- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.761
Antioksidan değeri çok yüksek bir meyve. Çok faydalı. Bebeğe de yarayabilir.Bacikolar bir sorum olacak bilen varsa bu cennet hurmasi transferden sonra oneriliyormus yani bebegin tutunmasi ve buyumesi icin iyi geliyomus bilen duyan varmi acep oladogrumudur
Verdim kuzum bugün 1128 çıktıSen bidaha kan verdin mi aşko?
Sen harbiden fly'e bağladın bana bakVerdim kuzum bugün 1128 çıktı
Sonradan depar attimSen harbiden fly'e bağladın bana bakmaşallah canım sıra güzel keseni görmeye geldi inşaallah
En erken ne zaman evde tahlile baslasam gebelik varsa gözukur acabaa?
Cok saol canoo yemeye dvm ozamanAntioksidan değeri çok yüksek bir meyve. Çok faydalı. Bebeğe de yarayabilir.
Gelicek inşaallah canım ben öyle hissediyordumSonradan depar attimsaol canım yaa insallahh o gün bi gelse hamile olduğuma inanirim herhlde
Semoşuum ben bunu yeni görüyorum ya çok üzgünüm şuanDün yaptığım kan değerinde 86.3 çıktı ilaçları bıraktım belim aşırı ağrıyor adet olmam gerekiyor sanırım ilaçların etkisi daha geçmediğinden canım çok yanıyor benimki hızlı düşüyor
Önemli değil abla vardır herseyde bir hayır napalim olumlu dünya yaşıyoruz biseyler şu an eşim haklı çıktığımı görünce daha çok arkamda durur oldu ameliyat olacak mecbur ama temiz bir doktor olması lazım cüneyt sevinç ile randevu ayarladık cumartesi günü bakacak ona göre belirlenecek ama bunu burdaki arkadaşlarım da bilsin faydalansın diye paylaşıyorum sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar varikoselden de şüphelenebilirlerSemoşuum ben bunu yeni görüyorum ya çok üzgünüm şuançok mutluyduk tersine döndü desene hakkında hayırlısı olsun hayatım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Dna hasarı yüksek oluyor herhalde ondan mı acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun canim. Hastaydim o tarihlerde biliyorsun herşeye yetişemedim. Kaçırmışım bildiğin yani. Bir ayet var bilir misin? "Ne başınıza gelene, ne elinizden gidene üzülmeyin" hamgi sureydi hatırlamıyorum şuan ama beni çok rahatlatır. Gencsiniz bidahakine hayırlısıyla olur inşaallahÖnemli değil abla vardır herseyde bir hayır napalim olumlu dünya yaşıyoruz biseyler şu an eşim haklı çıktığımı görünce daha çok arkamda durur oldu ameliyat olacak mecbur ama temiz bir doktor olması lazım cüneyt sevinç ile randevu ayarladık cumartesi günü bakacak ona göre belirlenecek ama bunu burdaki arkadaşlarım da bilsin faydalansın diye paylaşıyorum sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar varikoselden de şüphelenebilirler
Tabii sağlıklı bir embriyo gelişemiyor herhalde dna hasarı fazla oluncaBu arada sadece kimyasal değil diğer düşükler sağlıklı bir embriyo oluşmaması da buna dahil varikosel bunlara neden olabiliyormuş
Ben pozitifi gördüm ama kimyasal oldu belirtilere çok takılma derim çünkü ilaçların yan etkilerine bakarsan herşey var zaten sen sadece olumlu düşün tadını çıkarmaya bak hayatın ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi oluyor4 günü bel sırt ağrısı yaşayıp pozitif olan varmı
Arkadaşların yazıları okurken farkettim değerlerini yanlış görmüşümEvet canım 10. Gün 130 12. Gün 174
14. Gun 86.3 hayırlısı olsun napalim hayat devam ediyor sağlığımız yerinde olsunda yine olur inşallah ne diyelim
Allah razı olsun cevap verdiğin için rabbim yardımcın olsun seninde inşallahBen pozitifi gördüm ama kimyasal oldu belirtilere çok takılma derim çünkü ilaçların yan etkilerine bakarsan herşey var zaten sen sadece olumlu düşün tadını çıkarmaya bak hayatın ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi oluyor
Canım ben ara ara girdim, görmemişim. Senin neydi yardımcı olabilirmiyim bir bakayımSanırım burada gebeliği pozitif sonuçlananlar transfer bekleyenlere yardımcı olmuyor. Topik adına güvenerek sorumu yazdım 2 kere ama malesef cevaplamıyor kimse neyse sağlık olsun hakkınızı helal edin
Yok abla benim hatırladığım kadarıyla seninle de konusmustuk biliyorum o ara sıkıntıların vardı herseyde var bir hayır Allah benim için en güzelini düşünüyordur vardır onun bir bildiği hepimiz için hayırlısı evet abla hasar oluyor ordaki varisli yapıdan dolayı bir ısınma oluyormus oda spermleri kötü etkiliyormuş sağlıklı olmuyorlarmış buda dusuklere gebeliklerin sağlıklı olmamasına neden oluyormuş çünkü embriyolar güzel gelisemiyormusDna hasarı yüksek oluyor herhalde ondan mı acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun canim. Hastaydim o tarihlerde biliyorsun herşeye yetişemedim. Kaçırmışım bildiğin yani. Bir ayet var bilir misin? "Ne başınıza gelene, ne elinizden gidene üzülmeyin" hamgi sureydi hatırlamıyorum şuan ama beni çok rahatlatır. Gencsiniz bidahakine hayırlısıyla olur inşaallah
Ne yazdın ki ben şimdi bu mesaji gördümSanırım burada gebeliği pozitif sonuçlananlar transfer bekleyenlere yardımcı olmuyor. Topik adına güvenerek sorumu yazdım 2 kere ama malesef cevaplamıyor kimse neyse sağlık olsun hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?