• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnan dağılmış durumdayım kan tahlilleri hep 2 kat olarak ilerledi.. Şaştım kaldım elim ayağım buz kesiyor.. İlaçlar tahriş etmiş olabilir dedi doktorum.. Nasıl tahriş ediyor acaba bilmiyorum bildiğim protestan fitil Ne kadar itip tahriş edebilirim. Normalmiş yani
artışların kaç kaçtı canm ?

Fitilden dolayı peçete koyuyprdum onu değiştirmeye gittiğimde kıpkırmızı olmuş çok şaşırdım şu an aşırı şiddetli adet ağrısına benzer ağrılarım var.. Çok canım sıkıldı ağlamamak için sıkıyorum şu an.. Senin de arada olmuştu hatırladığım ağrı eşlik ediyor muydu sen deki kanamalara
Doktora haber verdin mi? Gitsen iyi olacak bence.

tabi ki canım sen iyi ol da gerisi boş . durumun nasıl ağrın sızın var mı
Sanırım bugün adet oldum. Ağrımda var ağrı kesici kullanıyorum birde antibiyotik. Diğer adetimde yumurtama bakmaya gideceğim. Bir yandan iki ay atlasam mı diyorum. Sonra vazgeçiyorum. Kararsızım 🤷‍♀️

Sanırım bugün adet oldum. Ağrımda var ağrı kesici kullanıyorum birde antibiyotik. Diğer adetimde yumurtama bakmaya gideceğim. Bir yandan iki ay atlasam mı diyorum. Sonra vazgeçiyorum. Kararsızım 🤷‍♀️
azcık daha zaman geçsin kafanı toparlayınca doğru zamanı verirsin bence . hakkında hayırlısı olsun canım

Canım bence bir iki ay ara ver rahim toparlansin.hem sende kendini daha hazır hissedersin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻

Bişe sorucam kızlar bana ilginç geldi transferin onuncu günü alttan görmemişler üstten iki kese var demişler bi arkadaşa böle bişe mümkünmü com güzel ilerliyo ahmilelik demişler bide kana bile bakılmadan yarın cıkcak sonuç

Canım arkadaşım da kanama olmuştu doktor çağırdı hemen onun rahim dışında pıhtı oluşmuş o kanıyormuş onu temizlediler bebekle ilgili değil demişti bende bi ultrason muayenesine gir
Ay inşallah benim de öyledir.. Çok ağrım vardı şükür azaldı sol kasığımda devam biraz daha.. Beni de kanama artarsa çağırdı.. Şu an iki kez gittim wcye bi şey yok noldu birden anlamadım çok ilginç bi şey oldu ama bthcg kaçken görüyordu canım sana göre hesaplayınca cumaya randevu almıştım :(

Back