• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok canım haftaya pazartesi. Bende o zaman 5 haftalık olmuş olucam inşallaah 🙏🏻
Insh guzel haberlerini bekliyoruz ozaman p.tesi🤗 gecmiyor degilmi zaman😩 aah aah🙈 keseyi gordugunde yolk a da bi baktir baslamismi yumoslarin calismalara diye icin rahatlar kuzum izicik

Insh guzel haberlerini bekliyoruz ozaman p.tesi🤗 gecmiyor degilmi zaman😩 aah aah🙈 keseyi gordugunde yolk a da bi baktir baslamismi yumoslarin calismalara diye icin rahatlar kuzum izicik
Aynen canım yolk u sorucam. Sen görmüş muydun ilk gittiğinde

Bacikolar bir sorum olacak bilen varsa bu cennet hurmasi transferden sonra oneriliyormus yani bebegin tutunmasi ve buyumesi icin iyi geliyomus bilen duyan varmi acep ola🤔 dogrumudur

Bacikolar bir sorum olacak bilen varsa bu cennet hurmasi transferden sonra oneriliyormus yani bebegin tutunmasi ve buyumesi icin iyi geliyomus bilen duyan varmi acep ola🤔 dogrumudur
Canım ben yedim ama bilmiyordum ilk defa senden duydum.

Bayanlar 3. Gün embriyo transferi bugün 10.gun degerim 26 çıktı sizce nasıl
Benim de 3.gün embriyosu.İlk 12.gün yapmıştım.59,35 çıkmıştı.Sonra 3,5 kat arttı hep.yani önemli olan değerin yüksekliği değil düzenli artması.2 gün sonraki değerin önemli

Back