- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.741
Katlanir canım. 6.gune göre değerin güzel. Benimde 8. gün 72 çıktı. Senin çift emrbiyo mu13. Gün değeri bana ikiz gibi geldi inşallah benımde değerim senın gibi katlanır bugun 6. Gün yaptım 44 çıktı bakalıö
beta degeriniz 10 ve ya 12. nci gün kaçtı hatırlıyor mısınjzTransferin 20.gunuydu ama kese komple 1,4 cm cikti iceride yolk gozukuyordu hafiften ve yumosum tabiki
İnşallah Çift canım ilk denemem valla biz 1 e de razıyız rabbim 2 yi verse tadından yenmezKatlanir canım. 6.gune göre değerin güzel. Benimde 8. gün 72 çıktı. Senin çift emrbiyo mu
Aynen canım bende ikiyi şansım arttırsın diye istedim benim 2.denemem. Sağlıkla gelsinlerİnşallah Çift canım ilk denemem valla biz 1 e de razıyız rabbim 2 yi verse tadından yenmezyol çok zor çünkü
Aminn inşallahAynen canım bende ikiyi şansım arttırsın diye istedim benim 2.denemem. Sağlıkla gelsinler
Biz S sevgiliistanbul la ayniyiz ben keseyi 5 haftalikken gordum o benden onceydi sanirim 4+5 miydi neydi darisi sana canim carsambamiydi seninki kesenSaol kuzum insallahhsen keseyi ne zamn görmustun
Benim beta yi 12. Gun baktirdim 337 14.gun 749 cikti yani tek embryo olarak iyi darisi sana bacikobeta degeriniz 10 ve ya 12. nci gün kaçtı hatırlıyor mısınjz
Yok canım haftaya pazartesi. Bende o zaman 5 haftalık olmuş olucam inşallaahBiz S sevgiliistanbul la ayniyiz ben keseyi 5 haftalikken gordum o benden onceydi sanirim 4+5 miydi neydi darisi sana canim carsambamiydi seninki kesen
Ay hadi inşallah bir hafta var çünkü beta uçmuş olacakCanım kontrole gel dedi ben kese niyetine gidiyorum kalp atışı duyarsam bal kaymak olur
inş canım perşembe güzel haberlerle gelicem inşBenim beta yi 12. Gun baktirdim 337 14.gun 749 cikti yani tek embryo olarak iyi darisi sana baciko
son adet tarihin n ezaman senin canım başlangıcı?Yok canım haftaya pazartesi. Bende o zaman 5 haftalık olmuş olucam inşallaah
Insh guzel haberlerini bekliyoruz ozaman p.tesiYok canım haftaya pazartesi. Bende o zaman 5 haftalık olmuş olucam inşallaah
Aynen canım yolk u sorucam. Sen görmüş muydun ilk gittiğindeInsh guzel haberlerini bekliyoruz ozaman p.tesigecmiyor degilmi zaman aah aah keseyi gordugunde yolk a da bi baktir baslamismi yumoslarin calismalara diye icin rahatlar kuzum izicik
Canım ben yedim ama bilmiyordum ilk defa senden duydum.Bacikolar bir sorum olacak bilen varsa bu cennet hurmasi transferden sonra oneriliyormus yani bebegin tutunmasi ve buyumesi icin iyi geliyomus bilen duyan varmi acep oladogrumudur
Evet cok az gozukuyodu yolk kesesi birde ufaktan bebise benzeyen biseyde vardi nokta gibi ama idrar torbam tam bos degilmis alttan baktirdim daha net gozuksun diye de oysaki cok net dgldiAynen canım yolk u sorucam. Sen görmüş muydun ilk gittiğinde
hurma agır bir besinmiş bende öyle duydum yerken dikkat etCanım ben yedim ama bilmiyordum ilk defa senden duydum.
Benim de 3.gün embriyosu.İlk 12.gün yapmıştım.59,35 çıkmıştı.Sonra 3,5 kat arttı hep.yani önemli olan değerin yüksekliği değil düzenli artması.2 gün sonraki değerin önemliBayanlar 3. Gün embriyo transferi bugün 10.gun degerim 26 çıktı sizce nasıl
Sen bidaha kan verdin mi aşko?Yok canım haftaya pazartesi. Bende o zaman 5 haftalık olmuş olucam inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?