• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ne demek canım. Youtube Dr turgut aydın yaz o aynı şeyleri orda da anlatıyor kısa kısa videolarla. Ben hep onları izlemiştim ona göre davrandım hep çok yormadan
c anım nasıl geçiyor günlerin benim kasık ağrılarım azaldı yok gibi bi ğöğüs hassasiyetim var mide bulantım falan yok sende durumlar nasıl

Ay ben şimdiden o transfer sonrasından korkuyorum zaten ne yapar ne ederim bilmem meşgale bulup uğraşmam lazım malum dışarıya da çıkamıyoruz 🙂 tamam canım bilgim olsun 🤗

Allah Ya Vekil ismi hürmetine yar ve yardımcın olsun taze anne adayı. Ne mutlu bu zamanlara geldiniz maaşallah çokça 🥰
Ben netflix ayarladım eşimin yapabileceği yiyecekleri dizdim her şey organize hallettik güzel geçti zaten çok yatmayın diyorlar arada su almaya kalkın dediler

Hiç kafanda kurma öyle rahat ol bende kendimi yedim hemde ne yedim fakat 3. Gün embriyosuyla kanda pozitif gördüm çok şükür darısı isteyen herkese bizim gibi bekleyenlerede sağlıklı keselere kalp atışları duyup, görmeye inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kaçıncı günde kanda pozitif çıktı

Zaten tedaviye başladığınız için önemli görmemiştir ama amh si 0,3 olup ultrasonda 10 yumurta görünenler var. (Hatta doktor gerek yok amh ye demiş ama bakınca çok düşük çıkmış.) Çok yumurta görünmeside yumurtalarının hızlı tükendiği anlamına geliyormuş. Tabi bu sizde olacağı anlamına gelmiyor ama bı kezde olsa baktırmakta yarar var.
Hayır yaştan dolayı fazla cıkıyor 0.3 amh ile 10 yumurtası olan yası genctir o yuzden oyle oluyodur. Amh dusuk olsa ne olur ki 10 yumurta cok iyi bir sayı sonucta yasıda genctir buyuk ihtimal cıkan yumurtalarda kalıtelı cıkar tabı beslenmenınde burda etkısı cok buyuk, amh sadece acele et der ki zaten doktoru 10 yumurtanın yasına göre az oldgnu soylemiştir rezervın yasına gore az demiştir mutlaka. Ama rezerv azlığı bebek sahıbı olamamaya engel hiç degıl onemli olan kadının yaşı ve yumurta kalitesi. Ben doktoruma gıttıgımde tüp bebek yapacagım ay diğer aylarıma gore daha az yumurtam olmuş sayıyı soyledgnde dedım hocam benım gecen aya göre 2 yumurtam eksik doktor bana donup dedı ki hiç onlara takılma 18 adet cıkıp sadece 2 adet kalanlar cok var bi yandanda 2 adet tumurtası olup 2 si de döllenıp ondan hamıle kalanlarda cok var cunku onemli olan yumurta kalitesi hatta o ay daha az olan yumurtalarımın hepsi döllendı ve onlardan hamıle kaldım dondurulmuşlarımda inşallah kardes olur🙏 Menepoza girmiş tek yumurtası olan 29 yasında tüp bebek merkezınden tanıstgm bayan hamıle kaldı. Yani amh hamıle kalırım kalamam onu gostermez sonucta her ay yumurtan catlıyorsa buyuyorsa bunun amh ile alakası yok kalite ya da spermın gidişinde bi problem vardır ki döllenmıyordur labda bunları kolaylaştrıyorlar. Bazen kalitesız embrıyolar bıle tutuyo yeterki genetiği normal olsun. Gecen kadın doğumum butun hamıle kalanların 4 4 lük mü sanıyosun dedı Dogru soyluyo dusununce herkesde 4 4 lükte kalan %15 lik kısımın mı berbat degerleri hamıle kalamıyolar? Aslında tüp bebekle cogu yıne hamıle kalıyo.. ya spermın gidişınde problem oluyo ya tüplerde kıl olmuyo spermi ittrsın ya kadının sıvısı spermı ittirmiyo bir sürü sebepler var bunlarada sebepsiz infertilite denıyo ama teşhis tam olarak konulamıyo

Ben koyuyorum canım. Kasıklarım ağrıyor bazen o zman da koyuyorum iyi geliyor karnına koymadığın sürece bir şey olmaz bence.
Sıcak su damarları genişletir tehlikeli arkadaşlar sıca banyo bile yasak damarlar genişligor rahim ağazı genişliyor sizce ne kadar doğru bu hareket bence yapmayın böyle şeyler beden doktorunuza hemşirenize sormuyorsunuz çok riskli

