- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.621
Ağrın da var devam eden bir kanama mı. Eğer leke gibi geliyorsa yat dinlen korkmaSelam kızlar ben de dün 16.günde kan verdim 5916 çıktı.. Bugün kanamam başladı kaybediyor olma ihtimalim var sanırım hem fitil hem iğne kullanıyorum doktor olabilir fitiller tahriş etmiştir fln dedi ama çöküşüm gerçekleşti resmen
Gittim canım bi sıkıntı yok göğüs ağrısı devam die diyor sütyenle yatıyorum yani o derecegit bakalım ne dicek canım inşallah herşey yolundadır ğöğüs ağrın nasıl bu arada var mı ?
Neyin vardı ki canım bişey mi olduGittim canım bi sıkıntı yok göğüs ağrısı devam die diyor sütyenle yatıyorum yani o derece
Adet tarihine göre hesaplıyorlar onlarda zaten sen bebek takip uygulaması yüklediğinde son adet tarihini girersen kaç günlük olduğunu söler sanakeseyi gördük ama tam söylmedi haftayı canım çarşamba kalp atışı için gideceğim o zaman tam belli olur 6 hafta olmuştur ama
Yok canım benim doktorum başkaydı kadın doğumcum. Tüp bebek doktoruma bugüne randevu vermişti ona gidim dedim pozitifi gördükten sonra hiç gitmemiştimNeyin vardı ki canım bişey mi oldu
Anladım canım iyi bariYok canım benim doktorum başkaydı kadın doğumcum. Tüp bebek doktoruma bugüne randevu vermişti ona gidim dedim pozitifi gördükten sonra hiç gitmemiştim
ağrının bazen geçmesi kaybolması normalmiymiş canımGittim canım bi sıkıntı yok göğüs ağrısı devam die diyor sütyenle yatıyorum yani o derece
Normal dedi kanama yoksa sorun yok dediağrının bazen geçmesi kaybolması normalmiymiş canım
içimi rahatlattın valla canım çok sağol kaç haftalık oldun şimdi senin transfer hangi gün olmuştuNormal dedi kanama yoksa sorun yok dedi
Fitilden dolayı peçete koyuyprdum onu değiştirmeye gittiğimde kıpkırmızı olmuş çok şaşırdım şu an aşırı şiddetli adet ağrısına benzer ağrılarım var.. Çok canım sıkıldı ağlamamak için sıkıyorum şu an.. Senin de arada olmuştu hatırladığım ağrı eşlik ediyor muydu sen deki kanamalaraAğrın da var devam eden bir kanama mı. Eğer leke gibi geliyorsa yat dinlen korkma
Canım eevt böyle batma hissi oluyordu ağrı hissediyordum lavaboya gittiğimde bakıyordum ki leke gelmiş veya kan gelmiş. Hala gelıyor benım lavaboya çıktıkça. Hergün iğne olmama ve hergün 4 tane fitil kullanmama rağmen.Fitilden dolayı peçete koyuyprdum onu değiştirmeye gittiğimde kıpkırmızı olmuş çok şaşırdım şu an aşırı şiddetli adet ağrısına benzer ağrılarım var.. Çok canım sıkıldı ağlamamak için sıkıyorum şu an.. Senin de arada olmuştu hatırladığım ağrı eşlik ediyor muydu sen deki kanamalara
Allah razı olsun canım cevabın için ne yapmamız gerekiyor peki ilaçlara devam etmeniz mantıklı mı ben de aynı şekilde başından beri fitil ve iğne kullanıyorum ayrıca estrofem e devam. Acaba sağlıklı mı değil çok ağrım var Allahım benzemesin inşallah ama öncesinde bi düşük yaşamıştım aynı ağrı.Canım eevt böyle batma hissi oluyordu ağrı hissediyordum lavaboya gittiğimde bakıyordum ki leke gelmiş veya kan gelmiş. Hala gelıyor benım lavaboya çıktıkça. Hergün iğne olmama ve hergün 4 tane fitil kullanmama rağmen.
19unda transfer oldum. 6+1 günlük şuanda canım.içimi rahatlattın valla canım çok sağol kaç haftalık oldun şimdi senin transfer hangi gün olmuştu
Canım doktor bana gerekli tedaviyi alıyorsun yapacak bşey yok diyor. Kalçamda yer kalmadı. Senin doktorun ne diyor.sağlıksız bir bebekse öyle ya da böyle zaten düşecek diyorlar bilmiyorum yani inşallah öyle bişey olmazAllah razı olsun canım cevabın için ne yapmamız gerekiyor peki ilaçlara devam etmeniz mantıklı mı ben de aynı şekilde başından beri fitil ve iğne kullanıyorum ayrıca estrofem e devam. Acaba sağlıklı mı değil çok ağrım var Allahım benzemesin inşallah ama öncesinde bi düşük yaşamıştım aynı ağrı.
bende 11 inde transfer olmuştum canım benimde 7 haftalık falan sanıırm ne güzel siz erkenden duydunuz kalp atışını bizim devlet diye makinalar biraz eski sanıırm19unda transfer oldum. 6+1 günlük şuanda canım.
İnan dağılmış durumdayım kan tahlilleri hep 2 kat olarak ilerledi.. Şaştım kaldım elim ayağım buz kesiyor.. İlaçlar tahriş etmiş olabilir dedi doktorum.. Nasıl tahriş ediyor acaba bilmiyorum bildiğim protestan fitil Ne kadar itip tahriş edebilirim. Normalmiş yaniCanım doktor bana gerekli tedaviyi alıyorsun yapacak bşey yok diyor. Kalçamda yer kalmadı. Senin doktorun ne diyor.sağlıksız bir bebekse öyle ya da böyle zaten düşecek diyorlar bilmiyorum yani inşallah öyle bişey olmaz
Belki doktor doğru diyordun canım tahriş olmuştur. Kan sulandırıcı da yapıyormuşİnan dağılmış durumdayım kan tahlilleri hep 2 kat olarak ilerledi.. Şaştım kaldım elim ayağım buz kesiyor.. İlaçlar tahriş etmiş olabilir dedi doktorum.. Nasıl tahriş ediyor acaba bilmiyorum bildiğim protestan fitil Ne kadar itip tahriş edebilirim. Normalmiş yani
Olabilir canım acıbadem e gidiyorum ben. 5.gün embrosuydu seninki kaçtıbende 11 inde transfer olmuştum canım benimde 7 haftalık falan sanıırm ne güzel siz erkenden duydunuz kalp atışını bizim devlet diye makinalar biraz eski sanıırm
Canım arkadaşım da kanama olmuştu doktor çağırdı hemen onun rahim dışında pıhtı oluşmuş o kanıyormuş onu temizlediler bebekle ilgili değil demişti bende bi ultrason muayenesine girSelam kızlar ben de dün 16.günde kan verdim 5916 çıktı.. Bugün kanamam başladı kaybediyor olma ihtimalim var sanırım hem fitil hem iğne kullanıyorum doktor olabilir fitiller tahriş etmiştir fln dedi ama çöküşüm gerçekleşti resmen
Teşekkür ederim canım, sağlık olsun napalımçok geçmiş olsun canım şimdi okudum da çok üzüldüm . tekrar olur inş. denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?