- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.721
Pazartesi kalp de duyabilirsin dedi mi doktor?Canım transferin 8.gunu 72 10.gunu 260 bugün 13.gunum 1128. Haftaya pazrtesi kese için gıdıcem Allah nasip ederse
Canım kontrole gel dedi ben kese niyetine gidiyorum kalp atışı duyarsam bal kaymak olurPazartesi kalp de duyabilirsin dedi mi doktor?
Maşallah darısı kesenin başına çok sevindim
İnşAllah artar değerin 2 gün sonra tekrarla bakalım testiBayanlar 3. Gün embriyo transferi bugün 10.gun degerim 26 çıktı sizce nasıl
Ay çook sevindim canım darısı kalp atışına inşallah onu da duyarsınCanım kontrole gel dedi ben kese niyetine gidiyorum kalp atışı duyarsam bal kaymak olur
İnşallah dua edinİnşAllah artar değerin 2 gün sonra tekrarla bakalım testi
Tabiki ederizİnşallah dua edin
Transferin 20.gunuydu ama kese komple 1,4 cm cikti iceride yolk gozukuyordu hafiften ve yumosum tabikitam olrak kacıncı hafta gğnde gittiniz?
Transferin kacinci gunu canim?Darısı bize inşallah bel ağrımdan yatamıyorum
Kasimin kaciydi seninki bacisko ben 19 kasim nekadar var aceb ola aramizda keseye baktik tam net soyleyemedi gbi kalpte belli olacak onumuzdeki cumaKizlar bizler kasımda transfer olanlariz masallah yarisindan fazlasi hamile kalmış 8+4 cikti ultrasonda insallah dogumlarimizida paylasiriz
10 aralıkta oldum 4. Gün bitiyor 5. Gün embiriyosu tek transfer yapıldıTransferin kacinci gunu canim?
Hayırlısı olsun inşallahYok aksam yaptım testi yarın arayıp soracagim
Yumurta toplama 2 si transfer 7 si ama benim adet tarihiyle uyumlu bebek yani 17 ekimde olmuştumKasimin kaciydi seninki bacisko ben 19 kasim nekadar var aceb ola aramizda keseye baktik tam net soyleyemedi gbi kalpte belli olacak onumuzdeki cumahayirli olsun insh bebisini sagliklica kucagina alirsin
İkizmi acabaCanım transferin 8.gunu 72 10.gunu 260 bugün 13.gunum 1128. Haftaya pazrtesi kese için gıdıcem Allah nasip ederse
İki emrbiyo koyuldu canım ama bilmiyorum ki ihtimal var en azındanİkizmi acaba
Hmm ozaman yine dogrudur aramizda 2 hafta var nerdeyse senin transfer 7 si iseYumurta toplama 2 si transfer 7 si ama benim adet tarihiyle uyumlu bebek yani 17 ekimde olmuştum
Bence var gibi degerlerinden belli canoİki emrbiyo koyuldu canım ama bilmiyorum ki ihtimal var en azından
13. Gün değeri bana ikiz gibi geldi inşallah benımde değerim senın gibi katlanır bugun 6. Gün yaptım 44 çıktı bakalıöİki emrbiyo koyuldu canım ama bilmiyorum ki ihtimal var en azından
Saol kuzum insallahhBence var gibi degerlerinden belli canoInsh guzelce kesecikleride gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?