Hayır yaştan dolayı fazla cıkıyor 0.3 amh ile 10 yumurtası olan yası genctir o yuzden oyle oluyodur. Amh dusuk olsa ne olur ki 10 yumurta cok iyi bir sayı sonucta yasıda genctir buyuk ihtimal cıkan yumurtalarda kalıtelı cıkar tabı beslenmenınde burda etkısı cok buyuk, amh sadece acele et der ki zaten doktoru 10 yumurtanın yasına göre az oldgnu soylemiştir rezervın yasına gore az demiştir mutlaka. Ama rezerv azlığı bebek sahıbı olamamaya engel hiç degıl onemli olan kadının yaşı ve yumurta kalitesi. Ben doktoruma gıttıgımde tüp bebek yapacagım ay diğer aylarıma gore daha az yumurtam olmuş sayıyı soyledgnde dedım hocam benım gecen aya göre 2 yumurtam eksik doktor bana donup dedı ki hiç onlara takılma 18 adet cıkıp sadece 2 adet kalanlar cok var bi yandanda 2 adet tumurtası olup 2 si de döllenıp ondan hamıle kalanlarda cok var cunku onemli olan yumurta kalitesi hatta o ay daha az olan yumurtalarımın hepsi döllendı ve onlardan hamıle kaldım dondurulmuşlarımda inşallah kardes olur🙏 Menepoza girmiş tek yumurtası olan 29 yasında tüp bebek merkezınden tanıstgm bayan hamıle kaldı. Yani amh hamıle kalırım kalamam onu gostermez sonucta her ay yumurtan catlıyorsa buyuyorsa bunun amh ile alakası yok kalite ya da spermın gidişinde bi problem vardır ki döllenmıyordur labda bunları kolaylaştrıyorlar. Bazen kalitesız embrıyolar bıle tutuyo yeterki genetiği normal olsun. Gecen kadın doğumum butun hamıle kalanların 4 4 lük mü sanıyosun dedı Dogru soyluyo dusununce herkesde 4 4 lükte kalan %15 lik kısımın mı berbat degerleri hamıle kalamıyolar? Aslında tüp bebekle cogu yıne hamıle kalıyo.. ya spermın gidişınde problem oluyo ya tüplerde kıl olmuyo spermi ittrsın ya kadının sıvısı spermı ittirmiyo bir sürü sebepler var bunlarada sebepsiz infertilite denıyo ama teşhis tam olarak konulamıyo
Zaten 10 yumurtanın kaçı AA kalite kalacak hepsi olmuyor

Yavrum benim transfer gününden beri gazım vardı. Bir de çok sık idrara çıkıyordum. 3.günden sonra kasık batmaları başladı onun dışında belirti diyebileceğim bir sey olmadı.
Şuan progestan igneden dolayı ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zorlaniyorum yürürken bile sünnetli çocuk gibi. Hiçbir iğnede ufacik sıkıntı çekmemiştim :( bende de çok sık idrara çıkma var sadece bu :/

Yavrum benim transfer gününden beri gazım vardı. Bir de çok sık idrara çıkıyordum. 3.günden sonra kasık batmaları başladı onun dışında belirti diyebileceğim bir sey olmadı.
Ay o gaz ve şişkinlik gerçekten çok tuhaf ben normalde hergün mekik çeken biriyim karnım davul gibi oldu gerçekten ne yürüyüş yapabiliyorum nede mekik spor resmen durdu bu şişlik tam ne zaman iniyor yani gazlar ne zaman biter

4. Günde idrardan çıkar mı gerçekten ama yüksek oradan progesteron kullanıyoruz sonucu etkilemez mi kızlar kafam karıştı
Çatatma iğnesi sadece etkiler canım her idrarda çıkan doğru olacak katlanıp yükselecek diye birşey de yok tamm benımki çıktı ama ben sevınmıyorum belkide kimyasaldır. Bide insandan insana değişiyor kiminin değeri çok yüksekken bile idrara geçemeyebiliyor

Zaten 10 yumurtanın kaçı AA kalite kalacak hepsi olmuyor
Nasıl yani? Hepsi olmıcak tabı normalde blastokist olarak hepsi kalmaz kayıp mutlaka olur. %30 blastokist kalır genelde.. eger sen canım 18 20 yumurta üstünden bahsenıyosan o zaten bi hastalık pcos giriyo 18 20 yumurta zaten 20 yasında bir bayanda gorunur 30 yasına gelmiş bi bayanda 15 14 normal kabul edılır onunda 10 tane olmuş bence gayet iyi bir sayı zaten doktorlarda 4 ile 12 arasına iyi yumurta sayısı derler 4 altı korkutucudur. 10 adetle hamıle kalınmıyosa zaten kımse hamıle kalamaz

Back