- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.601
İnşallah katlanır düşükmü çok kimyasal olabilirmiBence gayet guzel gozukuyor umarim katlana katlana gelir
Canım iki embriyo koyuldu ama bilmiyorum ki bakalım haftaya belli olucakAy harika maşallah canım ikiz mi acaba ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ya sizinde mi aynı bi çok ağıyor bi kayboluyor kaybolunca ağrı çok tedirgin oluyorum benAy göğüs ağrısı transferden üç dört gün sonra çok oldu şimdi azaldı ara ara oluyor benimde ilginç geldi
Masalalah canim kacinci gunduKızlar bende kan verdim 1128 çıktı değerim. Haftaya pazrtesi kese için gıdıcem
Canım 2 gün sonra tekrarla da erken yaptığın için o değer gayet normal benceDayanamadım valla kimyasal olabilirmi ki acaba
İnşallah artarCanım 2 gün sonra tekrarla da erken yaptığın için o değer gayet normal bence
6 ci gunun ya daha canim normal benimki 11.gunde anca 337 yi bulmustu 10cu gunde yarisi varsayarsak dogru oranlarda kendimden yola ciktim seninkindedeİnşallah katlanır düşükmü çok kimyasal olabilirmi
Saol canım. 13.gun bugünMasalalah canim kacinci gundu
Benimde aynı malesef kan test sonucum da Perşembeya sizinde mi aynı bi çok ağıyor bi kayboluyor kaybolunca ağrı çok tedirgin oluyorum ben
Ay ins ikiz olur hayırlısı ile canim sevindim senin adına darısı basimizaCanım iki embriyo koyuldu ama bilmiyorum ki bakalım haftaya belli olucak
Ah canım dayanamadın mıKızlar merhaba transfer hariç 6. Günüm bugun kan verdim nasıl sonuç sizce
naptın canım gittin mi doktorakeseyi gördük ama tam söylmedi haftayı canım çarşamba kalp atışı için gideceğim o zaman tam belli olur 6 hafta olmuştur ama
Yok yapmadım. Ben direk kan testi yaptırmayı düşünüyorum Rabbim hayırlı haberler almamı nasip eder inş. Öncesinde korkuyorum test yapsam umutlanırım, negatif çıksa yine de belki kanda pozitif çıkar diye yine umutlanırım. Üzüyor yani beni her halükarda idrar testiAy çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım siz idrar test yaptınız mı
Masalalh canim simdi kese bekleme zamaniSaol canım. 13.gun bugün
İns olumlu sonuç alırsınız idrar testinde malesef guvenilmiyor de ins umutlanmak istemiyorYok yapmadım. Ben direk kan testi yaptırmayı düşünüyorum Rabbim hayırlı haberler almamı nasip eder inş. Öncesinde korkuyorum test yapsam umutlanırım, negatif çıksa yine de belki kanda pozitif çıkar diye yine umutlanırım. Üzüyor yani beni her halükarda idrar testi
İnşallahhhAh canım dayanamadın mıHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah katlanarak artmaya devam eder şu an pozitif görünüyor
Tek mi canım senin 2 embriyomuydu6 ci gunun ya daha canim normal benimki 11.gunde anca 337 yi bulmustu 10cu gunde yarisi varsayarsak dogru oranlarda kendimden yola ciktim seninkindede
Tek embryo koyuldu bana canim ilk denemede tuttu cok sukur umarim saglikli kalirTek mi canım senin 2 embriyomuydu
Kese gördünmü canımTek embryo koyuldu bana canim ilk denemede tuttu cok sukur umarim saglikli kalirhepimizinki inshaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?