Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende progestron fitil olarak kullandim canim sonradan progestron ignede oldum inan ki fitil daha iyi

Yok yok bana da aynısı oldu hatta gaz benden 4.gün falan gitti
Aa iyi bari canım sorun yok o zaman kız çıkmıyor da töbe töbee kaldı karnımda yoksa zaman mekan dinlemeyeceğim yani
Geç olsun güç olmasın rahmin hazır ve nazır olsun maşallah embriyo sayısı da çok iyiymiş

Çok güzel haber kabızlık ve gaz normal kuzum aklına başka bi şey gelmesin. Kabızlık için biraz kuru kayısı vb şeyleri tüketmeye çalış. Transfer sonrasında kabız olmamaya özen göster demişti bana doktorum çünkü. Bir kaç güne düzelecektir

Iğnesi var evet ama yağ bazlı olduğu için çok can yakıyor. Yani vurulurken o kadar değil ama 3 gün üstüne zor oturuyosun. Morarık gibi ağrısı oluyor. Bide dozu daha fazla galiba. hamileyken kanamam olduğunda vurmuşlardı. Hapla, vajinal yoldan kullanılanı aynı ilaç. Onu yutadabiliyorsun vajinadan da kullanabiliyorsun canım.

Ignelere başladım kızlar hergün göbekten 2 tane sabah akşam. 3 günde bir kalçadan bir iğne daha bir de hep verdi doktor. Iğne yapıldıktan sonra bu hep ile iç sertlik dagilsin dedi. Bir tane de 5 gun içeceğiz bir hak verdi. Rahim kalinligim 8mm mis

benim de 31 ekim de 8 mm di .

doktorum şey dedi kalınlıktan çok rahmin dokusu önemli bizim için

merhaba kızlar,

bende istanbul tüp bebekte aret kamar ile tüp bebek yapıyoruz.
daha önce 2 deneyimim oldu negatif sonuclandı. amh değerim ve erkek sperminde sıkıntı var.
klomen tedavisi uyguladı Aret Bey suanda 3 yane yumurtam var ve bugun karar vermemiz gerekiyor, toplayalımmı bir dahaki ayımı bekleyelim.

1. tüp bebekte 6-10 arasıydı folikül, 1 yumurta tane 5.güne gitti
2. tüp bebekte 4 foliküldü 1 yumurta 5.güne gitti.

ama aralarda baktırdıgımda 10 folikül gözüktüğü günlerde oldu, tabi o zaman rutin muayeneydi tüp bebek sürecinde değildim.

sizce ne yapayım? eğer toplatıucaksam bu aksam iğne yapmam lazım. cuma toplanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…