Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sen harbiden fly'e bağladın bana bak maşallah canım sıra güzel keseni görmeye geldi inşaallah
Sonradan depar attim saol canım yaa insallahh o gün bi gelse hamile olduğuma inanirim herhlde

Elimizdeki embriyolar bitince eşim 3 senenin sonunda kendine baktırmak zorunda kaldı ve varikosel hemde iki taraflı kimyasal gebelik yaşamamın sebebi de belki bu yüzdendi sebep olabiliyormuş zaten bizdeki sorun esimin sperm değerleri çok az olmasıydı varikosel ameliyati olacak düşükle sonuçlanan arkadaşlarımın bu konuyu ciddiye almalarını istiyorum tup bebek imkanları cok zorlayan bir durum biz bayanları da aşırı etkileyen bir durum

Semoşuum ben bunu yeni görüyorum ya çok üzgünüm şuan çok mutluyduk tersine döndü desene hakkında hayırlısı olsun hayatım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Semoşuum ben bunu yeni görüyorum ya çok üzgünüm şuan çok mutluyduk tersine döndü desene hakkında hayırlısı olsun hayatım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Önemli değil abla vardır herseyde bir hayır napalim olumlu dünya yaşıyoruz biseyler şu an eşim haklı çıktığımı görünce daha çok arkamda durur oldu ameliyat olacak mecbur ama temiz bir doktor olması lazım cüneyt sevinç ile randevu ayarladık cumartesi günü bakacak ona göre belirlenecek ama bunu burdaki arkadaşlarım da bilsin faydalansın diye paylaşıyorum sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar varikoselden de şüphelenebilirler

Bu arada sadece kimyasal değil diğer düşükler sağlıklı bir embriyo oluşmaması da buna dahil varikosel bunlara neden olabiliyormuş

Sanırım burada gebeliği pozitif sonuçlananlar transfer bekleyenlere yardımcı olmuyor. Topik adına güvenerek sorumu yazdım 2 kere ama malesef cevaplamıyor kimse neyse sağlık olsun hakkınızı helal edin

Dna hasarı yüksek oluyor herhalde ondan mı acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun canim. Hastaydim o tarihlerde biliyorsun herşeye yetişemedim. Kaçırmışım bildiğin yani. Bir ayet var bilir misin? "Ne başınıza gelene, ne elinizden gidene üzülmeyin" hamgi sureydi hatırlamıyorum şuan ama beni çok rahatlatır. Gencsiniz bidahakine hayırlısıyla olur inşaallah

4 günü bel sırt ağrısı yaşayıp pozitif olan varmı
Ben pozitifi gördüm ama kimyasal oldu belirtilere çok takılma derim çünkü ilaçların yan etkilerine bakarsan herşey var zaten sen sadece olumlu düşün tadını çıkarmaya bak hayatın ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi oluyor

Evet canım 10. Gün 130 12. Gün 174
14. Gun 86.3 hayırlısı olsun napalim hayat devam ediyor sağlığımız yerinde olsunda yine olur inşallah ne diyelim
Arkadaşların yazıları okurken farkettim değerlerini yanlış görmüşüm üzüldüm şimdi yaaa Geçmiş olsun canım. Ben bu ara pek iyi değilim, birde beğene basmışım.

Allah razı olsun cevap verdiğin için rabbim yardımcın olsun seninde inşallah Sabahtan beri kimse cevap vermiyordu bende transfer olanlar birbirine yardımcı oluyodur diye yazdım senelerdir kullanıyorum kadınlar klübünü ilk defa böyle bir topikle karşılaştım

Sanırım burada gebeliği pozitif sonuçlananlar transfer bekleyenlere yardımcı olmuyor. Topik adına güvenerek sorumu yazdım 2 kere ama malesef cevaplamıyor kimse neyse sağlık olsun hakkınızı helal edin
Canım ben ara ara girdim, görmemişim. Senin neydi yardımcı olabilirmiyim bir bakayım

Yok abla benim hatırladığım kadarıyla seninle de konusmustuk biliyorum o ara sıkıntıların vardı herseyde var bir hayır Allah benim için en güzelini düşünüyordur vardır onun bir bildiği hepimiz için hayırlısı evet abla hasar oluyor ordaki varisli yapıdan dolayı bir ısınma oluyormus oda spermleri kötü etkiliyormuş sağlıklı olmuyorlarmış buda dusuklere gebeliklerin sağlıklı olmamasına neden oluyormuş çünkü embriyolar güzel gelisemiyormus

Ne yazdın ki ben şimdi bu mesaji gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…