de kan vermek istiyorum ama çıkan sonucun ne kadarı iğnenin etkisi olur onu araştırmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun canım bende yaşadım bunları hep eşimi ikna edip götüremedim doktora hep ben gitti boşa ilaç kullandım çatlatma iğnesi klomen falan olmadı artık başka çağre kalmadı başka doktora gittim orda doktor peki eşinize hiç bakıldımı dedi eşimden hayır dedi orda bakıldı spermlerine 15milyon çıktı sınırda dedi üroloji doktoruna görün dedi gitti baktırdı varikosel çıktı sonra spermleri bir anda sıfıra indi hiç çıkmadı Allah bin kere rağzı olsun Yaşar özgök diye ankarada profesör var o ameliyat yaptı eşimi çok araştırdık tabi bu arada ameliyattan sonra eşimin spermleri düzeldi bulundu ama baya bir zaman alıyor düzelmesi insan o arada yıpranıyor bu ayda hamile kalamadım diye tabi herkesin bünyesi farlı belki senin eşin bünyesi farklıdır bir anda normale döner inşallah doğal yol ile kalırsın hamile ama ben Yaşar hocayı öneririmBende öyle abla bütün sıkıntıyı yaşadım o hormon ilaçları ne kadar ağır biliyorsunuz zaten o kadar masraf da cabasi ne vardı belki üç sene önce yapmış olsaydı şu an belki çocuğumuz bile vardı ama bunda da vardır bir hayır yaşadık geçti inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?